Gondold végig először!

Mielőtt bármibe is nekifognál, gondold végig, hogy milyen könnyedén fogod tudni elvégezni. Miután már láttad lelki szemeid előtt a folyamatot (legyen ez akár egy vizsga, amin jó jegyet szerzel, egy hivatali ügyintézés, ahol kedves, segítőkész emberekkel találkozol és gyorsan elintézed, amit kell, vagy egy fontos beszélgetés a főnököddel, munkatársaddal stb.) már neki is láthatsz, hogy véghezvigyed. Az univerzum már vette a gondolatjeleidet, és azoknak megfelelően fog választ küldeni. :) Ha egyszer "betetted a nagy közösbe" a pozitív gondolataidat, a vonzás törvénye alapján nem kaphatsz más vissza, csak azokat! Érdemes hát odafigyelni, hogy hogyan állsz hozzá bármihez: kapcsolatokhoz  - család, munkatársak, barátok, szomszédok, pénzhez  - munka, időre leadandó anyagok, fizetés, számlák kifizetése, "nincs elég" helyett: "mindig van", egészséghez - ebből nem lehet kigyógyulni, fáj mindenem, öregszem stb. És ne feledd: az univerzum nem érdemesség-érdemtelenség alapján "osztogat", kizárólag arra reagál, amit te teremtesz. Olyan mint egy tükör, csak azt adja vissza, amit te kiküldesz. Így hát ne a tükörre haragudj, ha valami nem tetszik, hanem változtass magadon, a gondolkodásodon és a kommunikációdon! Csodás napokat! Légy magadhoz jó! Erika

With love,

Erika

« back

Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, and creator of the chart-based, licensed and trademarked Intuyching® (SuperConscious Self-Coaching™) intuitive energy coaching system.

The logo, brand and method names of SZUPERC Ltd. (Intuyching®, SuperConscious World™, SuperConscious Self-Coaching™, Conscious Money Creation™, TUDKO™-Communication, the DEMERT™ Method, Numeropathy™, Intuytor™) are trademarks and registered trademarks in the EU and in WIPO countries, internationally protected by the Madrid Protocol (WIPO's Madrid System).

© Szuperc Limited 2015-2024  -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top