Jan 27, 2013

Az élet 12 aranyszabálya

  AZ ÉLET ARANYSZABÁLYAI:

 1. Nincsenek véletlenek, mindennek oka és/vagy célja van.
 2. Minden krízis, életválság, nehézség azért van, hogy változtatásra sarkalljon bennünket, és fontos üzenettel bír számunkra a tudatalattinkban rejlő hiedelmekkel kapcsolatban (amiben változtatnunk kellene).
 3. Csak akkor képes az ember változ(tat)ni, ha előzetesen elfogadta, hogy valamiben változ(tat)nia kell és elhiszi, hogy a változás létrejöhet.
 4. Nem érdemes sem elvetni sem elfogadni semmit sem, addig, amíg nem ismerjük.
 5. A harmonikus emberi kapcsolatok alapja a kölcsönös érdeklődés, kölcsönös elismerés és a kölcsönös bizalom, egyszóval a jó kommunikáció. :)
 6. A Lelkünkkel-Szellemünkkel-Testünkkel való valódi összehangoltság állapota tartós békét és örömöt hoz az ember életébe, valamint maga az összehangoltság "visszatesz" a direkt áramlásba, összehangolttá válunk az univerzummal, így pozitívan hat a pénzügyeinkre is.
 7. Minden megnyilatkozásnak érdemarányos visszahatása van, ez az energia törvénye.
 8. Belső érzelmeinket nem a külvilág okozza, hanem az, ahogy belsőleg értékeljük (megítéljük) a külvilág megnyilvánulásait.
 9. Addig nem tudunk másokat szeretni és elfogadni, amíg Önmagunkat nem szeretjük és fogadjuk el teljesen.
 10. Embertársaink minden olyan megnyilvánulása, ami nem szeretetteljes, az jelzés, hogy szeretetre van szükségük.
 11. Minden ember értékes és szeretetre méltó. (Attól függetlenül, hogy hol tart a fejlődésben. Fontos: A viselkedés nem az ember.)
 12. Azért vagyunk a földön, hogy megtanuljunk a szeretet energiájával tökéletesen bánni, és abból működni - helyzettől és embertől függetlenül.

A szeretet és a hála a két legerősebb energia. A Szellem/Univerzum = Szeretet. Minden Szellemből van, azaz minden szeretetből születik és oda tér vissza. Létezni annyi, mint szeretetben lenni - akkor is, ha ezt időnként nem vesszük észre. :) Csodás napokat, légy magadhoz és másokhoz is jó! Szeretettel, Erika

With love,

Erika

« back

Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, and creator of the chart-based, licensed and trademarked Intuyching® (SuperConscious Self-Coaching™) intuitive energy coaching system.

The logo, brand and method names of SZUPERC Ltd. (Intuyching®, SuperConscious World™, SuperConscious Self-Coaching™, Conscious Money Creation™, TUDKO™-Communication, the DEMERT™ Method, Numeropathy™, Intuytor™) are trademarks and registered trademarks in the EU and in WIPO countries, internationally protected by the Madrid Protocol (WIPO's Madrid System).

© Szuperc Limited 2015-2023  -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top