2021 jún 06Spiritualitás

6. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Belső béke

Ideje: 1-5 év

A harmadik szem csakrához tartozó szakasz.

 

A spirituális önfejlesztési és önfejlődési „iskola osztályai”, tudatossági szintjei cikksorozat hatodik része.

A többi részt itt találod:

 

1. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Spirituális felébredés

2. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Új út

3. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: A lélek sötét éjszakája

4. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Senki földje

5. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Elfogadás

7. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Életfeladat és életút

 

 

A spirituális önfejlődési, önfejlesztési iskola még magasabb tudatossági szintjére, magasabb osztályába léptünk. Megint béke van bennünk. Felnőtt állapotba kerültünk, érett felnőttként. Képesek vagyunk venni az intuíció jelzéseit, tisztán halljuk, értjük. Úgyis nevezhetnénk, hogy megnyílt számunkra a csatorna, ahonnan jönnek az információk.

 

Ezt a szintet már nem tudja akadályozni az egó, még akkor sem, ha időnként előbukkan, ami teljesen normális. Az eddig kialakult erős tudatosságunkkal már gond nélkül, pillanatok alatt tudjuk az egót kezelni.

 

Tanítani, segíteni akarjuk a többieket. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy ez lesz a szakmánk (persze az is lehet, hogy a 3. spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztályban elkezdtünk segítőként dolgozni), de bármikor szívesen beszélünk a spirituális dolgokról másokkal.

 

Nyíltan, mindenféle szégyenérzet nélkül tudunk az utunkról beszélni, hogy nekik is megmutassuk, az élet többről szól, mint arról, hogy minden nap bemegyünk dolgozni.

 

Már nem titkoljuk, hogy mi mit csinálunk, már nem számít, hogy mit fognak gondolni rólunk. Szívesen beszélünk az önfejlődés, önfejlesztés és a spirituális út fontosságáról. De csak azoknak mondjuk el, akik ezt örömmel hallgatják. Nem erőltetünk senkire semmit (főleg nem a spirituális önfejlesztés és önfejlődés fontosságát), mert nem ítélkezünk felettük.

 

Elfogadjuk azt is, ha a többiek még más, alacsonyabb tudatosságú osztályba járnak, és nem ítéljük el őket.

 

Az energiánkat többnek érezzük, élettelinek érezzük magunkat. Jól érezzük magunkat a bőrünkben. Az emberek szívesen vannak a társaságunkban. Általában biztonságban érzik magukat velünk.

 

Újra érezzük a mély kapcsolatot a természettel, az élettel, (mint a spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Új út fázisban), csak ez már sokkal földeltebb, mint akkor volt, a tapasztalataink, tudásunk miatt. Ez már egy meglehetősen nyugalmas időszak, amiben bármilyen kihívás is jön, sokkal könnyebben megbirkózunk vele, mint az előző szinteken.


Hallgatunk az intuíciónkra, nem sietünk sehova. (Az utakon sem! Tudjuk, hogyha ma el kell késnünk, akkor az is rendben van.)


Már nagyon fontosnak érezzük, hogy a döntéseinket ne a pillanat hevében, félelem-alapon, hanem megfontoltan hozzuk. Inkább várunk egy napot a válaszunkkal, hogy ne bántsunk meg senkit sem a hirtelen jött haragunkkal, illetve azért, hogy nehogy félelem vezérelje a döntéseinket. (Ez már az egó jó kezelését jelzi.) 

 

Amikor ezt az állapotot jól begyakoroltuk, és az ehhez a szinthez tartozó feladatainkat megoldottuk, akkor jön a következő szint, ahol végre úgy érezzük, azt tesszük, amiért idejöttünk.

 

Honnan ismerheted fel, hogy a spirituális önfejlődés, önfejlesztés Béke szintjén jársz?

 

Az alábbi energiák jellemzik ezt a szintet: béke, nyugalom, megelégedettség, magunk és mások elfogadása, pozitív energiák túlsúlya. Sokszor megjelenő intuitív gondolatok. Az ítélkezés és a harag ritkán jelenik csak meg, és könnyen kezelhető. A helyzeteink könnyebb elfogadása. A hiedelmeink észrevétele és az ezzel való folyamatos foglalkozás, ami örömmel tölt el. A pozitív teremtések megnyilvánulása.

 

A spirituális önfejlesztési és önfejlődési iskola következő szintje, kattints:

7. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Életfeladat és életút

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!