Mar 11, 2013

Mielőtt megtenném...

Vajon mennyi mindent halogatunk az életünkben amiatt, hogy úgy gondoljuk, valaminek előbb meg kell történnie ahhoz, hogy léphessünk, megtehessük, utazhassunk stb? Ezekkel a benső “utasításokkal” mind eltávolítjuk annak a lehetőségét, hogy valami könnyedén megvalósulhasson az életünkben. Gyakorlatilag ezzel “feltételhez” kötjük a megvalósulását valaminek, amit szeretnénk. Ráadásul sokszor másokhoz kötjük ezeket a feltételeket: valakinek csinálnia kell (vagy nem szabad) valamit ahhoz, hogy nekem megtörténhessen. Ezzel megnehezítjük a saját életünk megteremtését, hiszen ha mástól függ a megvalósulás, akkor mi "kénytelenek" vagyunk várni..., várni..., várni. Ezzel áldozattá minősítjük le magunkat, ahelyett, hogy a TEREMTŐ “sapkánkat” feltéve, azt teremtenénk, amit valóban szeretnénk. Az alábbi mondatok segíthetnek felfedezni, hogy mi az, amivel épp gátoljuk magunkat. Úgy érdemes leírni őket, hogy ne nagyon gondolkozzunk hosszasan rajtuk. Csak hagyjuk, hogy a fejünkből “csak úgy” kijöjjön mindenféle kifogás, ami most éppen gátol. Ezzel a nagyon egyszerű gyakorlattal könnyen felismerhető, miben, hol, mivel korlátozzuk magunkat. Érdemes többször is megcsinálni az alábbi gyakorlatot, ki tudja mi derül még ki a későbbiekben... :) Bármikor neki lehet látni, ha úgy érzed, nem tudsz továbblépni egy adott helyzetben/dologgal kapcsolatosan. Tedd életed részévé, addig, míg már tényleg automatikussá válik, hogy nem teszel fölösleges akadályokat a saját utadba.

Mielőtt megtenném, előbb még … Mielőtt megtenném, előbb még neki meg kell … Mielőtt megtenném, előbb még el kell jöjjön a megfelelő idő, hogy… Mielőtt meg tudom tenni, előbb még szükségem van arra, hogy … Mielőtt megtenném, előbb még meg kell történnie annak, hogy …

  Csodás teremtéseket! Légy magadhoz jó! :) Szeretettel, Erika

With love,

Erika

« back

All rights reserved. Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, the creator of the intuitive, licensed and trademarked Intuyching®™©, SuperConscious Self-Coaching™© system.

© Szuperc Limited 2015-2021  -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top