Spiritualitás

2020 a Fém Patkány éve - Boldogságot, jólétet hoz-e a 4-es Univerzális év és a 20-as évtized?

Elértünk 2020-ba, és a Disznó évével (2019. február 5. - 2020. január 24.) magunk mögött hagyjuk a kínai asztrológia egy teljes, 12 éves ciklusát. 2020. január 25-től, mely a Holdújév kezdete (számítása a holdfázisokon alapul) és belépünk az új, 12 éves ciklusba a Fém Patkány évével (2021. február 11-ig tart).

 

A Fém Patkány éve teljes energiájával csak február 4-ével indul, - mely a kínai Szolár év (Napév) kezdete (ez a számítás a Nap égi helyzetén alapszik) -, innentől már a Nap energiái is érvényesülnek. Emellett szintén újat kezdünk a Gergely naptár szerint is. 2020-szal beléptünk a 3. évezredbe, és a XXI. század 2-essel kezdődő 20-as évtizedét kezdjük el.  

 

A kínai asztrológia szerint a patkány yang energiát képvisel, (erőteljes, kiáradó), és mivel ő az első a ciklusban, az újat, a kezdetet képviseli. A patkány okos, gyors gondolkodású és sikeres, de szereti a nyugalmat, emellett a gazdagságot, bőséget, jólétet is képviseli a kínai asztrológiában. Boldogságot nem várhatunk tőle, mert azt magunknak kell megteremtenünk, de ha jólétben, bőségben élünk a szeretteinkkel, akkor az boldogságot is hozhat magával.

 

 Hasonló Fém Patkány év utoljára 60 évvel ezelőtt, 1960-ban volt.

 

Ha csak a 60-as években zajló gazdasági és politikai rendszerellenes diáklázadásokra, sztrájkokra, forradalmakra, (Kennedy amerikai elnököt és Martin Luther King-et is a 60-as években ölték meg), valamint a szexuális forradalomra gondolunk, akkor láthatjuk, hogy elég hasonló, „bőséges” forrongásban vagyunk most mi is. Emellett a 60-as évekre jellemző volt a gazdasági fellendülés, az általánosan nagyobb szabadság (szabadosság?) szinte minden területen (szerelem, szexualitás, boldogság).

 

Persze nem lesz teljesen hasonló a mostani 20-as évtized a 60-ashoz, mivel a 2-es energiája érvényesül az évtizedben. Emellett a 2020-as év dupla kettes energia, 4-es Univerzális év minőséggel, az 1960-as év 7-es minősége helyett.

 

Mi történt 4-es minőségű Univerzális években?

 

1912-ben lemondott az utolsó kínai császár, Roald Amundsen felfedezte a Déli Sarkot, elsüllyedt a Titanic, 1939-ben pedig Németország megtámadta Lengyelországot, és ezzel elkezdődött a II. Világháború. Forrongások most is vannak, háborús helyzetek is, de a 2-es finomíthatja ezeket az energiákat. 

 

Mit hozhat ennyi új energia az életünkbe 2020-ban és a 20-as évtizedben?

 

Kapcsolatok megoldását és új (szerelmi) kapcsolatokat, lehetőségeket, jó szerencsét, harmóniára és egyensúlyra való törekvést, és egyéb női minőségeket hoz az év, és az évtized is, amivel lesz bőven dolgunk ebben az időszakban. A felbolydult világunkat és az emberiség jelenlegi állapotát látva, pontosan ezekre az energiákra van szükségünk.

 

Sokaknak lesz (nem biztos, hogy könnyű) feladata, hogy elengedjék a múltbéli félelmeket, berögzült gondolkodásmódot és elavult értékrendet (a nőkkel kapcsolatban is!), hogy a női minőségre jellemző, szerető és gondoskodó energiákat engedjék az életükbe a kritika, ítélkezés és harag helyett, ami egyelőre még nagyon jellemző, ahogy a XX. század 60-as éveiben is az volt.

 

Érdekes lesz látni 2020. novemberében az amerikai elnökválasztást, melyre példátlanul sok nő indult el, először az USA történelmében. (Bár Hillary Clinton már kétszer is indult, mindig ő volt az egyetlen női jelölt. 2020-ban több nő van még mindig az indulók között.)

 

Az új energiák segítenek abban, hogy még inkább észrevegyük és tudatában legyünk, valamint használjuk az intuitív és kommunikációs képességeinket. A női minőséghez tartozó pozitív energiák emelik a frekvenciánkat, azért, hogy segítsenek a feltétlen szeretet rezgéseire kerülni.

 

A 4-es Univerzális év az alapok letételéről, tanulásról, az ötleteink gyakorlatba való ültetéséről, stabilitás megteremtéséről szól, és arról, hogy produktívabbak legyünk a saját területünkön.

 

Épp ezért is érdemes valami olyat tanulni, ami megalapozhatja a jövődet és a következő generációét, mert a 4-es Univerzális év energiája támogatja a tanulást és az új alapok letételét.

 

Hogyan is valósíthatnád meg ezt a legkönnyebben és mindenki számára a legelőnyösebben, mint azzal, hogy olyan kommunikációs tudást szerzel, amivel nemcsak magadnak, de másoknak is tudsz segíteni? Amivel a következő generációnak új alapokat fektetsz le, és egy más mintát, - a feltétlen, elfogadó szeretet mintáját - tudod mutatni? Hiszen a kommunikáció alapvető minden kapcsolatunkban, legyen szó családról, gyerekekről, barátokról vagy munkatársakról.

 

A 4-es szám ezen túl még azokat a területeket is érinti, ami az életünk struktúráját, a személyes rendszerünket, - vagy rendezetlenségünket - és az életünk irányítását, boldogulásunkat és boldogságunkat jellemzi. Rend a lelke mindennek, és a 4-es évnek is, tégy rendet magadban és magad körül!

 

Milyen dolgok várnak arra az életedben, amiket jó lenne elengedned, lezárnod, megtenned? Amiket régóta tartogatsz a fejedben (vagy a szekrényedben) - majd egyszer... -, de sosem fogtál hozzá?

 

Nem kizárólag fizikai dolgok elengedéséről van szó, hanem például olyan kapcsolatokról, melyek sajnos nem boldogságot, hanem még ma is fájdalmat, neheztelést, haragot okoznak, illetve a saját magaddal való kapcsolatról és arról, amit csinálsz.

 

Hogyan és hol éled meg a boldogság érzését a mindennapokban?

 

Elégedett vagy magaddal, a testeddel, a tudásoddal, a tevékenységeddel (munkáddal)? Vagy állandóan ostorozod magad a fejedben? Haragszol, neheztelsz még valakire vagy valamire? A feltétlen szeretet és a boldogság biztosan nem tenné...

 

A negatív gondolatoktól való megszabadulásnak szintén itt az ideje, és az év energiái is támogatják. Szabadulj meg a hiedelmektől, korlátozó gondolatoktól, tévhitektől, fogadalmaktól, mindentől, ami korlátoz és nem engedi (akár tudatos, akár a tudatalatti szintjén), hogy olyan boldogsággal teli életet élj, amilyet szeretnél.

 

Keress egy segítőt, egy módszert, amivel kigyomlálhatod a fejedből a sok hiedelmet, és hogy sokkal magasabbra, a feltétlen szeretet és a boldogság rezgéseire kerülj!

 

Az év segíti, hogy kiegyensúlyozottabban használjuk a racionális és intuitív (spirituális, szellemi) részeinket. Ha a testedre már odafigyelsz (mozogsz, figyeled, hogy mit eszel), talán itt lenne az ideje, hogy a lelkedre is fordíts némi figyelmet, nem?

 

Hogyan kapcsolj ki, találj nyugalmat és boldogságot, emeld a rezgéseidet a felbolydult világban? 

 

Olvass olyan könyvet, nézz olyan filmet, ami jólesik és emeli a rezgéseidet (boldogságot, harmóniát sugárzó könyvek és filmek), a horror és a tragédiák helyett. Ezt már ismered? A 7+1 legjobb spirituális és önfejlesztő könyv

  

Menj tanulni valamit, amitől szellemileg (spirituálisan) kikapcsolódsz és fejlődsz. Jó erre egy tanfolyam, de egy mély beszélgetés is, a lényeg, hogy érezd jól magad, hiszen ez az a rezgés, amivel eljuthatsz a feltétlen szeretet és a boldogság frekvenciájára!

 

A tudás az, amikor minden nap tanulsz. A bölcsesség az, amikor minden nap elengedsz valamit. - Zen mondás

 

A tudás és a bölcsesség kéz a kézben jár, ha a fenti mondásnak megfelelően élsz. A megszerzett tudásod folyamatosan újjal feltölteni, és elengedni érdemes azt, ami fölött eljárt az idő.

 

Új év, új évtized, új évezred és új lehetőségek várnak, tehát légy résen, készen és hajlandó, hogy befogadd mindazt, ami rád vár!

 

Milyen tanfolyamokat ajánlunk neked az első negyedévre?

 

Kattints, hogy tudd, mivel teheted boldogabbá és könnyebbé az életed!

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!