Aug 19, 2012Wisdom tale

Tanmese - Párbeszéd Istennel

Az alábbi nagyon tanulságos  levél kering a neten, ismeretlen szerzőtől. Ha ismered is netán, ezeket jó újraolvasni... :)

Párbeszéd Istennel ÉN: Uram, kérdezhetek Tőled valamit? ISTEN: Természetesen. ÉN: Ígérd meg, hogy nem leszel mérges rám... ISTEN: Ígérem. ÉN: Miért zúdítottál ma annyi mindent a fejemre? ISTEN: Ezt hogy érted? ÉN: Hát, reggel elaludtam. ISTEN: Igen... ÉN: Egy örökkévalóságig tartott, míg beindult az autóm. ISTEN: Aha... ÉN: Ebédre nem olyan szendvicset kaptam, amilyet rendeltem - így várnom kellett. ISTEN: És? ÉN: Hazafelé lemerült a mobilom épp mikor valaki hívott... ISTEN: Értem. ÉN: És mintha ez még nem lett volna elég, mikor hazaértem és pihenni szerettem volna, beleültem az új masszázsfotelomba, az pedig nem akart bekapcsolni. Ma nem jött össze semmi! Miért engedted, hogy minden így alakuljon? ISTEN: Engedd meg, hogy megmagyarázzam: hajnalban a Halál Angyala állt ágyad mellett, én pedig egyik angyalom küldtem, hogy küzdjön meg vele az életedért. Hagytalak aludni ez idő alatt. ÉN: (szégyenkezve) Aha... ISTEN: Azért nem engedtem, hogy az autód beinduljon, mert ha elindulsz, épp egy részeg sofőrrel találkozol utadon, aki belédhajtott volna. ÉN: (megalázkodva) Óh... ISTEN: Az, aki a szendvicsed készítette beteg volt, így nem akartam, hogy tőle kapd az ebéded. Tudtam, hogy nem késhetsz munkából. ÉN: (zavarban) Aha... ISTEN: A telefonod pedig azért merült le, mert az a személy, aki hívott, csak hazugságokkal tömte volna a fejed, és Te hittél volna neki. Így védtelek meg tőle. ÉN: Értem, Uram. ISTEN: Ó, és az a masszázsfotel pedig hibás volt, így tönkretette volna az áramellátást a házadban. ÉN: Úgy sajnálom, Uram... ISTEN: Ne sajnálkozz, csak tanulj meg bízni bennem! Jóban és rosszban egyaránt. ÉN: Bízni fogok benned, Uram! ISTEN: És ne kételkedj. Mindig jobb lesz az általam tervezett nap számodra, mint amilyen a tiéd lenne. ÉN: Nem fogok kételkedni. Engedd meg, hogy megköszönjek mindent, amit értem tettél. ISTEN: Nincs mit megköszönnöd, gyermekem. Ez csak egy újabb nap volt, hogy Istened voltam és nagyon szívesen törődöm a gyermekeimmel.

Csodás napokat kívánok, olyanokat, amelyekben még a problémás helyzetekben is észre tudod venni a csodát! :) Szeretettel, Erika

With love,

Erika

« back

All rights reserved. Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, the creator of the intuitive, licensed and trademarked Intuyching®™©, SuperConscious Self-Coaching™© system.

© Szuperc Limited 2015-2021  -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top