Mar 27, 2016Positive thoughts

A Hála-lift

Ez a cikk egy 2011-es cikk (sok mindenben) megváltoztatott, 2016-os verziója. :) Az aktualitását mit sem vesztette...

 

A szeretet a forrásom. A szeretet energiájából létezem. Szeretet vagyok. Szeretem magam. Hálás vagyok.

 

Persze, nyilván sokan használunk és gyakorlunk ilyen jellegű támogató hiteket, de vajon tényleg értjük-e, hogy mit mondunk, és e szerint éljük-e a mindennapokat? És, ha nem e szerint működünk, (mert még nem megy…), akkor hogyan tudnánk elérni, hogy sikerüljön?

 

Mindenkinek 24 órából áll a napja. Vajon hányunknak sikerül ténylegesen megélni a szeretet-energiákat az életünkben folyamatosan…? Hányan választunk minden egyes gondolatot, teszünk meg minden egyes lépést, éljük meg minden kapcsolatunkat a szeretet energiájából állandóan?

 

A tapasztalatom azt mutatja, hogy sokszor vagyunk inkább félelemmel teliek, féltékenyek, aggódók és szomorúak.

 

Azt érezzük, hogy hiányt szenvedünk valamiben (nem szeret engem senki, nem szeretett az anyám/apám, nincs pénzem/állásom/lakásom/szeretőm stb.). Nagyon gyakran érzünk így a mai rohanó világunkban. Pedig mindannyiunkban ott lakik a valódi lényünk, ami szeretetből született, csak általában nem engedjük a félelmeink miatt “szóhoz” jutni. :)

 

Amikor a félelem-alapú energiákat érezzük (egyedüllét, elhagyatottság, pénztelenség, depresszió, szomorúság stb.) aktuálisan nem vagyunk a szeretet rezgésében, nem ismerjük el a valódi lényegünket, nem "engedjük" magunkhoz.

 

Sokan élnek szükségben a világban. Éhezés, pénztelenség, munkanélküliség, pártalanság. Vajon ők megengedik-e, hogy a szeretet-energiákból teremtsenek? Vajon ők a szeretet és a hála rezgéseire vannak ráhangolódva?

 

Hát nem valószínű..., ellentmondana ugyanis az Univerzális törvényeknek. Azt teremtjük, ami bennünk van, a világ a bennünk lévő energiák külső megnyilvánulása. A napjuk során ezek az emberek nagy valószínűséggel mind félelemből teremtik a gondolataikat, az érzéseiket és a cselekedeteiket.

 

Ez természetesen nem arról szól, hogy bárki nehézségeit le kellene becsülni, el kellene érte ítélni vagy ne lehetne együttérezni vele. Nem erről van szó, hanem sokkal inkább annak a megértéséről, hogy addig, míg valaki a nehézségeiről panaszkodik, semmit nem segít magán, viszont még több negatív energiát vonz be az életébe.

 

Csak gondold végig, vajon a kesergés, az aggódás stb. segít-e bármilyen helyzetben, megváltozik-e tőle valami is? Azt szoktam mondani, hogy ha a kesergés és az aggódás segítene például egy gyereket hamarabb meggyógyítani, akkor én lennék az első, akik a "Gyerekért aggódó csoportot" létrehozná. A tapasztalataim alapján azonban ez nem segít. Sőt, az aggódástól és az egyéb félelem-alapú energiától csak rosszabb lesz minden.

 

A szeretet és a félelem is energia, de mindkettőnek nagyon különböző a rezgésszintje. Hogyan is segíthetne azoknak a szeretet rezgése, akik egy teljesen más „helyen”, más frekvencián vannak? Egyszerűen el sem tudja őket "érni" annyira távol vannak egymástól.

 

Hogyan juthatsz a szeretet frekvenciájára, ha éppen a negatív, félelem-alapú energiák rezgésében vagy?

 

A HÁLA LIFT HASZNÁLATA

 

Képzeld el, hogy egy tíz emeletes házban vagy! Ha az első szinten élsz, nem találkozol azokkal az emberekkel, akik a tizediken élnek, legalábbis addig nem, amíg fel nem mész oda.

Nos, az első szinten van a félelem, a tizediken a szeretet. Így hát amikor a félelem rezgésében élsz, akkor csak a félelemmel fogsz találkozni, és nem tudsz a szeretettel, mert az sokkal magasabban van! Meg kell változtatni a gondolataidat ahhoz, hogy „felmenj” a következő szintre, aztán a következőre, amíg eléred a szeretet rezgésszintjét.

 

Hogyan lehet ezt megtenni?

 

Nagyon könnyen: a Hála-lifttel! A hála egy rendkívül magas rezgésű energia, ami segít felemelkedni!

 

Csupán észre kell venned, hogy rossz érzéseid vannak (ez tudatosságot igényel, semmi mást), és ezzel máris tudatosítottad magadban, hogy nem kapcsolódsz a szeretethez, hiszen ott csak jó érzések vannak!

 

A rossz érzés ad hírt arról, hogy valami nincs benned "rendben", ez a jelzés arra, hogy változtass hamar! Tudatosítod, hogy rossz érzéseid vannak, (melyekhez negatív gondolatok társulnak) és ebben a pillanatban, rögtön mondj köszönetet valami jóért az életedben!

 

Amikor köszönet mondogatsz, az agyadnak erre kell koncentrálni, azaz két legyet ütsz egy csapásra:

- egyrészt a jelenben tart (ami már önmagában is nagy segítség, mert a negatív gondolatok mindig vagy a múlthoz, vagy a jövőhöz kapcsolódnak),

- másrészt pedig az agyad közben nem tud másra - pl. a negatívra - gondolni!

Az összes mantrázó feladatnak is ez a lényege: a jelenben tart és nem engedi az agyadat másra figyelni.

 

Folytasd a köszönetadást, mindaddig, míg jobban érzed magad. Az érzéseid megmutatják, hogy mikor hagyhatod abba. Hamar megjelenik a megkönnyebbültség, a jobban érzem magam érzése.

 

Amikor újra jól érzed magad - boldogság, öröm, szeretet, tolerancia, elfogadás vagy bármilyen más jó, szeretet-alapú érzés tölt el (pl. a SzuperTudatos Önfejlesztés 9/9A táblázatainak szavaiból bármilyen érzés) -, akkor biztos lehetsz benne, hogy visszakapcsolódtál a szeretethez, a saját valódi szellemiségedhez.

 

Csak annyit kell tennünk, hogy megengedjük, hogy a szeretet be- és keresztül áramoljon rajtunk életünk minden pillanatában.

 

A szeretet jó, a szeretet maga a szellemünk, és ha a szeretetben-rezgéseiben élünk, könnyen megvalósíthatunk bármit, amit csak akarunk.

 

Sokféle módszer létezik, mellyel megváltoztathatjuk a negatív energiáinkat, hogy elérjünk a szeretethez, és aztán tudatossággal megváltoztathatjuk reakcióinkat és a negatív, félelem-alapú gondolatainkat.

 

A hála az egyik ilyen módszer, amit ha sűrűn használsz, meglátod, egyre inkább lesz miért hálásnak lenned!

 

Feladat a hétre:

Minden nap írj le 5 dolgot, amiért aznap hálás lehettél. Írd be a megjegyzések közé minden nap - ezzel egyrészt magadnak is láthatóvá teszed, másrészt adakozol másoknak; így láthatja mindenki, hogy mennyi mindenért lehet hálásnak lennünk a mindennapok során.

Írhatsz hála-naplót is, és amikor éppen rossz kedved van, ha csak előveszed és beleolvasol, meglátod, azonnal megváltozik a kedved! :)

 

TÁMOGATÓ HIT

Szeretet vagyok. A szeretet áramlik körülöttem, bennem és belőlem. Szeretetből és szeretettel teremtem az életem. Szeretettel viszonyulok magamhoz, másokhoz és a világhoz.

 

Csodás napokat és hálával teli gondolatokat! Légy magadhoz jó!

Szeretettel,

Erika

With love,

Erika

« back

All rights reserved. Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, the creator of the intuitive, licensed and trademarked Intuyching®™©, SuperConscious Self-Coaching™© system.

© Szuperc Limited 2015-2021  -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top