Jun 03, 2012

Adni és kapni

Az alábbi kis vers remekül kifejezi azt, hogy mit jelent adni és kapni (Köszönöm Zoli, hogy felhívtad rá a figyelmem! :) ). Most már csak a gyakorlatba érdemes átültetni! :)

Ruth Bebermeyer: A szívből jövő adás Akkor kapom a legtöbbet tőled, Amikor elfogadsz valamit tőlem. Amikor megérzed örömömet, Azt, hogy adhatok neked. És tudod, hogyha adok, nem azért teszem, Hogy téged lekötelezzelek, Hanem mert szeretném átélni azt a szeretetet, Amit irántad érzek. Elfogadni jóérzéssel A legnagyobb adomány lehet. Nincs rá mód, hogy E kettőt szétválasszam: Amikor adsz nekem, Én az elfogadásomat adom, Amikor te fogadsz el tőlem, Akkor én is kapok tőled, És ez a mi közös örömünk.

Ha netán használsz ingát, megnézheted az alábbiakat: Mennyiben vagyok hajlandó örömmel befogadni/elfogadni, amit kapok? Mennyiben vagyok hajlandó arra, hogy feltétel nélkül adjak? Az életem melyik területén (családi, baráti, párkapcsolat, munka stb.) kiegyensúlyozatlan az adok-kapok? Hol adok többet, mint amennyit kapok? Hol kapok többet, mint amennyit adok?   Csodás napokat! Légy magadhoz és másokhoz is jó! :) Szeretettel, Erika

With love,

Erika

« back

All rights reserved. Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, the creator of the intuitive, licensed and trademarked Intuyching™©, SuperConscious Self-Coaching™© system.

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland) 

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top