Apr 16, 2011Communication

Mit hiszel a pénzzel kapcsolatban?

Mire gondolsz, amikor a pénz kerül szóba? A pénzt és a sikert jónak látod, hiszed, tapasztalod? Félsz attól, hogyha sok pénzed lenne, elveszítenéd a barátaid, a családod, a szeretteid? El tudod engedni végleg azokat a gátló hiedelmeket, melyek szerint a pénz és az anyagi sikerek rosszak, elítélendők? Talán az alábbi gondolatok is segítenek abban, hogy a pénzzel kapcsolatos negatív hiedelmeid elengedd: Minél több pénzed van, annál többet tudsz tenni magadért és másokért is. Többet tudsz az ő jólétükre is költeni, és könnyebben tudod elérni azokat a dolgokat, melyek a saját fejlődésedhez járulnak hozzá. A pénz nem tesz boldoggá, és önmagában a pénz nem jó cél. “Sok pénzt akarok” – ez azért nem működik jó célként, mert sosem a pénz a célunk. Sokkal inkább valamire szeretnénk a pénzt költeni. Tehát arra érdemes inkább gondolni, hogy mit szeretnél igazán a pénzzel? Kifizetni a számlákat, a hitelt? Gondtalanul élni? Nyaralni menni? Új autót szeretnél? Ugye, hogy egyik sem “pénz”? Ezért arra érdemes koncentrálni, és azt is kell kérni az Univerzumtól, amit valóban szeretnél. :)

Támogató hit: A pénz csodálatos, jó dolog. Mindig velem van és mindenben támogat. A segítségével rengeteg dolgot el tudok érni.

Mit gondolsz a fenti mondatokkal kapcsolatban? Mi az első, ami eszedbe jut? (Példa a negatív gondolatokra: Ez nem igaz, a pénz nem csodálatos. Ugyan, nekem sosincs pénzem, hogy is támogatna engem? Csak a gazdagokat támogatja, engem aztán sose! Hogy tudnék bármit elérni vele, ha nincs! Ez hülyeség! stb. stb.) Hogy érzed magad a magadban felmerülő gondolatoktól? Ideges vagy, haragos, rosszkedvű, elkeseredett, boldog, vidám, lelkes? Mondani sem kell, hogy amíg bármilyen olyan gondolatod támad a fentiekkel kapcsolatban, melyekhez kellemetlen (negatív) érzés társul, akkor nem jó irányba mennek a gondolataid és persze a teremtésed sem. Változtasd meg a gondolatokat és a hiteid a pénzről, és meglátod, sokkal könnyebben fog hozzád is áramolni! Ha netán már jó ideje "csinálod" a pozitív teremtést, és mégsem látsz változást, lehet, hogy a tudatalattidban található egy - vagy több - olyan program, ami tudattalanul akadályozza a pozitívak megjelenését az életedben. A tudattalan 95%-ban működik, míg a tudat mindössze 5%-ban. Viszonylag könnyű kiszámolni, vajon melyik "győz"... Az ilyen tudattalan programok megtalálásában és tisztításában nagy segítséget nyújthat a Spirituális Választerápia tisztítás, amivel meg lehet találni, és ki is lehet tisztítani a gátló mechanizmusokat. Csodás gondolatokat és teremtéseket! Légy magadhoz és a pénzhez is  jó! :) Erika

With love,

Erika

« back

All rights reserved. Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, the creator of the intuitive, licensed and trademarked Intuyching™©, SuperConscious Self-Coaching™© system.

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland) 

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top