2012 - Izgalmas év
jan04

2012 - Izgalmas év

Izgalmas új évet kezdünk... 2012. Még leírni, kimondani is olyan furcsa. Pár évvel ezelőtt még olyan messzinek tűnt...


Arról nem is beszélve, hogy mennyi minden (és mennyi féle) hír terjed róla... :) Ha meg tudna szólalni a saját védelmében, biztosan a következőket mondaná:

Nagyszerű Teremtő vagy, így hát fókuszálj arra, amit szeretnél, érezd át a békét, a boldogságot, amikor elképzeled mindazt a jót, amire csak vágysz, és biztos lehetsz benne, hogy máris úton van feléd, én meghozom Neked! Csodás, különleges év vagyok, figyelj csak a csodákra, amiket hozok!

Igen, ez az év is csodás, és csak rajtunk múlik, hogy milyenné teremtjük. Nagyszerű Teremtők vagyunk, csak sokszor nem hisszük ezt el. Nem hisszük, mert sokszor nem azonnal történik meg az, amit akarunk, nem hisszük, mert úgy voltunk nevelve (és még most is ez hat ránk), hogy csodák nincsenek, nem hisszük, mert nem látjuk stb.

A sok nem "hisszük" pedig összeadódik, és teremtésként működik, azaz nem azt teremtjük, amit szeretnénk, hanem pontosan az ellenkezőjét... Ebből is látszik, hogy milyen Nagyszerű Teremtők vagyunk, elvégre mi minden olyant megteremtettünk, ami nem tetszik... És hibáztathatjuk érte a körülményeket, a kormányokat, a világot, magát az évet, szegény bolygókat, :) bármit és bárkit is, de a lényeg: a "fejünkben van". Az elménknek pedig teljesen mindegy, hogy mi mit teremtünk a gondolatainkkal, azaz hogy mit "vetünk" belé, azt "növeszti", amit elvetettünk.

Mást nem is tud. Így működik a természetben is. Ha búzát vetünk, azt is aratunk. Ilyen egyszerű. (?!) Így hát, döntsük el, hogy ez az év a folyamatos, pozitív "vetések", a pozitív teremtések éve legyen. Vessünk pozitív magokat az elménk talajába, hogy szép pozitív dolgok tudjanak "kinőni" belőle. :) És teremtéskor vegyük figyelembe, hogy mint ahogyan idő kell ahhoz, hogy a vetésből betakarítható termény legyen, vagy akár egy kisbaba megszülessen (bár a teremtése megtörtént, mégis van "kihordási idő"), a teremtésünk megvalósulásához is idő kell. Különböző idő, egyszer rövidebb, egyszer hosszabb.

Tudhatjuk, és bízhatunk benne, hogy a szellemi térben a teremtésünk már létezik, hiszen "elvetettük a magját", a megjelenését mégsem érdemes (és nem is lehet) sürgetni a földi síkon. Csak gondoljunk az éretlen terményre, (a finom szőlőre, amiből jó bor lesz), a koraszülött babákra... Ki szeretne tudatosan egy koraszülöttet kapni, legyen akár kisbabáról, akár bármilyen egyéb teremtésről/terményről szó?

Támogató hit az új évre: Csupa jót teremtek minden gondolatommal magamnak és másoknak is, és békésen, türelemmel kivárom, hogy megjelenjen az életemben.

És az alábbiakat ne feledd:

Az Isten/Univerzum/Forrás úgy tökéletes és teljes ahogyan van. Te is isteni teremtmény, Isten VAGY. Így TÖKÉLETES és TELJES, ahogyan VAGY. Mivel a tökéletlenség nem létezik, hiszen az Isten/Univerzum/Forrás TÖKÉLETES, és Te is az VAGY, így mindig, minden úgy van jól, ahogyan van, és neked semmit sem kell csinálnod vagy megszerezned ahhoz, hogy tökéletes vagy jobb legyél.
Csak engedd meg, hogy a benned lévő valódi lényed, a FÉNYED és SZERETETED megnyilvánulhasson. Mivel nem kell semmit sem csinálnod vagy megszerezned, és mindent mindig úgy teszel, ahogyan az a legjobb, így a végén senki sem fog ítéletet mondani Rólad, hogy vajon megtetted-e vagy nem tetted meg (elég) jól. Azért létezel, hogy élvezd a teremtés örömét! Így hát, csak élvezd a létet, és engedd, hogy az élet elkápráztasson - úgy, ahogyan TE szeretnéd!

Kívánom, hogy ebben a különleges, 2012-es új évben minden csodás álmod valóra váljék!

Szeretettel,

Erika

 
 

Szeretettel,

Erika

 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

 

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!


FACEBOOK

Itt csatlakozz a nyilvános SzuperTudatos FB csoporthoz

SzuperTudatos Önfejlesztés™ FB oldal

László Erika hivatalos FB oldala

SuperConscious World®©™ FB oldal

LINKEDIN

László Erika oldala

 

TUDTAD?

Erika videósorozatban beszél az élet dolgairól. Kattints ide, és válogass!

 

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

 

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

 

 

 


2 fontos dolog a teremtési folyamatban
júl24

2 fontos dolog a teremtési folyamatban

Mi az a 2 fontos tényező, ami meghatározza, hogy vajon a teremtésünk megvalósul-e? Ha te már tudod, akkor csak gratulálni tudok!
Hála vagy kritika?
ápr29

Hála vagy kritika?

Sok bosszantó (szomorú, kellemetlen stb.) dolog (esemény, ember stb.) vesz bennünket körül. Viszont már maga a fogalmazás is ítélkezést tartalmaz: "bosszantó".
Robot vagy Teremtő vagy?
aug17

Robot vagy Teremtő vagy?

Robotként éljük-e az életet vagy teremtőként?     A világban szerintem nagyon sokan robotként élnek, az élet megtör...
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő és kommunikáció instruktor, tanácsadó. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.