Jan 19, 2014Spirituality

Ferenc pápa kijelentése: A pokol nem létezik!

Bár személy szerint nem vagyok vallásos, Ferenc pápa az első pillanattól kezdve nagyon szimpatikus volt. Beiktatási beszédét is egészen különlegesnek találtam, nekem eddig az összes megjegyzése nagyon tetszett. De ez a mostani annyira egybevág mindazzal, amit minden eddigi spirituális tanulmányomban tanultam, hogy nem tudtam ellenállni (egyébként is az ellenállás negatív energia, tehát miért is lenne érdemes ellenállni :) ), így gondoltam megosztom. ferenc-papa-241x300

„Isten nem egy bíró, hanem egy barát, aki szereti az emberiséget.

Isten nem arra törekszik, hogy megítéljen embereket, hanem, hogy támogatásáról, öleléséről biztosítson mindenkit. Ádám és Éva meséjében a pokol, mint valódi helyszín, egy eszköz jelenik meg. A pokol azonban egy metafora a magára maradt, elszigetelt lelkekre vonatkozóan, amelyek végül, mint minden más lélek, találkozni fognak Isten végtelen szeretetével."

Nagyon különleges bejentés egy pápától, hogy a pokol nem létezik, illetve az, hogy a poklot magunknak teremtjük! Igen, a pápával értek egyet: hogyan is hozhatna létre egy poklot és tehetne bármi ilyen borzasztót egy szerető, elfogadó, ítélkezéstől mentes Isten? Már maga az elképzelés is elképzelhetetlen! Nem Isten, hanem mi emberek vagyunk azok, akik ítélkezünk, és akik pokollá tesszük a saját életünket - és sokszor sajnos - a mások életét is... Az újfajta energiákban a félelem semmilyen megnyilvánulásának nincs helye, így a pápa mostani kijelentése is ezt erősíti meg: az új, félelemmentes, szeretet alapú energiákra érdemes ráhangolódnunk. Remek alkalom erre az új év: figyeljünk egymásra, magunkra, mosolyogjunk többet, számoljuk össze naponta az áldásainkat, azokat a jó dolgokat, amik napközben történtek velünk. Így ezzel a pozitív energiákra hangolódva, egy jobb életet teremtünk magunknak és másoknak is, azaz megszüntetjük a poklot, és lehozzuk a mennyet a földre.

Csodavonzó: A poklot, a mennyet én hozom létre az életemben. Mostantól minden percben és mindenkivel szemben a mennyei szeretetet választom.

Csodás napokat! Légy magadhoz és másokhoz is jó! :) Szeretettel, Erika

With love,

Erika

« back

All rights reserved. Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, the creator of the intuitive, licensed and trademarked Intuyching™©, SuperConscious Self-Coaching™© system.

© Szuperc Limited 2015-2021  -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top