Spiritualitás

7. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Életfeladat és életút

Ideje: 2-3 év, majd pedig életünk végéig tartó időszak, folyamatos fejlődéssel

A korona csakrához tartozó szakasz.

 

A spirituális önfejlesztési és önfejlődési „iskola osztályai”, tudatossági szintjei cikksorozat hetedik, utolsó része.

Az előző részeket itt találod:

1. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Spirituális felébredés

2. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Új út

3. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: A lélek sötét éjszakája

4. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Senki földje

5. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Elfogadás

6. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Belső béke

 

Új emberré váltunk. Lebontottuk azokat a mintákat és hiedelmeket, melyek gátoltak abban, hogy azok legyünk, akik lenni akarunk. A spirituális önfejlesztési és önfejlődési iskola legmagasabb osztályába léptünk, ahol a fejlődés folyamatos egészen a halálunkig.

 

Megtaláljuk életünk célját és ezt kezdjük megélni. Lehet, hogy még nem tudjuk pontosan az életfeladatunkat, de a célunk előbb utóbb rávezet. Már nem kérdés számunkra, hogy vajon csináljuk-e az életfeladatunkat.

 

Tudjuk, hogy jó helyen vagyunk, és az életutunkon járunk.

 

Biztonságban, nyugalomban érzed magad, ezt az energiát és fényt árasztod magadból. Van önbizalmad, tudod azt, amit tudsz, és tudod azt, hogy mit nem tudsz (és ezt nem okoz gondot bevallani). Használod a megszerzett tudást és a tapasztalatot, és fejlődsz azokban a dolgokban, amiket még nem tudsz.

 

Az élet továbbra is történik, megoldandó feladatok is jönnek, de annyira már semmi sem tud kihozni a sodrodból, mint az előző spirituális önfejlesztési és önfejlődési szakaszokban.

 

Maguk a feladatok is magasabb szintűek, (valószínűleg már nincs akkora gondod a pénzzel, az emberi kapcsolatokkal), mint az előző szinteken.  Elébe mész a dolgoknak, nem várod, hogy az élet megtörténjen veled, hanem teremted azokat a dolgokat, amiket szeretnél.

 

Megengedő és elfogadó vagy, azzal kapcsolatban is, hogy a teremtéseid mikor valósulnak meg. Nem sürgeted a dolgokat, mert már tudod, hogy minden akkor jön el, amikor itt az ideje. Megtapasztaltad azt is, és érted, hogy jobb, ha spirituálisan - a sok önfejlesztéssel és önfejlődéssel - felkészült vagy, ezért inkább kivárod türelmesen a dolgokat.

 

Sokkal jobban megérted és elfogadod a helyzeteket és az embereket magad körül. Nem, vagy csak nagyon keveset ítélkezel és azt is azonnal észreveszed, hogy mi van a fejedben és megváltoztatod. (Pl.: Töröl-töröl!)

 

Azt csinálod, amit szeretsz csinálni. Jól érzed magad a bőrödben és a földön. Az elégedetlenség eltűnt, elégedettség és nyugalom van helyette.

 

A lelkünk, energiánk és a testünk egy, tudjuk, hogy nem a testünk, hanem az energiánk, a tudatosságunk lényeg. Tudjuk, hogy a cél maga az út, amin járunk, és már nem fontosak az egó szavai, még akkor sem, amikor előkerülnek. A szívünket, a lelkünk szavát követjük, a spirituális önfejlesztés és a folyamatos önfejlődés a fontos számunkra. Az egó alig jut szóhoz, már nem tud eltéríteni. 

 

A lélek - az elfogadó, ítélkezésmentes, pozitív, életigenlő, bölcs, belátó minőségünk - teljesen átvette az irányítást. 

 

Ez még nem jelenti azt, hogy ne jöhetnének nehézségek. Egészen biztos, hogy jönnek. Elvégre addig, míg élünk, a spirituális önfejlesztést és a folyamatos önfejlődést nem hagyjuk abba és ehhez feladatok is tartoznak. Azonban akár egészségügyi, párkapcsolati, pénzügyi vagy üzleti dolgok merülnek fel, netán haragszol vagy gyászolsz, már nem tudsz annyira belemerülni a fájdalmas és nehéz helyzetekbe, az önsajnálatba, mint az előző tudatossági szinteknél.

 

Időnként nyilván „visszaesel” egy-egy lentebbi tudatossági szintre (az Intuyching® táblázatrendszerben található III. Melléklet kék körébe, vagy a Maslow piramisra utalva bármelyik alacsonyabb szintre, és ez teljesen normális), de hamar felismerve ezt, gyorsan ki tudsz belőle jönni.

 

Sokkal gyorsabban jobban tudsz lenni minden helyzetedben, mint az előző tudatossági szinteken, épp azért, mert már TUDOD, amit tudsz és a tudatosság az, ami segít a megoldások megtalálásában. Azt is tudod, hogy amikor lent vagy, akkor nem fogsz még mélyebbre ásni.

 

Honnan ismerheted fel, hogy a spirituális önfejlődés, önfejlesztés ezen szintjén jársz?

 

A következő energiák jellemzik ezt a szintet: elfogadás, megértés, magasabb szintű rálátás az életre, magunkra és másokra. Az Univerzális törvények ismerete, velük lévő összhang és ezek folyamatos alkalmazása. A hozzájárulás a világhoz (segíteni másoknak) igény megjelenése, nem azért, mert pénzt akarunk vele keresni, hanem azért, hogy olyan világban éljünk, ahol mindenkinek jó. (A pénz áramlik, jó kapcsolatban vagyunk vele és tudjuk, hogy teremtjük azzal, amit szívesen és boldogan csinálunk.) Negatív energiáinkkal való folyamatos foglalkozás, ezek átalakítása.

 

Hála az életünkért és mindenért, ami körülvesz.

 

Már tudjuk miért vagyunk itt, mi a célunk, és ezért ezt már nem is kérdezgetjük. Örülünk az életnek, tudjuk, hogy mindig élni fogunk, a lelkünk sosem hal meg. Nem félünk a saját halálunktól. (A gyász ettől függetlenül megviselhet, mert emberi testben létezve vannak érzéseink. De könnyebb feldolgozni azzal a tudással, hogy fogunk még találkozni a másik oldalon.)

 

Ha még nincs segítséged ehhez az úthoz, akkor ne habozz, jelentkezz egy következő Intuyching programra az scc.world közösségi oldalunkon, amivel minden szakaszban segítheted magad, hogy az energiáidat átalakítsd, és egyik szakaszba se ragadj bele!

 

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!