2019 okt 02Pénzteremtés, pénz vonzása

13 pénzvonzási tipp

1. Tölts minél több időt azzal, amit szeretsz

Legfőképpen azért, hogy örömöt érezz. Ha azt csinálod, amit szeretsz, akkor átjár az öröm. A pénzre azért vágynak az emberek, mert úgy gondolják, attól boldogabbak lennének. Érd el, hogy boldogságot és örömöt érezz, ezzel vonzod be azt, amire vágysz!

 

2. Tölts időt olyan emberekkel, akik pozitívak

Tölts időt azokkal, akiknek már sikerült elérniük azt, amit te is szeretnél. Olyan emberekkel, akik bátorítanak és hisznek magukban és benned is! 

 

3. Kerüld a panaszkodókat és azokat, akik lebeszélnek arról, amit akarsz

Kerüld el azokat, akik szerint a pénzt nem vonzani, hanem kemény munkával megkeresni kell. Kerüld azokat, akik negatívak a terveiddel kapcsolatban, és akiknek a társaságában a végére te is negatívnak és pesszimistának érzed magad.

 

Tipikus lebeszélő mondatok:

- A mai világban ezt nem lehet megcsinálni.

- Nincs olyan, hogy pénzvonzás, ez tiszta hülyeség.

- Neked ez úgyse sikerülne.

- Kár belefogni, már sokan csinálják ezt.

- Ez nem fog menni.

- Nagy a verseny.

 

4. Az együttműködési lehetőségeket nézd a verseny és a versenytársak helyett!

Elgondolkozhatsz azon is, hogy hogyan foghattok össze? A XXI. század az individualista megközelítés helyett az együttműködésről szól. Lépj szövetségre olyanokkal, akiknek a társaságában jól érzed magad, fejlődni tudsz, és segítséget is adhatsz, kaphatsz.

 

5. Olvass olyan emberekről, akik már megtették, amit te is akarsz, hogy lásd, lehetséges!

Sok olyan életrajzi írás van, amiből úgy tanulhatsz, hogy nem kell végigkínlódnod ugyanazt, amit valaki előtted már megtett. Tanulj másoktól és az általuk elkövetett hibákból.

 

6. Olvass, nézz felemelő történeteket, hogy tudd, neked is sikerülhet!

Nemcsak életrajzok, történetek is vannak, melyek lelkileg felemelők. Filmekből, színdarabokból is a pozitívakat érdemes nézni, dráma van elég az életben. Ráadásul - kísérletekkel alátámasztott, bizonyított tény -, a dráma, szomorú történet negatív hatással van a szervezetünkre.

 

7. Ne ítélkezz!

Az ítélkezés benne tart az önbüntetés negatív körforgásában.

 

Kerüld az iyesfajta ítélkező mondatokat:

- Te ezt nem tudhatod.

- Te nem ismersz engem.

- Neked nincs jogod ahhoz, hogy...

 

Minden, amit hasonlóképpen fogalmazol, - amit nem vesz fel a videó -, mind ítélkezés!

 

8. Mindig legyen nálad 20 ezer forint a pénztárcádban, amit nem költesz el

Csupán az érzés, hogy van nálad pénz, örömöt okoz a pénzzel kapcsolatban. Ez az öröm és boldogság érzés az, amit a pénzzel akarnak az emberek elérni. Ha eléred az öröm és a boldogság érzéseit, sokkal könnyebben bevonzod a pénzt.

 

9. A pénzre mint kedves barátodra gondolj!

Természetesen ha a barátod, akkor bánj is úgy vele. Olyanokat is mondj róla, amiket egy barátról mondanál. Csak figyeld meg, hogyan változik meg a viszonyod a pénzhez csupán ezzel az egyszerű dologgal.

 

10. Ismerd fel és változtasd meg a pénzhez fűződő (és az egyéb) hiedelmeidet!

A pénzt elkölteni könnyű, megteremteni nehéz - például egy ilyen hiedelem. Rengeteg hasonló van, vigyázz, hogy miket gondolsz és mondasz a pénzzel  kapcsolatban. Ne feledd, a gondolataink és a szavaink energiák, megteremtik azt, amit mondunk.

 

11. Erősítsd meg az önbizalmad!

A pénz (érték) összefüggésben van a saját önértékeléseddel. Minél több az önbizalmad, annál inkább fogsz kiállni magadért, ami növeli az önértékelésed. Ezen kívül, ha mindent megbocsátasz magadnak és másoknak is, szintén növeli az önértékelést.

 

12. Dolgozd fel, alakítsd át a haragot megbocsátássá!

Használd a DEMERT Módszert™ a harag átalakításához. 

 

13. Sóvárgás helyett értékeld azt, amid van és légy érte hálás!

Írj hála-naplót. Írj bele mindent, naponta, amiért aznap hálás lehetsz. De legalább írj bele 3 dolgot és foglald bele a pénzhez fűződő háládat is.

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2023. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!