Nov 15, 2020Coaching

A félelem nélküli élet 7 aranyszabálya

Könnyű a félelmeinktől megszabadulni? Ha így lenne, mindannyian már régesrég megtettük volna, megszabadultunk volna tőlük. Elfelejtjük azonban, hogy a félelemnek „életmegőrző” hatása van: néha igazán szükség van (volt) rá, hogy életben maradjunk. Gondolj csak egy perce  arra, hogy szalad feléd egy oroszlán... Ilyenkor senki sem gondolkodik, viszont rohan! És ez rendben is van, feltéve, ha utána nem fogunk állandóan rettegni, szorongani attól, hogy talán... ? megint jön az oroszlán... – Ez az a mód, ahogyan a félelem megmérgezi az életet. És ezt vedd szó szerint: a félelem, a stressz hatására adrenalin szabadul fel a testben, az immunrendszer működése – másra kell koncentrálni: rohanni kell az oroszlán elől – leáll. Vagyis a félelem tényleg „mérgez”: a test ilyen állapotban nem képes gyógyulni. Szeretnél-e félelemmentesen élni? Ha igen, a jó hír az, hogy mindennel rendelkezel ahhoz, hogy ezt megtehesd: a béke, a szeretet érzése és a félelem nélküli állapot rezgése ott van benned. Csak meg kell „hallanod” a hangját. :) Az alábbi 7 aranyszabályt olvasva, engedd meg magadnak, hogy elgondolkozz róluk. Hagyd, hogy bármilyen gondolat vagy érzés felmerüljön benned, majd pedig kérdezd meg magadtól: igazán értem ennek az aranyszabálynak a titkát? Mennyiben tudom az életemben alkalmazni? Hisz tudjuk jól: kevés az ismeret és az értelem, a gyakorlat a lényeg...

1.     Ha tisztában vagy azzal, hogy minden, amilyenné válni szeretnél, készen ott van benned, azaz te már az vagy - és nem pedig vágyakozol, hogy valamilyenné válj – akkor máris az élet félelemmentes oldalán állsz. 2.     Nincs félelem negatív elképzelések és gondolatok nélkül. 3.     Ha éppen félsz valamitől, maga a félelem valóságos érzés (a testedben kémiai reakciók indulnak be), de a miértjének az alapja mindig: hazugság. 4.     A múlt eseményeit és a történéseket nem tudod semmissé tenni – de ha a jelen pillanathoz máshogy viszonyulsz, akkor az megváltoztat mindent, a jövődet és a múltadat is! 5.     Mindennel rendelkezel ahhoz, hogy bármit elengedj és újrakezdj, ebben senki és semmi nem gátolhat – csak ha hagyod. 6.     A jelenben történő eseményekről szerzett bármilyen tapasztalatod – lehet akár jó vagy rossz, békés vagy konfliktusos – a te megértésedet közvetíti abban a pillanatban, arról az adott helyzetről. Ez azt jelenti, hogy bármi, amit rossznak vagy félelmetesnek tapasztalsz, arról szól, hogy van még mit tanulnod saját magadról. (Ne felejtsd: a félelem alapja mindig a hazugság, míg a kellemes élmények alapja a szeretet: az univerzummal való összehangoltság.) 7. Az univerzum csak azt hozza eléd, ami rád tartozik, és amit képes vagy megoldani.
Támogató hit: A jelenre figyelek, és pozitív gondolatokkal teremtem a jövőm.

Csodás, félelem nélküli napokat és teremtéseket! Légy magadhoz jó! Erika

With love,

Erika

« back

All rights reserved. Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, the creator of the intuitive, licensed and trademarked Intuyching®™©, SuperConscious Self-Coaching™© system.

© Szuperc Limited 2015-2021  -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top