Jul 28, 2010

Az életet élni érdemes - Popper Péter

Az életet élni érdemes a mostban, kihasználni és élvezni minden percét. Az időt át kell élni, mert már csak az egy perccel ezelőtti időt sem lehet visszahozni. Ez nem azt jelenti, hogy nincs időnk, hiszen az idő csak illúzió. Ez csak azt jelenti, hogy az élmények azért vannak, hogy átéljük őket mindenestül, és utána elengedjük őket, mert már a múlthoz, és nem a jelenhez kapcsolódnak. Ezzel pedig teret engedünk az új élmények megéléséhez. :) Erről nálamnál szebben beszélt Popper Péter:

"Egyet tanácsolhatok: nem szabad az élményeket meg nem élni. Ha valaki jól élte végig az óvodáséveit, iskolásként nem akar újra óvodás lenni. Ha megélte mindazt, amit az élet kínál egy gyereknek, egy felnőttnek vagy egy idősebb embernek, akkor nem lesz baj. Ha pótlandókat görget maga előtt, akkor lesz a baj. Ki kell iktatni az érzést, hogy átmeneti korszakok vannak az életben. Nincsenek. Az az életem, amit élek, nincs átmeneti korszak, az időskor sem az."  (Popper Péter 1933-2010.)

Csodás napokat! Légy magadhoz jó! Erika

With love,

Erika

« back

All rights reserved. Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, the creator of the intuitive, licensed and trademarked Intuyching®™©, SuperConscious Self-Coaching™© system.

© Szuperc Limited 2015-2021  -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top