May 06, 2012

Szeretettel működni

Másokat tanítani legjobban szeretettel lehet. Mihelyst a szív megérti, az elme nyitottá válik.

Milyen igaz... mégis általában erőszakkal próbálunk másokat arra nevelni, ami - szerintünk - jó. Pedig az erőszak, mint energia is, csak további erőszakot szül. Régi tudás, mégsem figyelünk rá. Nemcsak a külvilágra, magunkra is érvényes. Minél inkább akarunk magunkra erőszakolni valamit, annál többször fogjuk ezt érezni... Hiszen az energia csak azt tükrözi nekünk vissza, ami bennünk van. Így hát inkább engedjük, hogy megtörténjenek a dolgok anélkül, hogy további erőszakot (negatív energiát) tennénk hozzá. Ez nem azt jelenti, hogy ne védhetnénk meg magunkat, ha netán támadás ér bennünket. De szeretetből védekezni, tanítani - egó nélkül - egészen más energiát szül, mintha visszavágnánk. A világot mi alkotjuk. Ha nem szeretjük az erőszakot, amit rajtunk követnek el, (vagy amit mi követünk el magunkkal vagy másokkal szemben) változtassunk rajta és a világ is megváltozik! :)

Támogató hit: Egy csodás, békés, szeretetteljes világban élek, ahol minden engem támogat. Mindig minden úgy van és történik, ahogyan az jó nekem.

  Csodás napokat! Légy magadhoz és másokhoz is gyengéd! :) Szeretettel, Erika  

With love,

Erika

« back

All rights reserved. Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, the creator of the intuitive, licensed and trademarked Intuyching®™©, SuperConscious Self-Coaching™© system.

© Szuperc Limited 2015-2021  -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top