Dec 08, 2013Spirituality

Szupertudatos csodavonzók™

2013 dec naptár

Egész hétre való csodavonzókat olvashatsz lejjebb. Minden egyes nap olvasd el az aznapi támogató hitet, és mintha csak mantrát mondogatnál, mondogasd el magadban többször.

Figyeld meg, hogyan változik a napod és a heted! :)

HÉTFŐ A csodák mindennaposak az életemben, ma a csodákra figyelek. Hálás vagyok érte, hogy szerencsés vagyok! KEDD Ma mindenkiben a különlegességére és az egyediségére figyelek. SZERDA Olyan helyzeteket és embereket vonzok, amelyekben és akikkel könnyedén, boldogan és szeretetben fejlődöm. CSÜTÖRTÖK Szeretteim biztonságban és jól vannak. Én is az Univerzum szeretetében és biztonságában vagyok mindig. PÉNTEK Az Univerzális Igazság számomra sokszor láthatatlan, ezért ítélkezés nélkül nézem a helyzeteket, embereket, történeteket. SZOMBAT Hálás vagyok, hogy létezem, hogy könnyedén lélegzem és hogy az vagyok, aki vagyok. Engedem, hogy mások is azok legyenek, akik. VASÁRNAP Ma mindenkit felvidítok. Az öröm és a szeretet megnyilvánulása vagyok. (Fenti csodavonzók a Szupertudatos Csodavonzók kártyasorozatból  származnak, és a december 9-i hétre vonatkozóan kaptam őket. Amennyiben érdekel a kártyacsomag, kérlek írj emailt: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu címre.) Mosolygós napot, csodás hetet és boldog adventi készülődést! Légy magadhoz és másokhoz is jó! :) Szeretettel, Erika

With love,

Erika

« back

Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, and creator of the chart-based, licensed and trademarked Intuyching® (SuperConscious Self-Coaching™) intuitive energy coaching system.

The logo, brand and method names of SZUPERC Ltd. (Intuyching®, SuperConscious World™, SuperConscious Self-Coaching™, Conscious Money Creation™, TUDKO™-Communication, the DEMERT™ Method, Numeropathy™, Intuytor™) are trademarks and registered trademarks in the EU and in WIPO countries, internationally protected by the Madrid Protocol (WIPO's Madrid System).

© Szuperc Limited 2015-2023  -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top