2011 nov 06

2011-11-11

Nem egyedülálló jelenség, történt ilyen már máskor is.

Mit jelent egy ilyen energiakapu megnyílása számunkra?

Kicsit olyan ez, mint az álomból való felébredés. Ahogy az egész emberiség ébredezik, minden, ami eddig a sötétben volt (mint ahogy az alvás ideje alatt is sötétség van), most egyre több fényt kap. Ez,- ahogy az éj után következik a reggel - teljesen természetes folyamat. Azoknak, akik most itt vagyunk ebben az időszakban a földön, pedig maga a csoda, hogy ilyet tudunk átélni. Mindannyian részt veszünk benne, isteni társteremtőként. Saját energiáink határozzák meg, hogy mit és hogyan élünk meg. Így hát fontos, hogy hogyan állunk hozzá az életünk eseményeihez, az emberekhez, a világhoz. Milyen életszemlélettel rendelkezünk? Bosszankodunk-e olyasmin, amin nem kellene? (Hiszen nem kellene, elvégre attól nem lesz jobb. Ellenben cselekszünk-e, amikor kellene, és a szeretet-energiájából tesszük-e, amit teszünk?)

Spirituális felébredés

A spirituális felébredésünk hosszú folyamat eredménye. Most egy olyan időszakban létezünk, amikor egyre inkább lehetőségünk van valami új megélésére, a régi paradigmák (szemléletmód) újra cserélésére. Ez nem megy egyik napról a másikra, így hát ez a mostani dátum sem egyetlen egy napra szóló cselekvésre buzdít. Mivel egy energiaváltozási folyamatban - és tudatosságunk megváltoztatásában - veszünk részt mindannyian (ki-ki akkor és úgy, ahogy az a saját tudatosságának megfelelő ütemű és a legmegfelelőbb idejű) érdemes ezért folyamatosan, tudatosan szeretettel viszonyulni az életünkhöz, a többi emberhez és a földhöz, amin élünk. 11 a mesterszám

Régóta kötődnek bizonyos ismeretek és szimbolikák a számokhoz, színekhez és dátumokhoz. Ezek az ismeretek az emberiség közös energiamezejében (jungi kollektív tudattalan vagy más néven morfogenetikus mező) is benne vannak, így Lélekszinten, tudattalanul mindenkinek ott van ez az információ.

A 11/11 számokat már régóta a szinkronicitással hozzák összefüggésbe, oly módon, hogy ha bármikor ezt a számot látja az ember (akár egy órán, akár szobaszámként egy épületben) egyfajta “csengőként” szolgál, és a szellemi üzenetet kapjuk általa: Helló, itt az idő, ébredj fel, isteni teremtmény, isteni lény vagy! A 11-es szám egyike az ún. mesterszámoknak (a 11-et nem adjuk össze - mint például tennénk a 12-vel, ami 3-at ad). A 11-hez kapcsolódik a spiritualitás, a megvilágosodás valamint az ellentétek kiegyensúlyozása. (Például: szeretet-félelem, férfi-nő, pozitív-negatív, materiális-szellemi.) A mostani dátum különösen erőteljes, hiszen a 2011-es év évszámában szintén van egy 11-es, így a hatás még jobban érvényesül. Az évszámban található 2-es (micsoda véletlen! J ) pedig a dualitásra utal. Ez a dátum a 2011/11/11 megvilágosítja azt a dualitást, amiben mindannyian élünk.

A dualitás világossá válik

Mi ennek az értelme számunkra? Mit jelent az, hogy világossá válik a dualitás? Egyre inkább nyilvánvaló válik (világos lesz), hogy az a régi paradigma, mely a félelem-alapú életről szólt, már nem kell senkinek. Persze csak akkor mondhatjuk valamiről, hogy nem kell (és választhatunk valami jobbat), ha már jól ismerjük. Csak akkor tudunk változni és változtatni, ha felismerjük, hogy amiben működünk, ahogyan viselkedünk, az már nem jó sem nekünk, sem a szeretteinknek. Így szükség volt a régi félelmekre (és azokra az időkre, melyben félelemben éltünk), mert nélkülük nem tudnánk felismerni, hogy a szeretet sokkal nagyszerűbb, és sokkal több eredményt lehet vele elérni. A dualitás “megvilágosodása” arról szól, hogy rájövünk arra, (világossá válik), hogy mi az, ami már nem működik. Mit kell (érdemes) megváltoztatni ahhoz, hogy jobban érezzük magunkat, ebben a világban? Mit kellene tennünk (a cselekvés fontos része a változások létrejöttének), hogy jobbak legyenek a kapcsolataink, szeressük a munkánkat, könnyebben vegyük az életünk akadályait stb.? Ez a folyamat társadalmilag, az egész világban is érezhető. Világossá válik, mi az, ami nem működik a világ (és a kisember) üzleti folyamataiban, a pénzügyekben, a politika, és a vallás területén. Ez a változás egyénileg is érint bennünket (hiszen belőlünk, emberekből áll a világ) és a teljes emberiséget is.

Mit tehetünk ezen a napon?

2011/11/11-e megsokszorozza a lehetőségeinket. Egy választási lehetőség, egy új kapu: EGYesülhetünk a szeretet érzésében, meditációban mindazokkal az egész földön, akik egy szebb, boldogabb, harmonikusabb életet és földet képzelünk. Meditáljunk, ha tudunk 11 óra 11 perckor (akár délelőtt, akár este – mindenképp csatlakozunk majd valakikhez, akik pontosan ebben az időben kapcsolódnak be a meditációba a világ valamely részén), gondoljunk szeretettel az emberiségre, a földre, ahol élünk, képzeljük el, ahogyan átmossuk tisztára az összes folyót, mely így tiszta vizet visz az óceánba, képzeljük el, ahogy az emberek kibékülnek egymással világszerte, leteszik a fegyvereket, segítenek a rászorulóknak, hogy mindenkinek jut étel-ital és gyógymód, valamint szeretet.

Mit tehetünk ezután?

Mivel ez a nap csak a folyamat egy napja, (és még Isten sem egy nap alatt teremtette a világot), így innentől kezdve bármikor (és persze akár ez előtt is) érdemes minél többször szeretettel gondolni mindenkire, közeli szerettekre, távoli rokonokra, munkatársakra, utált főnökökre, politikusokra, harcosokra és bűnözőkre, és minden egyes emberre az egész világon, ítélkezésmentesen. (bőrszín, faj, nemzetiség, szexuális és vallási hovatartozás). Akárhányszor megtesszük, hogy a szeretetet választjuk a félelem (aggódás, féltékenység, bírálat, elítélés stb.) helyett, annyiszor emeljük saját tudatosságunk – és rezgésünk – szintjét, és egyúttal minden egyes ilyen alkalommal hozzájárulunk az egész emberiség tudatosságának emeléséhez. Minden alkalommal, amikor szeretettel viszonyulunk másokhoz, egy újfajta minőséget (rezgésemelkedést) hozunk be az életünkbe. Mindig jó valami újba kezdeni. És ez most egy igazán remek idő arra, hogy elkezdjünk szeretetteljesebben működni emberi kapcsolatainkban.

A dátumhoz kapcsolódó információk szerte az interneten

Az interneten sokféle információ kering a fenti dátummal és a 2012-es “világvégével” kapcsolatban. Feltétlenül javaslom, hogy minden olvasottat kérdőjelezz meg, (az enyémet is!) ne fogadj el semmit, csak azért, mert valaki leírta. Ha bármi félelemkeltőt találsz egy írásban, vedd figyelembe, hogy a tiszta információ (a szeretet-alapú) sosem kelt félelmet. A félelemkeltés a régi paradigmához tartozik.

Így hát vedd észre, hogy mit közvetít az, amit olvasol: - Mindenki, aki a fény útját járja, 2011/11/11-én felemelkedik. (Félelem: tehát a többiek nem??) - Ha felemelkedsz, itt kell hagynod azokat a szeretteidet, akik még nincsenek készen. (Ez aztán igazán félelemkeltő.)

Hogyan tudunk másoknak segíteni?

A felemelkedés folyamat, és a tudatosságunk emelkedéséről szól; nincs “automatikus” felemelkedés. Másoknak úgy tudunk a legjobban segíteni, ha példát mutatunk, jó példával elöljárunk, de ne felejtsük el, hogy senki útjáért, választásáért, gyors fejlődéséért nem vagyunk felelősek. Senki sem marad le azonban, hiszen mindannyian lelkek vagyunk saját, egyéni spirituális (szellemi) úttal és fejlődéssel.

A felemelkedés nem verseny

Ez nem verseny, hogy ki ér előbb oda, ki fog előbb “megvilágosodni”. Minden, mindig akkor történik, amikor itt az ideje. Vagy úgy is mondhatjuk, hogy minden az isteni tervezés alapján történik. Ebből adódóan mindennek eljön az ideje, amikor valakinek szüksége van rá. Tehát a legtöbb, amit tehetsz, hogy a saját isteni lényedre, belső bölcsességedre figyelsz, és lépsz annak megfelelően. Ezzel tudsz a legjobban összehangolódni az isteni időzítéseddel.

Csodás, szeretet-alapú napokat!

Légy magadhoz és másokhoz is jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2023. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!