Pénzteremtés, pénz vonzása

4 lépés a pénzteremtéshez

 

A 4 lépés a pénzteremtéshez alapvető ahhoz, hogy a vonzás törvényeivel megteremthesd azt a gazdagságot magadnak, amire vágysz.

 

Olyan sok embernek van baja a pénzzel... pedig a pénz jó, segít neked, és még abban is melletted áll (ha te nem küldöd el az energiáiddal), hogy másoknak is tudj lehetőségeket adni.

 

Mi az, hogy a pénzt elküldöm az energiáimmal? Szinte hallom a kérdést... A pénzt azzal tudod „elküldeni” magadtól, hogy a hiányra gondolsz minden nap, és arra, hogy hogyan nem tudsz kilábalni a nehézségekből.

 

A problémára való fókusz, - ahelyett, hogy a pénzt teremténk pozitív gondolatokkal - nem segít. Ez az, ami eltávolít bennünket a pénztől, ahelyett, hogy inkább szeretettel behívnánk az életünkbe.

 

4 lépés a pénzteremtéshez

 

1. Minden nap többet gondolj arra, hogy gazdagságban élsz, mint arra, hogy pénzhiányban szenvedsz.

2. Tégy meg mindent, amit csak tudsz magadért és másokért, őszinte szívvel, szeretettel.

3. Érezd magad boldognak pénz nélkül is - most.

4. Légy elégedett és hálás azért, amid van - most.

 

Meg tudod csinálni! A gondolataidat és az érzéseidet - boldog vagyok, hálás, elégedett - csak te tudod irányítani.

 
És még további segítséget kapsz a videóban, nézd meg végig!

 
 

 

Ha pedig profi teremtővé akarsz válni, és szeretnél tudatosan, pozitív gondolkodással több boldogságot - és pénzt - teremteni az életedbe, akkor jelentkezz be egy SzuperTudatos coachingra, vagy gyere el a következő Tudatos Pénz Teremtésre!

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!