5 perces szabály

Sokan halogatunk egy csomó dolgot, ezzel sem vagyunk egyedül... :)

Vajon neked is vannak hasonló gondolataid?:

“Azt még meg kell csinálnom… Meg kellene csinálnom … Be kellene fejeznem…” stb.

Ezekkel a gondolatokkal a fejünkben folyamatosan, újra és újra energiát adunk az el nem végzett dolgainknak. Így bármi, ami nincs befejezve, energiát von el (figyelmet kap) tőlünk.

Egyszerű trükk az energiánk felszabadítására az 5 perces szabály: ha valamit 5 perc alatt be lehet fejezni, akkor ne halogasd, csináld meg azonnal! Így rengeteg energiánk felszabadul a napjaink során. :)

Csodás napokat! Légy magadhoz és másokhoz is jó!

Szeretettel,

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!