Önbizalom, Önfejlesztés, Boldogság, Intuyching

5 tipp, hogy jobb legyen az éved

Január 28-án kezdődött a kínai új év, a tűz Kakas éve. Kínában az új év napja minden évben változik, mivel az újholdtól függ.

 

Az ünneplés sem egy napig tart a kínai szokások szerint mint a nyugati világban, hanem egy hónapon át.

 

Az újholdat megelőző telihold az ünneplésre készülődés kezdőnapja, a vége pedig a következő teliholdig tart, azaz kb. az új év napjától számítva még két hétig.

 

Ez idén február közepéig, Valentin napig fog tartani, azaz még sok mindent tehetünk mi is, hogy felvegyük a ritmust a Kakas évének energiáival és teljesen ráhangolódjunk, hogy az amúgy is kedvező energiákat erősítő évből a legtöbbet hozzuk ki magunknak.

 

A numerológia szerint a 2017-es év 1-es év, azaz a teljes megújulás éve, egy új kezdet. A kínaik is állítják, hogy sok lehetőséget rejt számunkra a Kakas éve, ha jól bánunk az energiáinkkal.

 

Mit tehetsz, hogy felkészülj az új évre?

 

1. Rendezd…

az ügyeid, tartozásaid. Lehet, hogy egy barátnak azzal tartozol, hogy visszaadd neki a könyvet, amit kölcsönadott. Esetleg valakivel még nem számoltál el a múlt évet illetően.

A kínaik szerint nem érdemes a múlt tartozásait átvinni a jövőbe. Minden ilyen tartozás “függő ügyként” folyamatosan ott van a fejedben és energiát von el tőled, tehát amit csak lehet, zárj le.

 

2. Takarítsd…

ki magad körül a régi dolgokat. A nagytakarítást mi tavaszra tartogatjuk, de már most is érdemes azokat a dolgokat kiselejtezni, amire már biztosan nem lesz szükség.

Tedd rendbe a tavalyi dokumentumokat, papírokat, és dobd ki, amire nincs szükség.

 

3. Írd le és rajzold le…

hogy mit szeretnél elérni ebben az évben. Lerajzolni egy célt, egy álmot? Igen! Tudományosan bizonyított tény, hogy az írás, a rajzolás és a színek, sokkal jobban megmaradnak az agyban, mint a gondolat.

Adj a gondolatnak, az álmodnak további energiát azzal, hogy ténylegesen létrehozod a fizikai síkon a papíron! Ez segíti a gyors megvalósulást.

 

4. Figyelj…

a tested igényeire. Manapság mindannyian viszonylag sokat ülünk (én is) a számítógép, íróasztal, tv előtt. A 90 percig – vagy tovább – tartó egyhelyben ülés nem jó a testünknek és az izmainknak. Tartsd minimum 45 percenként egy kis szünetet, állj fel, járkálj és igyál valamit.

 

5. Kérj…

segítséget, hogy könnyebb legyen, és több időd legyen arra, amit szívesen csinálsz!

Az egészen biztos, hogy mindenkinek csak 24 órája van egy napban (és én már abban sem vagyok teljesen biztos, hogy ez a 24 óra pontosan ugyanannyi időt jelent-e, mint 20 évvel ezelőtt).

Bár a boltban nem tudsz időt venni, ha feladatot adsz ki valakinek, illetve segítséget kérsz egy profitól, egy olyan témában, ami nem a te szakterületed, ezzel gyakorlatilag időt vásárolsz magadnak.

Te is képes vagy rájönni idővel, hogy mi az, ami esetleg gátol a céljaid elérésében, abban, hogy jobb legyen az éved, és végre beteljesüljön, amit szeretnél, csak éppen lehet, hogy közben eltelik az egész év és még a végére sem jössz rá, hogy miért is nem jött össze, amit akartál…

 

 

Amennyiben gyorsabban akarsz haladni a az életedben, azt javaslom lépj, ne várj tovább! Az év energiái is ebben segítenek, élj most az Univerzum nyújtotta lehetőséggel, és ragadd meg az alkalmat!

 

A személyre szóló tanácsadás felturbózza az energiáidat, magasabb szintre emeli a tudatosságodat, azaz gyorsabban tudod megteremteni azt, amit szeretnél.

Szeretettel várlak, jelentkezz be egy SzuperTudatos Önfejlesztés™ coachingra!

 

Nagyon boldog új évet kívánok a tűz Kakas évében!

 

Szeretettel,

 

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!