Apr 29, 2012

Hála vagy kritika?

Sok bosszantó (szomorú, kellemetlen stb.) dolog (esemény, ember stb.) vesz bennünket körül. Viszont már maga a fogalmazás is ítélkezést tartalmaz: "bosszantó". Minden csak a megítélésünk kérdése. És igazán érdemes tudnunk, hogy bármikor, amikor csak kritizálunk valamit (valakit), akkor bizony nem vagyunk hálásak. Ha hibáztatunk valakit, akkor sem vagyunk hálásak. Ha panaszkodunk, akkor sem, sőt negatív energiákat gerjesztünk. Ha sietünk, ha úgy érezzük, hogy lemaradunk valamiről, hogy nem tudunk tovább várni, akkor nem vagyunk sem hálásak, sem elfogadók az "Univerzális Renddel" kapcsolatban. Ha rossz kedvünk van, nem vagyunk hálásak. Amikor negatív gondolataink vannak, további negatív dolgokat teremtünk. Ez nem azt jelenti, hogy most akkor kezdjük el attól rosszul érezni magunkat, hogy időnként érezzük vagy csináljuk ezeket a dolgokat. Mindannyian emberek vagyunk, előfordul. :) Saját magunkat kritizálni azért, mert valamit szerintünk "rosszul" csinálunk, ugyanúgy kritika, mint amikor ezt mással tesszük. Mit csináljunk akkor ezekkel a helyzetekkel? 1. Tudatosítsuk magunkban az érzéseinket! Ha észrevesszük, tudomásul vesszük, hogy nem vagyunk a hála, a pozitív érzések energiájában, máris megtettük az első lépést. 2. Fordítsuk a fókuszt a hálára! Miután tudatosítottuk magunkban, hogy éppen negatív energiában vagyunk, hamar "fordítsuk" el a fókuszunkat a negatív és kellemetlen dolgokról a pozitívakra, a hálára. :) 3. Gondolkodjunk el! Vajon az a dolog, ami történik, megérdemli, hogy tönkretegye a csodás életünket a negatív rezgéseivel? És sose feledjük: a hála az egyik legmagasabb rezgésű energia, mely meg tudja változtatni az életünket.

Támogató hit: Beengedem a hálát az életembe. A hálás érzésekre figyelek mostantól. Hálás vagyok, hogy minden támogatást megkapok. Hálás vagyok...

Csodás napokat! Légy magadhoz és másokhoz is jó! :) Szeretettel, Erika

With love,

Erika

« back

All rights reserved. Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, the creator of the intuitive, licensed and trademarked Intuyching®™©, SuperConscious Self-Coaching™© system.

© Szuperc Limited 2015-2021  -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top