Mar 11, 2014

Isteni üzenet

DSC_0446   Az alábbi üzenetet én is kaptam. Ilyen üzenetekre szerintem időnként (sokszor? :) ) mindannyiunknak szüksége van, hogy emlékezzünk rá, kik is vagyunk valójában. Remélem neked is tetszeni fog. :)

Életed ezen napján, úgy vélem, Isten tudatni akarja veled, hogy… ...látszódik a fényed, ismert a szíved, és a lelkedet is többen szeretik és védik, mint ahogy el tudod képzelni. Ha tudnád, hány embert érintettél meg már csodás módokon, elámulnál. Ha tudnád, hány ember érez irántad csupa jót, megdöbbennél. Sokkal csodásabb vagy, mint ahogy gondolod. Csak fogadd be ezt könnyedén, és nyugodj bele. Lélegezz egy nagyot erre a gondolatra. Jól csinálsz mindent. Jobban csinálod, mint jól. Sőt még jobban! Nagyszerűen csinálsz mindent! Úgyhogy nyugodj meg, és szeresd magad azért aki, és ami vagy. Engedd be magadba most az isteni szeretetet is. Most engedd be! Megérdemled! -- Neale Donald Walsch

  Csodás napokat! Légy magadhoz és másokhoz is jó! :) Szeretettel, Erika  

With love,

Erika

« back

All rights reserved. Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, the creator of the intuitive, licensed and trademarked Intuyching®™©, SuperConscious Self-Coaching™© system.

© Szuperc Limited 2015-2021  -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top