References

Kíváncsi vagy, hogy mások mit mondanak a Spirituális Választerápiáról?

TAPASZTALATOK AZ SVT-TISZTÍTÁSOKAT KÖVETŐEN 

A sokszor azonnali, SVT-vel elért gyógyulási, változási folyamatok lenyűgöző bizonyítékai saját isteni öngyógyítási képességeinknek!

Kíváncsi vagy, hogy mások mit mondanak a Spirituális Választerápiáról? Az alábbiakban némi betekintést kaphatsz az elmúlt évek néhány visszajelzéséből.

 

 • Szia, Kedves Erika!

  Ismételten nagyon köszönöm a szeptember 11-i konzultációt! Nagy élmény volt!
  Ígértem, hogy röviden írok az eredményről - most itt szeretném megtenni.

  Mire Tőled hazaértem olyan fáradt lettem, hogy még egy pohár víz kiöntése is gondot okozott. Egy hétig pedig annyi vizet ittam, mint régebben a nagy fogyókúrám idején, napi 2,5-3 litert. Jó, hogy felkészítettél minderre!
  A konzultáció után nagyon aluszékony voltam, mélyen aludtam még napokig. Egy ideig mindenhol láttam mindennek és mindenkinek az auráját, amit korábban inkább csak energetikailag tudtam érzékelni. Az auralátás képessége megmaradt, de már nem automatikus, kicsit "rá kell készülnöm" :-)).
  Nagyon érdekes volt a konzultáció hatása, mert az első napokban úgy éreztem, mintha minden kiüresedett volna bennem és körülöttem. Most azonban már intenzív tempóban folyik az új építése.
  Mivel a párkapcsolaton dolgoztunk, így ezen a téren döbbentes felimeréseim támadtak, és azonnal tettem érem magam, ha valami negatív gonolat érlelődik bennem. Rájöttem, mennyi általánosítás és kategorizálás ragadt rám az elmúlt években az erőssebbik nemmel kapcsolatban.
  Mit mondjak - nem kis munka ezeket lebontani.....
  Az SVT konzultációnak hála, helyre került az önbizalmam és ennek hatására sok pozitív visszacsatolást is kapok a környezetemtől. A legérdekesebb viszont az, hogy az időérzékem teljesen eltűnt - pedig a pontosságon is kellett dolgoznunk :-))).
  Összességében nagyon jól érzem magam a bőrömben így 10 nap elteltével, és mindig ott van a lelkem mélyén egy teljesség vagy boldogságérzés.

  Bízom benne, hogy lesz alkalmunk még találkozni, és van olyan ismerősöm is, aki keresni fog Téged konzultáció ügyében - látva rajtam az eredményt.

  Szeretettel kívánok Neked sok sikert, tartalmas és boldog napokat a következő találkozásig:
  Piroska
 • Még egyszer nagyon szeretném megköszönni, hogy ilyen hamar segítettél! Hihetetlen számomra, hogy abból az óriási kilátástalanságból (hogy már nem is tudom magam jól érezni itt) és szomorúságból mennyire vissza tudtam jönni az életbe. Olyan "furcsa" a mai napig, hogy egy ennyire kézzel-foghatatlan dolog, amit most még annyira sem éreztem/észleltem, mint akkor, mikor ott ültem melletted, mi mindenre képes (hiába tudok azonosulni a módszerrel, és hiszek benne, mindig meg tud lepni :D ).
  Igazán jól tudom magam érezni, szeretek munkába járni, és onnan is még több szeretetet kapok mióta újból tudok szívből mosolyogni. Valóban bebizonyosodik hogy a jó csak jót szül, a rossz pedig még több rosszat...
  Azért is nagyon hálás vagyok, amit .....-nek csináltál. Már valahol el is felejtettem, milyen is volt a vidám, boldog barátnőm...tudom, még vannak problémái, de végre meg tudja élni a jó dolgokat, és nagyon sok pozitívum éri mostanában. Hetek óta nem panaszkodik, mikor beszélgetünk :D ! Általad végre képes volt elindulni azon az úton, ahol boldog is lehet.
  Csodálatos dologgal foglalkozol!
  Millió puszi és ölelés! (H.H.)

 • Szia Erika!

  Azért írok mert el kell hogy mondjam: EZEK A MEGBOCSÁJTÓ MONDATOK FANTASZTIKUSAK!!!!!!!!!!
  Nem lehet elmondani, leírni milyen megkönnyebbült, kiegyensúlyozott, könnyű vagyok, frenetikus.
  Már azóta több embernek is megbocsájtottam,de vannak még, és négy napja -egymás után- elmegyek oda ahova a király is egyedül jár.:)))!
  Nem is hiszem el! Próbálok felocsúdni és megszokni a helyzetet.
  Szerintem nagyon sokat tudatosodtam, változtam, megértettem dolgokat, potyogtak a 20 filléresek.
  Nagyon boldog vagyok, és örülök, hogy a felső énem elvezetett hozzád, és hogy segítettél rajtam. Ilyen változásokat még senki sem ért el nálam semmivel.
  Nagyon köszönöm és hálás vagyok neked mindenért, de vannak még problémáim, fogok majd kérni időpontot.

  Vigyázz magadra és további kellemes napot kívánok!

  Üdv.: Dia :) (Duzmath Diána)
 • Erika Drága!
  Barbi 14-16 nappal azután, hogy nálad jártam elkezdte végigaludni az éjt. :-)))
  Amikor nagy ritkán kelünk, az a fog miatt van.
  Csak most jelzem, mert úgy kitágult a világom, hogy eddig nem jutott rá időm. :-D
  Nagyszerű vagy! És az SVT is az.

  Puszi!

  Klaudia (F.K.)

 • Szeretném megköszönni az óriási segítséged, melyet egy tisztításkor kaptam. Nem tudom pontosan megfogalmazni, de valószínűleg megszabadultam sok gátló tényezőtől, és ennek hatására meg is érkezett a kisbabánk! :))) Boldog kismamaként hálásan gondolok a találkozásunkra és remélem, még sok hasonló sorsú ember fog Hozzád fordulni a gyermekvállalással kapcsolatban.

  Sok, sok szeretettel,
  Eszter (E.B.E.)

 • Erika – annyit mondhatok hogy 100%-ig megváltozott az életérzésem és a szituációhoz való hozzáállásom. Nem mintha kételkedtem volna – különben nem kértelek volna meg csak viccből – de hogy mennyire nagy hatása van, az mégis meglep.
  Nagyon nagyon köszönöm,

  Sok szeretettel
  Kati (Katalin Tischhauser - London)

 • Kedves Erika!
  Már több alkalommal éreztem indíttatást,hogy leírjam gondolataim, érzéseim illetve megfogalmazzam a számomra sokszor megfogalmazhatatlant.
  Nagyon készültem a veled való első találkozásra lelkileg is, sok pozitív benyomásom, érzésem volt mind a személyed, mind pedig a munkádat illetően.
  Sokat gondolkoztam és próbáltam nem a bal agyféltekés gondolkozással megközelíteni a spirituális választerápiát.

  A konzultáció után hazafelé tartva annyira felemelkedett állapotban éreztem magam, amit ebben az életemben eddigi tapasztalataim alapján nem tudtam besorolni. Próbálom szavakba önteni, de a használt szavak nem a pontos másai gondolataimnak pozitív értelemben. Annyira könnyed, laza és nyugodt, sőt békés állapotban éreztem magam, ahol azt éltem meg, hogy ez a középpont, ezt szeretném fenntartani illetve ezzel együtt a többi testeimmel együtt összhangban egy valóban másik "világban" tevékenykedhetem.

  Egy belülről jövő csupa pozitív megnyilvánulásokkal teli "utazásom" volt, illetve van azóta is.....
  Pontosabban, ami eddig esetleg zavaró tényezőként megpróbált visszahúzni, lehúzni - nyilván ennek is egy része a fejlődésem szolgálta!? - és folyamatosan dolgoznom kellett érte, hogy ne vegyem át a negatív energiákat, feldolgozzam magamban a szükséges félelmeket, indulatokat... stb. az most mintha nem is lett volna.

  Úgy éreztem minden eddigi hiedelmem, félelmem, berögzött mintáim mintha leolvadtak volna rólam. Eltűntek...Ott áltam és az első pár napban még úgy éreztem hiányzik az a sok dolog, amihez eddig annyira ragaszkodtam, persze tudat alatt.

  Nagyon felemelő érzés azt megtapasztalni, hogy "most létezem" és nem a berögzült mintáim irányítanak. Nem kellett erőfeszítéseket tennem, hogy ne lépjek be egy helyzetbe, amibe nem szeretnék. Mert fel sem merült még a gondolata sem bennem. Pl. egy beszélgetésnél, ahol valaki tőlem akar energiát elvenni ne válaszoljak a hívó szavakra - tudatosan - hanem lépjek ki ebből a körből. Ezért alap esetben dolgoznom kellett, illetve most is kell csak már nem olyan mértékben.
  Mert sokat változtam én is.
  Tehát ahogy teltek a napok kezdtem 3-4 hét után azt érezni, hogy kezdek visszacsúzni... Igyekszem rendszeresen meditálni, és amikor nagyon mélyen sikerül ellazulnom és kérek is akkor sok energiát kapok....Sokat dolgozom magamon,hogy változzak.....
  Félre ne érts sokan örülnének a helyzeteimnek. De szeretnék a legtisztább lenni belül és kívül egyaránt...Ezt nem is részletezem, mert biztosan tudod mire gondolok.

  Köszönöm a figyelmed, a munkád és jelenléted!

  Szép Napot!
  Szeretettel: Krihó Mónika

 • Erika segített több - egészségügyet érintő és más jellegű - problémám megoldásában.
  Még a "legtitkosabb" kérdésekben is bizalommal fordulok hozzá, mert tudom, hogy jó és biztos kezekben vannak.
  A továbbiakban is rendszeresen fogok hozzá járni tisztításra. (P.Zs.)

 • Erikát a gyerekem miatt hívtam telefonon, és távtisztítást kértem tőle. A 10 éves gyerekkel már mindenhol jártunk és sok mindent kipróbáltunk, hogy elmúljon az éjszakai bepisilése.
  Ez egy ilyen korú gyereknél, ahol semmilyen szervi-pszichológiai okot nem találtak, nagyon kellemetlen volt, főleg neki.
  A távtisztítás utáni éjszaka a gyerekem nem pisilt be! Nahát...
  Két hét múlva, majd pedig 3 hónap elteltével újra megtörtént, hogy bepisilt éjszaka.
  Mindkét alkalommal újra megkértem Erikát, hogy tisztítsa. El sem mondhatom mennyire örültem, hogy a dolog a tisztítás után megszűnt, miközben a gyerek azt sem tudta, hogy közben történt valami...
  Nagyon érdekes és elég döbbenetes volt ráébredni, hogy nagyon sok olyan dolog van, amit nem értünk, mégis valahogy működik... (K. M.)

 • Nagyon fájt a hátam. Tisztítást kértem, mely során kiderült, hogy egy úgynevezett testemlék az, ami a fájdalmat okozza, mely a tisztítás után azonnal megszűnt!
  Nagyon meg voltam lepve... ilyen hatást nem vártam. (Cs. S.)

 • Elsősorban szeretném megköszönni a keddi "foglalkozást"! Ha ez csak az első lépés volt, akkor innentől csodálatos életre van kilátásom, mert egészen más ember lettem.
  Másnap reggel felhívtam a szüleimet, és nagy türelemmel próbálom új alapokra helyezni a családi kapcsolataimat.
  Nem volt rá szükség, hogy felírjam a "szeretet" és "hála szavakat", másnap reggel ezekkel ébredtem, és azóta is minden reggel az első dolgom, hogy hálát adok azért, ami megadatott nekem!
  Nagyon jó érzés hallani a visszacsatolásokat a környezetemtől, és magam is tisztában vagyok a változás mértékével, hiszen érzem.
  A kollégáim, a barátaim, a szeretteim szinte meg vannak hökkenve, hogy mekkorát változtam egyik napról a másikra, arról nem is beszélve, hogy azóta egyszer sem volt rossz kedvem, és minden pozitívan alakul, ahogy szeretném.
  Szinte hihetetlen! Nagyon köszönöm! (D. T.)

 • Nagyon örülök, hogy ott voltam nálad, mert bizonyos dolgok véglegesen lezárultak bennem. Például teljesen el tudtam engedni a már több éve halott férjem, pedig mostanáig sok gondot okozott bennem. Úgy érzem, most már képes vagyok lépni a dolgaimban.
  Köszönöm! (Sz. Jné M.)
 • Gracias Erika. Te siento muy cerca y agradezco al Universo su ayuda a través de ti. Espero "curarme" pronto y servir también como un instrumento del Universo para ti. Gracias por estar a mi lado en estos momentos (bueno ya no son momentos, más bien meses).

  fordítás:

  Köszönöm Erika. Közel érezlek magamhoz és hálás vagyok az Univerzum segítségéért, melyet rajtad keresztül küld el nekem.
  Remélem hamar „meggyógyítom“ magam, hogy én is tudjak az Univerzum „eszközeként“ neked segíteni. Köszönöm, hogy itt vagy mellettem ezekben a percekben (na jó, nem percekben, hónapokban). (G. M. D. - Mexikó)

 • Az SVT hatását legkézzelfoghatóbban a kapcsolataim javulásán tudom lemérni. Anyámmal szemben minimalizálódott a régebbi dühös, vádoló attitűdöm, helyette egy elfogadást érzek, különösebb érzelmi háttér nélkül, ami békésebbé és nyugodtabbá tesz a vele való érintkezésemben.
  A párkapcsolat a másik nagy területe az életemnek, ahol a tisztitás hatására a szélsőséges indulatok nélküli együttműködő szellem a domináns.
  Képes vagyok már arra, hogy átadjam az "irányitást" a J.nak - persze kivételek azért vannak - különösebb megerőltetés nélkül.

  A női mivoltom megélése ezáltal javult. Jobban megértem őt, jobban tudom szeretni a tökéletlenségei ellenére is.
  Az együttélésünk harmonikusabb, mint képzeltem (féltem), persze a "feladat" egymással azért folytatódik.... :-)))

  A fiam, a harmadik terület.
  A függőségünk megszüntetése után elvégeztem a "jó anya vagyok, de...." ill. a "mit bocsájtok meg magamnak, amit szerintem ellene bármikor is - amire emlékszem- elkövettem". Irdatlan hosszú lista lett mindkettő, de AZONNAL működött.

  Már a következő napokban megváltozott a hozzáállásom - teljesen "magától". Nem éreztem bűntudatot, ha nemet kellett neki mondanom vagy nem láttam napokig és hagytam, hagy élje a maga sorsát, még akkor is, ha az fájdalmakba vezeti őt.

  Nem volt baj, hogy nem főztem rá, nem tudta (ő) beinditani a "rossz anya vagy" nevű gombot!!

  Ez valami hihetetlen felszabaditó dolog, amely most is tart. Persze indulatok vannak, két Kos :-)), de nem destruktiv és nem teher - legalábbis az én számomra - többé ez a kapcsolat.

  Úgy érzem szabadon szerethetem őt, kötelezettségek nélkül.
  Elengedtem a kezét. Túlzottan kontrolláltam őt - most látom csak.

  Csak mérhetetlen hálát és örömöt érzek, amiért veled találkoztam Erika!
  Szegényebb lennék a lényed nélkül. Élvezem az együttléteinket csak úgy magukban is.
  Úgy érzem, mintha magamhoz mennék, a magam tudatosságához, a magam objektivitásához. Ez nagyon ritka a számomra.

  Jó veled lenni, mindig megkönnyebbülök, mindig fényesebb az élet utánad. Egyszerűen azt érzem, hogy összepasszolok veled és remekül együtt tudunk dolgozni.
  Isten adott nekem téged, lelki segitőm vagy a szó legnemesebb és legtágasabb értelmében.
  És nem utolsó sorban, hihetetlenül jól csinálod a "szakmát" :-)))) (D. R.)

 • Szia Erika,

  csak ennyit szeretnék mondani: ma reggel olyan sugárzóan kék volt a szemem és világított, amire nem is emlékszem. Reggel, amikor kifestettem a szempillámat, az tűnt fel, hogy élénk kéken világos és nem is emlékszem ilyenre....és megkönnyebbültnek is éreztem magam... és ez nagyon jó.

  Remélem, sikerül ezt az állapotot sokszor magamévá tenni, akár állandósítani - azzal, hogy ha kell, megengedem magamnak a sírást, s utána újból jöjjön elő ez az érzés.
  Köszönöm a tegnapi napot és nagyon várom a tanfolyamod időpontját! (D. A.)

 • Kedves Erika!

  Nagyon köszönöm neked a tegnapi napot, hálás vagyok érte, hogy távban megcsináltad nekem a tisztításokat és főleg megtisztel, hogy én voltam az első olyan, akinek úgy csináltad, hogy nem rokon, ismerős az illető.

  Azt kell, hogy mondjam, egyáltalán nem csalódtam az svt-ben, a várakozásaimat is felülmúlta, még így távban is!

  Úgy érzem,hogy sokszor fogunk mi még együtt dolgozni, mert vannak más életterületek is nálam, amit szeretnék ezzel a módszerrel tisztíttatni, más területeken is vannak körforgások nálam.
  Úgy érzem, hogy máris sikerült elfogadóbbá válnom önmagammal szemben, segített megértetni, hogy nem azért alakultak így a dolgaim, mert rossz lennék stb...., hanem, mert ilyen programjaim voltam, és eddig bármit is tettem volna, ezek a körforgások jellemezték volna szerelmi életem.
  De most már, hogy kaptam tőled szép, új programot, így most már rajtam is múlik, hogyan alakul tovább a szerelmi életem. Azért csak a szerelmi, mert tegnap ezt tisztítottuk.
  Aztán majd legközelebb kitérhetünk más dolgokra is, vagy a tegnapi témakört is megnézhetjük, hogy esetleg mit mutat még a felső én.
  Tegnap szépen elmagyaráztad, hogy legközelebb is lehet még tisztítani, és az nem azért lesz, mert rosszul lett csinálva, hanem, mert tegnap ennyit mutatott a felső énem, legközelebb megnézzük mit mutat, és azt is lehet tisztítani.
  Hálás vagyok a felső énemnek is, mert úgy érzem, hogy rengeteg programom tisztult, sok mindenre választ adott.
  Na és azok a történetek az előző életből, az is nagyon csodás, mert így sok mindent megért az ember, kellenek az előző életbeli történetek is, még akkor is, ha rosszak, mert ezáltal segít megérteni jobban önmagam, és segít az önelfogadásban is. Már most is sokat segített abban, hogy jobb embernek lássam-érezzem magam.
  Fantasztikus,hogy semilyen erőfeszítést nem kell tennem, és olyan dolgokat tudok meg, amikről álmodni sem mertem.
  Az svt tényleg segít abban, hogy egy könnyebb, boldogabb életet éljünk, mert a tisztítás után tényleg csak rajtunk múlik, de egy olyan programmal, ami nekem is volt, bármit is tehettem volna, tisztítás nélkül csak ugyanaz a körforgás lett volna, mint eddig volt.
  Így most már tőlem függ a dolog, de az svt-től megkaptam rá a lehetőséget, és ezt a lehetőséget semmilyen más módszer nem tudta volna nekem megadni.
  Most már értem azt is, hogy a kineziológia miért nem segített nekem ebben.

  Azért gondolom úgy, hogy más témakörökben is hatásos lehet nálam az svt, mert valószínü ott is lesznek előző életes dolgok.

  ...csodálattal hallgattam, amiről beszéltél, jó volt hallgatni, nagyon szépen tisztán hallottalak, persze fura volt így skype-olni, de a hatás ugyanúgy megvolt, és teljesen átjött a dolog.

  Várom a következő alkalmat is, ... érzem, hogy jó kezekben vagyok-leszek melletted úgyhogy hajrá svt!

  Szép napot, még egyszer köszönök mindent! (B.B.)
 • Zs. nagyon jól van, virul, el sem hinnéd, milyen boldog... és én is megkaptam Rajta keresztül az „adagomat”, mert sokkal jobb a közérzetem, éppen aznap éjszakától, amikor Nálad járt!!!
  Azóta valahogy jobban pihenek, és azt hiszem, a vérnyomásom is stabilizálódik végre...
  Egészen fantasztikus, nagyon köszönöm Neked! (R. H.)

Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, and creator of the chart-based, licensed and trademarked Intuyching® (SuperConscious Self-Coaching™) intuitive energy coaching system.

The logo, brand and method names of SZUPERC Ltd. (Intuyching®, SuperConscious World™, SuperConscious Self-Coaching™, Conscious Money Creation™, TUDKO™-Communication, the DEMERT™ Method, Numeropathy™, Intuytor™) are trademarks and registered trademarks in the EU and in WIPO countries, internationally protected by the Madrid Protocol (WIPO's Madrid System).

© Szuperc Limited 2015-2024  -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top