Mar 21, 2011

Bűntudatod van a negatív gondolatok miatt?

A teremtési folyamat: a gondolatainkkal (és a hozzácsatolt érzésekkel) teremtjük az életünket. Jaj! És akkor mi van a sok negatív gondolattal (és persze a hozzájuk tartozó negatív érzésekkel), ami mindannyiunk fejében időről-időre megjelenik? Ha bűntudatunk van a negatív gondolatok miatt, akkor vajon mit teremtünk az ilyen gondolatainkkal? Hát persze: további bűntudatot, netán még önbüntetésre is okot adó helyzeteket is… na ez aztán remek körforgás… :) Szóval: Bűntudatod van a negatív gondolatok miatt? Hát ne legyen! … Persze, könnyű mondani... :) Mindenkinek van negatív gondolata időről-időre, teljesen természetes. Nem kell bosszankodni miatta, még elhesegetni sem kell (legfőképpen elnyomni nem érdemes), egyszerűen csak más gondolatokat érdemes helyettük gondolni! :) Ez legkönnyebben úgy megy, hogy megkérdőjelezzük a fejünkben megjelenő negatív gondolatokat! Ezzel az egyszerű módszerrel képesek vagyunk eljutni a pozitívabb gondolatokhoz. Amikor ezt már gyakorlatunkká tesszük, egyre több kellemes (pozitív) gondolatot "ültetünk el" a fejünkben, amiből aztán teljesen természetes módon szintén egyre több pozitív gondolat fog kifejlődni. :) Szóval, ne foglalkozz a negatív gondolataiddal, inkább válassz pozitívakat és figyelj ezekre inkább! :) Ha csak 51 %-ban több a pozitív gondolatod, mint a negatív, máris átbillentél, azaz egyre több pozitív gondolat keletkezik benned!

Támogató gondolat: Megengedem magamnak, hogy időről-időre negatív gondolataim legyenek. Ezek segítenek tudatosítani bennem a teremtő folyamatban való részvételem, hiszen ilyenkor képes vagyok változtatni rajtuk a megkérdőjelezéssel vagy a hála kifejezésével. Hálás vagyok a saját magammal kapcsolatos felismeréseimért.

Csodás napokat és még csodásabb gondolatokat! Légy magadhoz jó! Erika

With love,

Erika

« back

All rights reserved. Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, the creator of the intuitive, licensed and trademarked Intuyching™©, SuperConscious Self-Coaching™© system.

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland) 

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top