Kíváncsi vagy, mit üzen neked ma a SzuperTudatos Csakra kártya?

 

Napi SzuperTudatos Csakra kártya

 

Ha 20 évvel ezelőtt tudtam volna ezeket, akkor másképp alakult volna az életem!

Ezt szokták mondani a hallgatóim, sőt a klienseim is. Milyen jó lett volna, ha nem a életük közepén valamelyik programunkon döbbennek rá, hogy lehetett volna sokkal jobb is az életük, ha hamarabb elkezdenek magukkal és az önfejlesztésükkel foglalkozni.

Minden programunkat és workshopunkat én állítottam össze, az elmúlt közel 30 év önfejlesztési és több száz különböző program tanítási tapasztalata, valamint a 30 országból és 5 kontinensről származó több ezer kliensem és hallgatóm életeseményei alapján.

Itt megtalálod azt a rendszert, mellyel nagyobb szabadsággal egy új életutat hozhatsz létre, ahol megélheted a saját különlegességed, és akár még másoknak is segíthetsz! Az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszer teljesen EGYEDI a világon, csakúgy mint TE, tehát pontosan neked való!  Nézd meg a rövid videót!

Mi az új trend az újévi fogadalmak helyett?

Mi az új trend az újévi fogadalmak helyett?

2022 jan 02
Intuyching®™ a SzuperTudatos Önfejlesztés™ új, védjegyeztett márkaneve

Intuyching®™ a SzuperTudatos Önfejlesztés™ új, védjegyeztett márkaneve

2021 aug 02

További hírek

Rólam mondták

Szeretettel köszöntelek! :)

Az oldalamat tegező hangnemben írtam, mert az életben is tegeződni szeretek. Amennyiben írsz nekem, kérlek tegezz nyugodtan te is.
Nézd meg a rövid (kb. 27 perc) videót az akkor még csak SzuperTudatos Önfejlesztésnek nevezett rendszerről, amit ma már Intuyching™ rendszernek nevezünk.

Azt is bemutatjuk a műsorban, hogy hogyan működik, ha több lehetőséget és pénzt akarunk teremteni.
Remélem nemsokára személyesen is találkozunk egy programunkon vagy konzultáción!

Szeretettel,
Erika
 

Olvass tovább az oldalon, mert akkor még jobban megismered az Intuyching™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) táblázatrendszert, mellyel azonnali átalakulást okozhatsz bárkinél, nagyobb szabadsággal egy új életútra lelhetsz, miközben másoknak is segítesz!

Iratkozz fel az ingyenes Lélekemelő hírlevélre!

Email címed biztonságban van, a levelekről bármikor leiratkozhatsz.

Hagyd ezt a mezőt üresen, ha nem vagy robot!:

Ahol már találkozhattál velem

      

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching®™ (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(Intuyching®™©, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO-Tudatos Kommunikáció™©, a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™©, Intuytor™©) 
védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.
  

© Szuperc Limited 2015-2021. -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!