Ha 20 évvel ezelőtt tudtam volna ezeket, akkor másképp alakult volna az életem!

Ezt szokták mondani a hallgatóim, sőt a klienseim is. Milyen jó lett volna, ha nem a tanfolyamokon döbbennek rá, hogy lehetett volna sokkal jobb is az életük, ha hamarabb eljönnek!

Minden tanfolyamunkat, tréningünket és workshopunkat én állítottam össze, az elmúlt közel 30 év önfejlesztési és több száz tréning tanítási tapasztalata, valamint a 25 országból és 5 kontinensről származó több ezer kliensem és hallgatóm életeseményei alapján. 

Itt megtalálod azt a rendszert, mellyel nagyobb szabadsággal egy új életutat hozhatsz létre, ahol megélheted a saját különlegességed, és akár még másoknak is segíthetsz! A SzuperTudatos Önfejlesztés™ teljesen EGYEDI a világon, csakúgy mint TE, tehát pontosan neked való!  Nézd meg a rövid videót!

 

 


Ajándék

Ajándék

♥ Ingyenesen letölthető anyagok ♥ Videók és László Erika média megjelenései
SzuperTudatos Önfejlesztés/Self-Coaching™ - SSC

SzuperTudatos Önfejlesztés/Self-Coaching™ - SSC

♥︎ A SzuperTudatos Önfejlesztés táblázatrendszer strukturált rendszerbe foglalja a keleti és nyugati...
Tudatos Kommunikáció tréning

Tudatos Kommunikáció tréning

♥︎ Tudatos Kommunikáció (TUDKO) tréning ♥︎ Harmonikus és boldogsággal teli kapcsolatok
Pénz tréning

Pénz tréning

♥︎Tudatos Pénz Teremtés ♥︎ Olyat tanulhatsz a pénzről és a pozitív gondolkodásról, amit még sosem...
Iratkozz fel az ingyenes Lélekemelő hírlevélre!

Email címed biztonságban van, a levelekről bármikor leiratkozhatsz.

Ezzel az álomfejtési módszerrel...
júl11

Ezzel az álomfejtési módszerrel...

A rossz álom megkeserítheti az éjszakát, és összetörten ébredhetünk. Ez az álomfejtési módszer garantáltan segít, hogy megszabadulj a visszatérő rémálmoktól!
Konfliktuskezelés, azoknak is, akik...
júl05

Konfliktuskezelés, azoknak is, akik...

Miért félünk a konfliktustól? Mi a konfliktus és hogyan lehet kezelni a helyzeteinket? Konfliktuskezelés nélkül mi történhet velünk?
Rólam mondták

Többször kértem már Erika segítségét ... az új SzuperTudatos Önfejlesztés™ rendszerével. Az új rendszer nekem nagyon hatékony. Ha választ, illetve segítséget kérsz, pozitív választ keresel, ami előre visz, miközben feltárod a problémát vagy nehézséget, amivel szembenézel. A kérdezési technikával az új táblázatok gyorsak az okok feltárásában. Ugyanakkor a megoldás megtalálásában sokkal pozitívabbak és a megfelelő energiák felé visznek (mint más módszerek), amiket magad felé kell vonzanod. Nekem sokkal többet segítenek, mint amás módszerek, mivel a központban a problémádból való kivezetés áll és nem az okokban való elmélyülés. Neked is hasonló élményeket kívánok az új rendszerrel!

Magdolna - Budapest

Szeretettel köszöntelek! :)

 

Az oldalamat tegező hangnemben írtam, mert az életben is tegeződni szeretek. Amennyiben írsz nekem, kérlek tegezz nyugodtan te is.

Nézd meg a rövid (kb. 27 perc) videót a SzuperTudatos Önfejlesztésről. Azt is bemutatjuk a műsorban, hogy hogyan működk, ha több lehetőséget és pénzt akarunk teremteni.

Remélem nemsokára személyesen is találkozunk egy tanfolyamon vagy konzultáción!

 

Szeretettel, 

Erika

 

Olvass tovább, ha többet akarsz megtudni a SzuperTudatos Önfejlesztésről, mellyel azonnali átalakulást okozhatsz bárkinél, nagyobb szabadsággal egy új életútra lelhetsz, miközben másoknak is segítesz!

Ahol már találkozhattál velem

                 

 

       

     

 

 

                               

                                   

László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő és kommunikáció instruktor, tanácsadó. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.