Az Isteni hálás része vagyok

Téma: Annak elfogadásával kapcsolatos ügyek, hogy valójában ki vagy és hála.

Gondolkozz el:
Hálás vagy azért, hogy ki vagy? Tényleg köszönetet mondasz minden nap a testedért, a lélegzetedért és a tehetségeidért? Valóban értékeled azt, amit kaptál? Általában nem értékeljük azt, amink van, és nem vagyunk hálásak semmiért, pedig a hála és a szeretet a legmagasabb rezgésű teremtő energia.

Összpontosíts:
Miért vagyok hálás az életemért minden nap? Miért ajándék az életem? Miért értékelem az összes ajándékot, amit kaptam? Miért vagyok hálás isteni lény? Miért lehetek hálás az életemért?

Ez a kártya segíti átalakítani a kétségeket magaddal és az isteniségeddel kapcsolatban, és segít, hogy minden nap hálás legyél mindazért, amivel rendelkezel.

Ha 20 évvel ezelőtt tudtam volna ezeket, akkor másképp alakult volna az életem!

Ezt szokták mondani a hallgatóim, sőt a klienseim is. Milyen jó lett volna, ha nem a tanfolyamokon döbbennek rá, hogy lehetett volna sokkal jobb is az életük, ha hamarabb eljönnek.

Minden tanfolyamunkat, tréningünket és workshopunkat én állítottam össze, az elmúlt közel 30 év önfejlesztési és több száz tréning tanítási tapasztalata, valamint a 25 országból és 5 kontinensről származó több ezer kliensem és hallgatóm életeseményei alapján.

Itt megtalálod azt a rendszert, mellyel nagyobb szabadsággal egy új életutat hozhatsz létre, ahol megélheted a saját különlegességed, és akár még másoknak is segíthetsz! A SzuperTudatos Önfejlesztés™ teljesen EGYEDI a világon, csakúgy mint TE, tehát pontosan neked való!  Nézd meg a rövid videót!

Hogy lehetsz pozitív és boldog, amikor negatívnak érzed magad?

Hogy lehetsz pozitív és boldog, amikor negatívnak érzed magad?

2020 aug 04
Ezzel az álomfejtési módszerrel megfejtheted a tudatalattid üzenetét!

Ezzel az álomfejtési módszerrel megfejtheted a tudatalattid üzenetét!

2020 júl 11

További hírek

Rólam mondták

Szeretettel köszöntelek! :)

Az oldalamat tegező hangnemben írtam, mert az életben is tegeződni szeretek. Amennyiben írsz nekem, kérlek tegezz nyugodtan te is.
Nézd meg a rövid (kb. 27 perc) videót a SzuperTudatos Önfejlesztésről. Azt is bemutatjuk a műsorban, hogy hogyan működik, ha több lehetőséget és pénzt akarunk teremteni.
Remélem nemsokára személyesen is találkozunk egy tanfolyamon vagy konzultáción!

Szeretettel,
Erika

Olvass tovább, ha többet akarsz megtudni a SzuperTudatos Önfejlesztésről, mellyel azonnali átalakulást okozhatsz bárkinél, nagyobb szabadsággal egy új életútra lelhetsz, miközben másoknak is segítesz!

Iratkozz fel az ingyenes Lélekemelő hírlevélre!

Email címed biztonságban van, a levelekről bármikor leiratkozhatsz.

Ahol már találkozhattál velem

      

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy