Jan 07, 2014Spirituality

Angyalok márpedig vannak!

Az alábbi levelet nemrég kaptam egy nagyon kedves Angyaltárstól. Az ő engedelmével - kis változtatásokkal, pl. névváltoztatás, hogy az illető ne legyen felismerhető - megosztom, mivel úgy vélem, nagyon tanulságos! :)

Drága Erika! Ime a bizonyíték, amiről a múltkor írtam. Tamás fiam újdonsült feleségének a barátnője a napokban telefonált neki, hogy képzelje el, valami csoda történt. Csoda manapság? Igen, nem is akármilyen! A barátnő férje klímaszerelő, és a Magyar Postán a klímákat tölti fel és tartja karban a munkatársával. Az egyik postán dolgoztak karácsony előtt, amikor a létrán állva látja, hogy az alatta lévő íróasztalon egy nagy köteg levél van átgumizva, és rájuk van írva, hogy kézbesítetlen levelek. A csomagból  kilógott egy képeslap, melyen egy gyönyörű autórész látszott. A srác mondja a munkatársának, nézd csak micsoda autó, majd lemászva a létráról kivette a kötegből a kilógó képeslapot, megfordította, és majdnem elájult, amikor olvassa, hogy D. Tamás  részére. Te nézd már, mondja munkatársának, ez a feleségem barátnője férjének érkezett, még 1996-ban! Azonnal hívta a feleségét, és kivette a képeslapot a kötegből. Kiderült, Édesanyám - Tamás fiam 14. születésnapjára - küldte a képeslapot, ami eddig, azaz 18 éve nem érkezett meg... Tamás fiam azt mondja, úgy érzi, a Mama megnézte a Mennyországban az életének a filmjét, és látta, hogy az unokája nem kapta meg a képeslapját. Így aztán elküldött egy Angyalt, hogy juttassa el az unokájának. És karácsonyra Tamás fiam megkapta a képeslapot, amit mellékelek. (Lásd a kép.) képeslap A lottón egy ötösnek talán nagyobb az esélye, mint annak, hogy valaki 18 év után kapja meg képeslapját. De ha egy angyal utasítást kap, akkor megtalálja a módját, hogy végrehajtsa azt! Még a posta ellenében is...

Angyalok kísérte új évet kívánok sok szeretettel! :) Erika

With love,

Erika

« back

All rights reserved. Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, the creator of the intuitive, licensed and trademarked Intuyching®™©, SuperConscious Self-Coaching™© system.

© Szuperc Limited 2015-2021  -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top