önbizalom, önfejlesztés, boldogság, SzuperTudatos Önfejlesztés

Személyiségfejlesztés és betegség? Mi köze egymáshoz? 2019 ápr 08önbizalom, önfejlesztés, boldogság, SzuperTudatos Önfejlesztés

Személyiségfejlesztés és betegség? Mi köze egymáshoz?

Sokan elvárják, hogy attól, hogy személyiségfejlesztéssel, lelki, vagy spirituális módszerrel foglalkozik valaki, sose találja meg a betegség, a halál.
A megkerült tárca esete - Mindennapi csodák a SzuperTudatos Önfejlesztéssel 2019 jan 18önbizalom, önfejlesztés, boldogság, SzuperTudatos Önfejlesztés

A megkerült tárca esete - Mindennapi csodák a SzuperTudatos Önfejlesztéssel

Csodák márpedig vannak! Főleg, ha SzuperTudatos Önfejlesztéssel még elő is segítjük a csoda létrejöttét! A megkerült tárca esete is ezt bizonyítja, mint ahogy sok más megtörtént, hasonló csodás történet.
Szex? Párkapcsolat? Már tíz éve nem volt! 2018 ápr 14önbizalom, önfejlesztés, boldogság, SzuperTudatos Önfejlesztés

Szex? Párkapcsolat? Már tíz éve nem volt!

A SzuperTudatos Önfejlesztéssel kiderült, hogy a férfi mivel blokkolta magát, ami miatt nem volt párkapcsolata és szex sem, egy másik hölgynek pedig a gyászát alakítottuk át.
5 tipp, hogy jobb legyen az éved 2017 jan 31önbizalom, önfejlesztés, boldogság, SzuperTudatos Önfejlesztés

5 tipp, hogy jobb legyen az éved

Mivel teheted a 2017-es éved szuperré? 5 tipp, hogy a múltat a múltban hagyd, és hogy jobb eredményeket teremts a jövőben.
Pozitív gondolkodás a DE varázsszóval 2013 márc 25önbizalom, önfejlesztés, boldogság, SzuperTudatos Önfejlesztés

Pozitív gondolkodás a DE varázsszóval

A DEMERT Módszerrel™ könnyen felismerhető és támogató hitté változtatható bármilyen - a pozitív gondolkodásnak ellentmondó – hiedelem a tudatalattiban!
Miért történnek velünk “rossz” dolgok? 2012 márc 11önbizalom, önfejlesztés, boldogság, SzuperTudatos Önfejlesztés

Miért történnek velünk “rossz” dolgok?

Sokszor felmerülhet a kérdés mindannyiunkban, vajon miért történnek velünk „rossz” dolgok? Hiszen, ha úgy érezzük, mi mindent megteszünk azért, hogy jobb legyen, és úgy gondoljuk, jó emberként éljük a világot, akkor mégis miért történnek velünk „rosszak"?
1

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!