Jul 08, 2012Positive thoughts

Uwe Albrecht: Igen vagy nem? - Könyvajánló

Érdekes könyv került a kezembe. Uwe Albrecht orvos Igen vagy nem Egyértelmű döntések minden élethelyzetben című könyve. A könyvében arról ír és tanítja meg, hogy hogyan kaphatunk egyértelmű válaszokat mindennapi kérdéseinkre, a karhossz-tesztet használva. Nagyon egyszerű, és mindig kéznél (karnál :) ) lévő technika, amit bármikor és bárhol tudunk használni. Mivel életünk során nagyon sok döntést kell hoznunk (és sokan félnek dönteni, mert tartanak attól, hogy rosszul döntenek), ez egy igen hasznos technika lehet mindenkinek. Nem kell hozzá külső segítség, nem kell elmenni sehova, magunktól, a tudatalattinkból kaphatjuk meg a válaszokat a karunk segítségével. (Ezt a technikát egyébként Uwe Albrecht kineziológiai tanulmányai során tanulta, ahol szintén igénybe vesszük a karokat vagy akár magunk tesztelésénél a két kezünket a válaszokhoz.) Persze ugyanúgy, mint bármely  - a tudattalanunkat “megdolgoztató” - technikával, (mint ahogy az SVT-vel is) – itt is gyakorlat teszi a mestert, minél többet használjuk, annál inkább lesznek egyértelműek a karunk által adott “jelek”. A könyv írójának másik terméke, a Gyógypatika a léleknek, a szívnek és a testnek ún. “innerwise” (belső bölcsesség) kártyákat valamint egy kis könyvben rövid leírást tartalmaz arról, hogyan használjuk a karhossz-tesztet és a kártyákat különböző élethelyzetek feloldására és gyógyítására. A gyógyításhoz energiakártyákat és még egy kis amulettet is – fém alapú, arany színű, szép - találunk a készletben. Az amulett az energiakártyák rezgéseivel feltölthető (a feltöltő kártya is a készlet része), amit utána akár láncon is hordhatunk. Az innerwise gyógypatikát orvosi termékként jegyezték be Németországban. A dobozban található terápiás hatású kis energiakártyák (homeopátiás, Bach-virág, kristály, növényi, Schüssler-sók és egyéb rezgéseket tartalmaznak) igen kicsi kártyák, teljesen egyformák, kizárólag csak a rájuk írt számmal azonosíthatók be a könyv segítségével, és igen sok – 309 – van a készletben. A doboz és a kártyák formája, kivitelezése igen egyszerű - nekem sajnos nem tetszik -, de ez nyilván nem von le az energetikai értékükből. Személy szerint azt gondolom, hogy azért lett ilyen a megjelenése, hogy ne kerüljön sokba, és így sokakhoz eljuthasson. A szerző jövőképe alapján neki, és a kiadónak is ez lehetett a célja, ami teljességel érthető és támogatható. :)

A szerző jövőképe: - idézet a www.innerwise.hu oldalról: Az én vízióm a feddhetetlen emberek közössége. Olyan embereké, akik felnőtt módon viselkednek, és hajlandók viselni saját magukért és életükért a felelősséget. Olyanoké, akik megajándékozzák magukkal a másikat, ahelyett hogy meglopnák vagy becsapnák. Olyan embereké, akik hitelesek, és már nincs szükségük hatalomra és manipulációra. Olyan embereké, akik összhangban élnek magukkal és minden eleven lénnyel.

Követhető és megfontolásra érdemes gondolatok…) Eltekintve a kártyák megjelenésétől, a könyv információja és a kártyák hatása is nagyon tetszik, kipróbáltam, és jól működött! :) Bárkinek szeretettel ajánlom, mert ezzel az igen egyszerű (és nagyon kedvező áru) eljárással, - amit könnyedén elsajátíthatunk akár csak percek alatt – saját magunkat, sőt családunkat, barátainkat is segíthetjük különböző élethelyzeteikben, és oldhatunk, gyógyíthatunk a rezgésekkel bármit. Csodás napokat! Légy magadhoz jó! Szeretettel, Erika

With love,

Erika

« back

All rights reserved. Official website of Erika Laszlo, coach, trainer, the creator of the intuitive, licensed and trademarked Intuyching®™©, SuperConscious Self-Coaching™© system.

© Szuperc Limited 2015-2021  -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Scroll to top