2 fontos dolog a teremtési folyamatban
júl24

2 fontos dolog a teremtési folyamatban

Mi az a 2 fontos tényező, ami meghatározza, hogy vajon a teremtésünk megvalósul-e? Ha te már tudod, akkor csak gratulálni tudok!


Nemrég kaptam egy kedves levelet, amelyben az illető arról kérdezett, hogy vajon én hogyan sajátítottam el a teremtést oly módon, hogy megtörténnek azok a dolgok az életemben, amiket elképzelek?

 

Nos, biztosan nem állítottam sosem, hogy egyik napról a másikra történt. :) Sőt még azt sem mondom, hogy ne lett volna eleinte furcsa, netán nehéz – hiszen valami olyasmit csináltam, amit azelőtt még nem. Minden olyan tevékenység, amit újonnan tanulunk, először csinálunk, bizony eleinte nehéznek tűnik, mert még nincs meg a gyakorlatunk.

 

Sok gyakorlás kell ahhoz, hogy különösebb nehézség, gondolkodás, rákészülés nélkül tudjunk autót vezetni, táncolni vagy akár mosdócsapot szerelni…

 

És milyen érdekes, hogy általában nem várjuk el magunktól, hogy az első táncóra után úgy tudjunk táncolni mint Fred Astaire… Viszont azt elvárjuk magunktól (és hányan itt buktatják el magukat a folyamatban...), hogy egyetlen egy, pár napos tanfolyam - vagy egy elolvasott könyv - gyakorlatait elvégezve, máris könnyűnek érezzük a teremtést, no és persze azonnali eredménye is legyen!

 

Aztán meg ha mégsem így történik, akkor csalódottak leszünk, elsősorban magunkban (ez nekem nem való, ez nekem nem megy, ez túl nehéz, én nem vagyok ilyen stb.), esetleg a tanfolyamban vagy a könyben, végső soron pedig az életben, és úgy fogjuk gondolni, hogy ez a teremtés csak egy újabb hülyeség, amit valaki olyan talált ki, aki szerencsés volt (mi meg nem vagyunk azok ugyebár).

 

Pedig, ha a fenti táncpéldát vennénk csak alapul, akkor rögtön jobban értenénk, hogy bizony, gyakorlás nélkül egyikünk sem Fred Astaire egyik pillanatról a másikra… ugye?

 

Valószínűleg furán néznének ránk, ha azt mondanánk: Tudod, a hétvégén voltam egy tánctanfolyamon, megtanítottak bennünket tangózni, úgyhogy jövő hét végén megyek a táncversenyre, és meg is fogom nyerni a fődíjat, elvégre most már tudok táncolni. Hmm… De hasonlóképpen senki sem megy a Forma 1-re versenyzőnek, aki tegnap kapta meg a jogosítványát, igaz?

 

Mindkét fenti példával csak a csalódást tudnánk elérni, márpedig ki szeret csalódni? A teremtésünkkel mégis ezt csináljuk! Folyamatosan ítélkezünk magunkról, csalódunk, és egyre kevesebb kedvünk van az egészhez. Elvégre ki is szeretne olyasmit csinálni, amiben nincs sikerélménye?

 

Tehát az 1. fontos dolog a teremtési folyamatban:

 

Gyakorlás!

Csupán attól, hogy egyszer-kétszer elmondunk pár támogató hitet (már ha egyáltalán elmondunk), sajnos még nem változik meg az életünk és még nem fogjuk azokat a csodákat megtapasztalni nap mint nap, amiket egyébként, ha tudatosan energiát (tanulási időt, pénzt könyvekbe, tanfolyamokba stb.) fektetnénk a teremtési “gyakorlásba” – tényleg megtapasztalhatnánk.

Minél többet gyakoroljuk a teremtést, annál inkább menni fog.

 

2. fontos dolog a teremtési folyamatban:

Koncentráció arra, amit valóban szeretnénk

Mindig arra koncentráljunk, amit tényleg szeretnénk (nem mások miatt, hanem magunknak, nem pénzt, mert az csak eszköz), és ami felhőtlen jó érzésekkel jár, amikor rágondolunk. Sose arra koncentráljunk, hogy “hogyan” vagy mivel (például pénzzel) akarjuk elérni azt, amit szeretnénk. A ”hogyan” az univerzum dolga, a mienk a: “mit”!

TÁMOGATÓ HIT
Megadom magamnak az időt a tanulásra és gyakorlásra, és türelemmel kivárom az eredményeit.

 

 

Csodás napokat! Légy magadhoz és másokhoz is jó! :)

 

Szeretettel,

Erika

 
 

Szeretettel,

Erika

 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

 

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!


FACEBOOK

Itt csatlakozz a nyilvános SzuperTudatos FB csoporthoz

SzuperTudatos Önfejlesztés™ FB oldal

László Erika hivatalos FB oldala

SuperConscious World®©™ FB oldal

LINKEDIN

László Erika oldala

 

TUDTAD?

Erika videósorozatban beszél az élet dolgairól. Kattints ide, és válogass!

 

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

 

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

 

 

 


Hála vagy kritika?
ápr29
Kommunikáció

Hála vagy kritika?

Sok bosszantó (szomorú, kellemetlen stb.) dolog (esemény, ember stb.) vesz bennünket körül. Viszont már maga a fogalmazás is ítélkezést tartalmaz: "bosszantó".
2012 - Izgalmas év
jan04
Kommunikáció

2012 - Izgalmas év

Izgalmas új évet kezdünk... 2012. Még leírni, kimondani is olyan furcsa. Pár évvel ezelőtt még olyan messzinek tűnt...
Hitek és hiedelmek IV. - A pozitív gondolkodás titka
szept08
Kommunikáció

Hitek és hiedelmek IV. - A pozitív gondolkodás titka

A hiteink határozzák meg az életünket, befolyásolják a boldogságunkat és a pozitív gondolkodást. Itt az idő, hogy megváltoztasd őket!
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő és kommunikáció instruktor, tanácsadó. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.