2012 jan 04

2012 - Izgalmas év

Arról nem is beszélve, hogy mennyi minden (és mennyi féle) hír terjed róla... :) Ha meg tudna szólalni a saját védelmében, biztosan a következőket mondaná:

Nagyszerű Teremtő vagy, így hát fókuszálj arra, amit szeretnél, érezd át a békét, a boldogságot, amikor elképzeled mindazt a jót, amire csak vágysz, és biztos lehetsz benne, hogy máris úton van feléd, én meghozom Neked! Csodás, különleges év vagyok, figyelj csak a csodákra, amiket hozok!

Igen, ez az év is csodás, és csak rajtunk múlik, hogy milyenné teremtjük. Nagyszerű Teremtők vagyunk, csak sokszor nem hisszük ezt el. Nem hisszük, mert sokszor nem azonnal történik meg az, amit akarunk, nem hisszük, mert úgy voltunk nevelve (és még most is ez hat ránk), hogy csodák nincsenek, nem hisszük, mert nem látjuk stb.

A sok nem "hisszük" pedig összeadódik, és teremtésként működik, azaz nem azt teremtjük, amit szeretnénk, hanem pontosan az ellenkezőjét... Ebből is látszik, hogy milyen Nagyszerű Teremtők vagyunk, elvégre mi minden olyant megteremtettünk, ami nem tetszik... És hibáztathatjuk érte a körülményeket, a kormányokat, a világot, magát az évet, szegény bolygókat, :) bármit és bárkit is, de a lényeg: a "fejünkben van". Az elménknek pedig teljesen mindegy, hogy mi mit teremtünk a gondolatainkkal, azaz hogy mit "vetünk" belé, azt "növeszti", amit elvetettünk.

Mást nem is tud. Így működik a természetben is. Ha búzát vetünk, azt is aratunk. Ilyen egyszerű. (?!) Így hát, döntsük el, hogy ez az év a folyamatos, pozitív "vetések", a pozitív teremtések éve legyen. Vessünk pozitív magokat az elménk talajába, hogy szép pozitív dolgok tudjanak "kinőni" belőle. :) És teremtéskor vegyük figyelembe, hogy mint ahogyan idő kell ahhoz, hogy a vetésből betakarítható termény legyen, vagy akár egy kisbaba megszülessen (bár a teremtése megtörtént, mégis van "kihordási idő"), a teremtésünk megvalósulásához is idő kell. Különböző idő, egyszer rövidebb, egyszer hosszabb.

Tudhatjuk, és bízhatunk benne, hogy a szellemi térben a teremtésünk már létezik, hiszen "elvetettük a magját", a megjelenését mégsem érdemes (és nem is lehet) sürgetni a földi síkon. Csak gondoljunk az éretlen terményre, (a finom szőlőre, amiből jó bor lesz), a koraszülött babákra... Ki szeretne tudatosan egy koraszülöttet kapni, legyen akár kisbabáról, akár bármilyen egyéb teremtésről/terményről szó?

Támogató hit az új évre: Csupa jót teremtek minden gondolatommal magamnak és másoknak is, és békésen, türelemmel kivárom, hogy megjelenjen az életemben.

És az alábbiakat ne feledd:

Az Isten/Univerzum/Forrás úgy tökéletes és teljes ahogyan van. Te is isteni teremtmény, Isten VAGY. Így TÖKÉLETES és TELJES, ahogyan VAGY. Mivel a tökéletlenség nem létezik, hiszen az Isten/Univerzum/Forrás TÖKÉLETES, és Te is az VAGY, így mindig, minden úgy van jól, ahogyan van, és neked semmit sem kell csinálnod vagy megszerezned ahhoz, hogy tökéletes vagy jobb legyél.
Csak engedd meg, hogy a benned lévő valódi lényed, a FÉNYED és SZERETETED megnyilvánulhasson. Mivel nem kell semmit sem csinálnod vagy megszerezned, és mindent mindig úgy teszel, ahogyan az a legjobb, így a végén senki sem fog ítéletet mondani Rólad, hogy vajon megtetted-e vagy nem tetted meg (elég) jól. Azért létezel, hogy élvezd a teremtés örömét! Így hát, csak élvezd a létet, és engedd, hogy az élet elkápráztasson - úgy, ahogyan TE szeretnéd!

Kívánom, hogy ebben a különleges, 2012-es új évben minden csodás álmod valóra váljék!

Szeretettel,

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!