Feb 14, 2011

Teremtő gondolatok - fiatalság

Fiatalság, öregedés? Mindkettő hiten alapszik. És mivel azon, az valósul meg, amiben hiszünk! Az "öregedés" hit abban, hogy ahogy az idő múlik, "öregszünk", míg a fiatalságról azt tartjuk, hogy "elmúlik". (Egy kedves ismerősöm ezzel kapcsolatosan mindig azt mondja: "Öreg Szem nevű indiánt nem ismerek." :) ) Mivel az öregedés is csak hit, ezt is érdemes a fiatalság és az életerővel telítettség hitével felcserélni. Érdemes körülnézni a környezetünkben, és hamar rájövünk, hogy azok, akik sok negatív energiával és az öregségben való hittel léteznek, bizony öregszenek - jobban, mint a többiek. Az ember valós - születéstől számított - életkora sokszor nem azonos a testének fittségével, korával. Minél inkább arra figyelünk, amit szeretnénk, annál inkább azt fogjuk megtapasztalni - ez a fiatalságunkra is érvényes! Az alábbi teremtő gondolatokat, megerősítéseket  mondogatva, (magadban vagy akár hangosan, netán a tükörbe belemondva) áthangolhatod magad a fiatalság rezgésére.

A fiatalság élettel teli érzését és könnyedségét választom érzelmi, mentális, spirituális, fizikai és minden egyéb szintemen, testemben és elmémben. Megengedem, elfogadom, hogy a fiatalságom a fizikai életemben is folyamtosan és akadálytalanul megvalósuljon. Tudom, hogy az Univerzum folyamatosan feltölt életenergiával és mindennel ellát, hogy fiatal, teljes és élettel teli legyek. Tudom, hogy az életenergia akadálytalanul áramlik bennem. Szeretem a testem, tökéletesen működik.
Csodás napokat és teremtéseket! Légy magadhoz jó! Erika

With love,

Erika

« back

All rights reserved. Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, the creator of the intuitive, licensed and trademarked Intuyching™©, SuperConscious Self-Coaching™© system.

© Szuperc Limited 2015-2021  -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top