Apr 08, 2020Spirituality

Eljött az idő a változásra! 2020-as év, a válság, változás éve

Gazdasági szakértők és a spirituálisan gondolkodók is régóta jósolgatták a 2008-as év után, hogy jön egy még nagyobb válság. Pedig az sem volt kicsi. Azt azonban, hogy ekkora válság és ekkora változás lesz, szinte egyik napról a másikra, az egész világon, és mindezt a koronavírus okozza, senki sem gondolta.

 

Kivéve Sylvia Browne-t, aki 2009-ben megírt könyvében (End of Days, Predictions and Prophecies About the End of the World - Piatkus 2009, 117. oldal) írta:
 

„2020 körül egy súlyos tüdőgyulladásos betegség terjed el az egész világon, a tüdőt és a hörgőket támadva, ami ellenáll az összes ismert kezelésnek. Legalább annyira zavaró lesz, mint maga a betegség az a tény, hogy úgy ahogyan jött, olyan hirtelen megszűnik, majd tíz évvel később újból támad, amikor végleg eltűnik.” (ford. László Erika)

 

Ennyire pontosan azonban senki sem tudta, hogy erre számíthatunk még az év elején sem. Akkor írtam a kínai és a nyugati asztrológia, valamint a saját SzuperTudatos Önfejlesztés rendszeremből kapott információk alapján arról, hogy milyen pozitív, negatív energiák határozzák meg a 2020-as évünket.

 

Érdekes visszatekinteni, hogy bár pontos jóslatokat senki sem adott erre az évre, a saját írásomban benne volt a jelenlegi helyzet esszenciája. Érdemes megtudnod, hogy miről szól a válság, hogy a legjobban felkészülj a válság utáni időszakra!

Az eredeti szöveg kék, dőlt betűvel, hogy jobban meg tudd különböztetni.

 

A patkány okos, gyors gondolkodású és sikeres, de szereti a nyugalmat, emellett a gazdagságot, bőséget, jólétet is képviseli a kínai asztrológiában. Boldogságot nem várhatunk tőle, mert azt magunknak kell megteremtenünk, de ha jólétben, bőségben élünk a szeretteinkkel, akkor az boldogságot is hozhat magával.

 

Most abban vagyunk bőségben a válságban, hogy végre együtt lehetünk saját magunkkal,

 

a bensőnkre figyelhetünk és együtt lehetünk családként. Nagyon sokan most vannak együtt ennyi ideig szinte először úgy, hogy nem lehet folyamatosan jönni, menni, vásárolni. Most egymásra és befelé kell figyelni, beszélgetni lehet, és olyan tevékenységeket végezni, amit lehet, hogy még sosem csinált senki sem. (Pl.: kenyérsütés)

 

Ha csak a 60-as években zajló gazdasági és politikai rendszerellenes diáklázadásokra, sztrájkokra, forradalmakra, (Kennedy amerikai elnököt és Martin Luther King-et is a 60-as években ölték meg), valamint a szexuális forradalomra gondolunk, akkor láthatjuk, hogy elég hasonló, „bőséges” forrongásban vagyunk most mi is. Emellett a 60-as évekre jellemző volt a gazdasági fellendülés, az általánosan nagyobb szabadság (szabadosság?) szinte minden területen (szerelem, szexualitás, boldogság).

 

Ez a szabadosság úgy tűnik, most visszaüt. Most figyelnünk kell egymásra, vigyázni, felelősséget vállalni magunkért, sőt másokért is. Otthon maradni, hogy ne terjedjen nagyon gyorsan a vírus, hogy az egészségügy el tudja látni a betegeket.

 

És ugyan egyelőre a gazdasági válságot látjuk, de minden válság után fellendülés következik. A mostani válság előkészíti az újnak a helyet, hiszen változás nélkül nem jöhet létre az a változás, amit szeretnénk. Persze válságban, változásban sosem könnyű lenni, mert ilyenkor vannak megkérdőjelezve azok a dolgaink, melyekhez ragaszkodunk.

 

Mivel én már az előző, 2008-as válságban is tanítottam és embereknek segítettem tanácsadással, így jól tudom, hogy a válság a fejekben dől el. Ha félsz, akkor megteremted azt, amitől félsz, azaz a válságot magadnak.

 

Pontosan a válság idején állítottam össze és kezdtem el tanítani a Tudatos Pénz Teremtés tréninget. A tréning idén 11 éves, ami mesterszám a numerológia szerint. És valóban, az elmúlt 11 év alatt a tréning mesterszintre jutott, minden olyan tudás belekerült, amit közben különböző tapasztalatok során és az intuícióm segítségével megszereztem.


Most megint online tervezem megtartani, mert szerencsére nekem ez sem újdonság, hiszen már 5 éve tartok online is tanfolyamokat. Az előző válság miatt jól tudom, hogy mennyire fontos ilyenkor, hogy mire megy a fókusz. Nem mindegy, hogy negatív energiákkal teremtjük a jövőt, vagy pozitív energiákkal, magas tudatosságból.

 

Hasonló, 4-es Univerzális évben szintén volt válság, (változás), jobban szólva, háború!

 

1912-ben lemondott az utolsó kínai császár, Roald Amundsen felfedezte a Déli Sarkot, elsüllyedt a Titanic, 1939-ben pedig Németország megtámadta Lengyelországot, és ezzel elkezdődött a II. Világháború. Forrongások most is vannak, háborús helyzetek is, de a 2-es finomíthatja ezeket az energiákat. 
 

 

Bizony nagyon finomítja a 2-es minőség a koronavírus miatt jelenleg kialakult szinte háborús helyzetet! Olyan a világ, mintha háború lenne, válság (változás) is van, de sokkal magasabb tudatosságon élhetjük ezt meg: az ellátó hálózat működik, van enni-, innivaló, nem bombáznak, nem kell menekülni, óvóhelyre vonulni akár hetekig, étel, ital, fürdőszoba nélkül.

 

Csak az a kérés, hogy #maradjotthon a jó meleg lakásban, tv, fürdőszoba és étel mellett. Azért ezt jobban ki lehet bírni, mint a háborús bombázásokat. Persze nem akarom kisebbíteni azokat a problémákat, amik például az összezártság miatt történnek, például a családi erőszak.

 

Annak is tudatában vagyok, hogy éhezés eddig is volt, sajnos kis országunkban is. Azok, akik ilyen helyzetben vannak, nyilván nem szívesen vannak otthon, és fogalmuk sincs, hogy mit tehetnének a hirtelen megváltozott helyzetben egy válság idején.
 

Ha neked azonban van ennivalód, van hol laknod, sőt számítógéped, vagy telefonod is van, a szeretteid körében élsz, akkor óriási szerencséd van, hogy úgy élheted túl  a válságot, a „III. Világháborút” (mert hiszen az, mindenhol jelen van ez a helyzet a világon), hogy közben nem kell aggódnod azért, hogy mit eszel, fejedre esik-e egy bomba, vagy hogy a frontvonalon meghal egy rokonod a harcban. 

 

Persze ebben az időszakban is van harc, háború dúl a láthatatlan ellenséggel, a vírussal és a lelkekben, a fejekben is. 

 

Mi lesz ezután, hogyan tovább a válság elmúltával? Mi lesz azokkal, akik most munkanélküliek lettek hirtelen?

 

Minden háborúban vannak, akik rosszabb vagy jobb helyzetbe kerülnek. És ahogy minden háborúban, frontvonal is van. Azok vannak a legkiszolgáltatottabb helyzetben, akik ebben az időszakban is szolgálnak téged, mindannyiunkat, „harcolnak értünk” és minden nap bejárnak dolgozni azért, hogy bennünket ellássanak.

 

Az egészségügyben dolgozók vannak a legjobban kitéve a veszélynek, ők azok, akik harcolnak a frontvonalon a vírussal. És persze nemcsak a vírusveszélyről van szó, elvégre egy egészséges szervezet, ahogy minden mással is, ezzel a vírussal is elbánik. A lelki nyomás és annak kihatásai (ami most az egészségügyben dolgozókat legjobban érinti) azonban sokkal hosszabb távon hathatnak, akár még évekkel később is okozhatnak gondokat.

 

Arról is írtam, hogy az új évünk és az évtized is a

 

Kapcsolatok megoldását és új (szerelmi) kapcsolatokat, lehetőségeket, jó szerencsét, harmóniára és egyensúlyra való törekvést, és egyéb női minőségeket hoz..., amivel lesz bőven dolgunk ebben az időszakban. A felbolydult világunkat és az emberiség jelenlegi állapotát látva, pontosan ezekre az energiákra van szükségünk.

 

Nos, úgy látszik, valóban megkaptuk a lehetőséget arra, hogy valami nagyon mást alakítsunk ki. Persze ahogy minden változás, válság, ez sem lesz egyik napról a másikra, és nem lesz mindenkinek egyszerű.

 

Sokaknak lesz (nem biztos, hogy könnyű) feladata, hogy elengedjék a múltbéli félelmeket, berögzült gondolkodásmódot és elavult értékrendet (a nőkkel kapcsolatban is!), hogy a női minőségre jellemző, szerető és gondoskodó energiákat engedjék az életükbe a kritika, ítélkezés és harag helyett, ami egyelőre még nagyon jellemző, ahogy a XX. század 60-as éveiben is az volt.

  

Az új energiák segítenek abban, hogy még inkább észrevegyük és tudatában legyünk, valamint használjuk az intuitív és kommunikációs képességeinket. A női minőséghez tartozó pozitív energiák emelik a frekvenciánkat, azért, hogy segítsenek a feltétlen szeretet rezgéseire kerülni.

 

A női minőséghez tartozó pozitív energiák azt is segítik, hogy elkerüld és ne süllyedj bele a félelem-alapú érzésekbe, a pánikba. Ha kihasználod a mostani pozitív energiák adta lehetőséget, akkor nagyot ugorhatsz a tudatossági szinteden, és a pozitív energiák szintjéről egy egészen új életet teremthetsz magadnak!

 

A 4-es Univerzális év ahhoz, hogy új alapok jöjjenek létre, előtte alaposan felrázza azt a stabilitást, a megszokott kényelmünket, és a szabadságot (szabadosságot), amiben éltünk. A válság felhívja a figyelmet valami sokkal fontosabbra.

 

A 4-es Univerzális év az alapok letételéről, tanulásról, az ötleteink gyakorlatba való ültetéséről, stabilitás megteremtéséről szól, és arról, hogy produktívabbak legyünk a saját területünkön.

Épp ezért is érdemes valami olyat tanulni, ami megalapozhatja a jövődet és a következő generációét, mert a 4-es Univerzális év energiája támogatja a tanulást és az új alapok letételét.

 

Aki időben vette a figyelmeztetést, és megtanult kommunikálni, vagy van valami egyéb egyszerű eszköze, mint például a SzuperTudatos Önfejlesztés, (amivel a negatív energiákat minden nap át lehet alakítani), az most könnyebb helyzetben van, amikor például naphosszat összezárva van a gyerekekkel, társsal, esetleg szülőkkel. Egészen másképp lehet kezelni a nehéz, válságos helyzeteket, amikor van hozzá eszközöd, mint amikor nincs.

 

A 4-es év - és a válság -  lehetőséget ad az új alapok, új rendszer(ezettség) kialakítására is, a saját életedben és a világot tekintve is

 

A 4-es szám ezen túl még azokat a területeket is érinti, ami az életünk struktúráját, a személyes rendszerünket, - vagy rendezetlenségünket - és az életünk irányítását, boldogulásunkat és boldogságunkat jellemzi. Rend a lelke mindennek, és a 4-es évnek is, tégy rendet magadban és magad körül!

 

A világ folyására nincs közvetlen hatásod, arra azonban van, hogy te mit csinálsz a kis környezetedben. Ebben az időszakban van idő arra, hogy rendet tégy magad körül a lakásban, házban, selejtezz, de ne csak kívül, hanem belül a fejedben is.

 

Adj teret és helyet az újnak, és engedd be a változást, nyisd ki neki az ajtót, mert attól nem lesz jobb, ha betöri.
 

Most is azok vannak jobban, akik a változáshoz (a válság szóban benne van a változás) hozzá vannak szokva, illetve azok, akiknek ezzel a válsággal és változással kevés dolguk akad, vagy egyáltalán nincs dolguk. Nagyon egyértelműen látszódik, hogy melyik korosztály az, akinek ez a válság tanulási feladat, éspedig a fiatalok, a tinédzserek és a 20-30-as éveiket taposók korosztálya, akik sosem voltak a korlátozásokhoz hozzászokva.

 

Azoknak is van feladata, akik most otthon maradtak a gyerekekkel, akiket tanítani kell, etetni, miközben még dolgozni is kellene. Ezen kívül azoknak feladat ez a válság most, akiknek a munkájukban történt valami változás (más munkát kell végezniük, mert áthelyezték őket, kevesebb fizetést kapnak, vagy elbocsátották őket).

 

Az idősebbek, ha nem veszítették el a munkájukat, azon kívül, hogy esetleg nem tudnak találkozni a családdal, esetleg az unokákkal, ugyanazt és kb. ugyanúgy fogják csinálni, mint eddig is tették. Nekik ez a válság nem akkora feladat, mint a fiatalabbaknak. Úgyhogy, ha van fiatal az ismerőseid között, oszd meg vele a cikket, hogy segíts neki a válságot átvészelni!

 

Milyen dolgok várnak arra az életedben, amiket jó lenne elengedned, lezárnod, megtenned? Amiket régóta tartogatsz a fejedben (vagy a szekrényedben) - majd egyszer... -, de sosem fogtál hozzá? Nem kizárólag fizikai dolgok elengedéséről van szó, hanem például olyan kapcsolatokról, melyek sajnos nem boldogságot, hanem még ma is fájdalmat, neheztelést, haragot okoznak, illetve a saját magaddal való kapcsolatról és arról, amit csinálsz.

 

Minden válság világosan megmutatja azokat a dolgokat, melyek jól vagy rosszul működnek

 

A mostani válságos időszak megmutatja és világossá teszi a kapcsolatokban lévő problémákat is, ha vannak. Ahol minden jól működött eddig, még ott is lehetnek időleges problémák a nem megszokott összezártság miatt. Ezt azonban egy jó kapcsolat ki fogja bírni, erősödni fog. Az olyan kapcsolatok, ahol már eddig is sok volt a baj, kétfelé mehetnek: tönkre, vagy tudatossággal, új alapokat lefektetve, a jó kapcsolat irányába.

 

negatív gondolatoktól való megszabadulásnak szintén itt az ideje, és az év energiái is támogatják. Szabadulj meg a hiedelmektől, korlátozó gondolatoktól, tévhitektől, fogadalmaktól, mindentől, ami korlátoz és nem engedi (akár tudatos, akár a tudatalatti szintjén), hogy olyan boldogsággal teli életet élj, amilyet szeretnél.

 

Ez most különösen fontos, hiszen ha nem teszed, akkor a világban és a válság időszaka alatt eluralkodó félelmek még nagyobb hatással lehetnek rád, és ezzel magukkal ránthatnak a mélybe. Élj a lehetőséggel, amit az év energiái adnak, hogy pozitív energiákkal és rezgésekkel támogatják a változást, a tudatosság emelkedést!

 

Keress egy segítőt, egy módszert, amivel kigyomlálhatod a fejedből a sok hiedelmet, és hogy sokkal magasabbra, a feltétlen szeretet és a boldogság rezgéseire kerülj!

 

Milyen igazam volt, hogy ezt írtam az év elején! Ennél fontosabbat szerintem senki sem tehet most, minthogy a tudatosságában emelkedik. Szinte minden ez ellen hat, ezért is ennyire fontos, hogy foglalkozz vele.

 

Az év segíti, hogy kiegyensúlyozottabban használjuk a racionális és intuitív (spirituális, szellemi) részeinket. Ha a testedre már odafigyelsz (mozogsz, figyeled, hogy mit eszel), talán itt lenne az ideje, hogy a lelkedre is fordíts némi figyelmet, nem?

 

Látható, hogy ez az időszak abban segít, hogy befelé forduljunk, belül találjuk meg a nyugalmat, boldogságot magunkban, és a szeretteink körében. És ehhez még tanácsokat is adtam az írásomban.

 

Hogyan kapcsolj ki, találj nyugalmat és boldogságot, emeld a rezgéseidet a felbolydult világban? 

 

Olvass olyan könyvet, nézz olyan filmet, ami jólesik és emeli a rezgéseidet (boldogságot, harmóniát sugárzó könyvek és filmek), a horror és a tragédiák helyett. 

 

Ezt már ismered? A 7+1 legjobb spirituális és önfejlesztő könyv

  

Menj tanulni valamit, amitől szellemileg (spirituálisan) kikapcsolódsz és fejlődsz. Jó erre egy tanfolyam, de egy mély beszélgetés is, a lényeg, hogy érezd jól magad, hiszen ez az a rezgés, amivel eljuthatsz a feltétlen szeretet és a boldogság frekvenciájára!

 

A tudás és a megszerzett bölcsesség az, ami a válság közben, és annak elmúltával is a segítségedre lehet. Ez a mostani helyzet időt ad arra, hogy tanulj valami újat, úgyhogy élj a helyzettel, és tanulj, építkezz, hogy a válság után újult erőkkel és tudással kezdj!
 


Ebben mi a következő ONLINE tanfolyamokkal segítünk - Kattints!

Ha még nem találsz kiírt tanfolyamot, nézz vissza!

 

ONLINE tanácsadásra itt tudsz bejelentkezni - Kattints!

 

Ebben a kivételes helyzetben, hogy ne maradj egyedül a válságban, segítség nélkül, ha a tudatosságodban egy segítővel fejlődnél, lehetőséget nyújtunk nemcsak 1 órás tanácsadásra, de 15 perces és 30 percesre is  2020. május 30-ig.

 

A 15 perces SzuperTudatos Önfejlesztés tanácsadáson a félelem-alapú energiákat változtatjuk szeretet-alapúakká és a tudatállapot szintjét emeljük fel a negatívból pozitív rezgésekre a táblázatrendszer segítségével.

 

A 30 perces SzuperTudatos Önfejlesztés tanácsadás mindent tartalmaz, amit a 15 perces, és a maradék időben egy problémádat illető negatív energiákat, vagy hiedelmeket alakítjuk pozitívra. 

 

ONLINE tanácsadásra itt tudsz bejelentkezni - Kattints!

 

 

With love,

Erika

« back

Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, and creator of the chart-based, licensed and trademarked Intuyching® (SuperConscious Self-Coaching™) intuitive energy coaching system.

The logo, brand and method names of SZUPERC Ltd. (Intuyching®, SuperConscious World™, SuperConscious Self-Coaching™, Conscious Money Creation™, TUDKO™-Communication, the DEMERT™ Method, Numeropathy™, Intuytor™) are trademarks and registered trademarks in the EU and in WIPO countries, internationally protected by the Madrid Protocol (WIPO's Madrid System).

© Szuperc Limited 2015-2024  -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top