Feb 28, 2011

Az élet könnyű!

Vajon milyen gondolatok vannak a fejedben az életről? Az élet nehéz?  Küzdelmes? A dolgokért meg kell szenvedni? Igen, ilyeneket hallottunk és még hallunk ma is sokszor. Sajnos azonban, amíg ilyeneket gondolunk, addig az élet (az Univerzum) ezt is fogja felénk visszatükrözni, tehát az életünk nehéz, küzdelmes és szenvedésekkel teli lesz. Ilyen egyszerű... Ezért inkább kezdjük elképzelni, hogy az élet könnyű, vidám és örömteli, a mindennapjaink boldogságban és könnyedén, lelkesen telnek! Semmivel sem nehezebb a fejünkben azt gondolni az életről, hogy könnyű, mint azt hogy nehéz! Ha esetleg úgy érzed, hogy "nehéz" könnyűnek gondolni az életet, a következő támogató hitet ajánlom:

Támogató hit: Az élet könnyű! Az életemet könnyedén élem, a mindennapjaim csodásan telnek. Minden napomat kiváncsi izgalommal és lelkesedéssel várom, hogy ma milyen csodás meglepetéssel szolgál számomra! Ma vajon milyen ajándékot kapok az Univerzumtól?

Figyelj az ajándékokra, amiket kapsz, nap mint nap! Légy hálás értük, hogy a "Hála-lifttel" magasabb rezgésszintekre kerülj, ahol egyre könnyebb lesz élni az életed! Csodás napokat és teremtéseket! Légy magadhoz jó! Erika

With love,

Erika

« back

Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, and creator of the chart-based, licensed and trademarked Intuyching® (SuperConscious Self-Coaching™) intuitive energy coaching system.

The logo, brand and method names of SZUPERC Ltd. (Intuyching®, SuperConscious World™, SuperConscious Self-Coaching™, Conscious Money Creation™, TUDKO™-Communication, the DEMERT™ Method, Numeropathy™, Intuytor™) are trademarks and registered trademarks in the EU and in WIPO countries, internationally protected by the Madrid Protocol (WIPO's Madrid System).

© Szuperc Limited 2015-2023  -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top