Spiritualitás

5. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Elfogadás

Ideje: 1-5 év

A torokcsakrához tartozó szakasz.
 

A spirituális önfejlesztési és önfejlődési „iskola osztályai”, tudatossági szintjei cikksorozat ötödik része.

A többi részt itt találod:

1. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Spirituális felébredés

2. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Új út

3. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: A lélek sötét éjszakája

4. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Senki földje

6. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Belső béke

7. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Életfeladat és életút

 

Ennek a spirituális önfejlesztő és önfejlődési osztálynak a képlete:

Tudás + Tapasztalat = Elfogadás

 

Bár az egó továbbra is előbukkan, már nem tud visszafordítani, a lelkünk már erősebb. Rájövünk, hogy minden valamiért történt eddig. Semmi sem volt hiába. A dolgoknak van értelme, mégha akkor nem is értettük.

 

Elkezdjük használni és gyakorlatba ültetni a megszerzett tudást, amit az előző spirituális önfejlesztési és önfejlődési fázisokban megtanultunk. Most már tényleg értjük az Isteni rend Univerzális törvényt, nem csak hisszük, hogy értjük.

 

Értjük az egónk működését is, ezért kezeljük, ha előjön. (Előjön, de már nem okoz nehézséget, hogy megoldjuk, és ne az egó hangjára hallgassunk.)

 

Egyre több az elfogadásunk, (csökken az ítélkezés) és emiatt folyamatosan erősödik az önbizalmunk is. Egyre ritkábban haragszunk, és ha igen, azonnal felismerjük és megváltoztatjuk a haragot (kezeljük az egót). Ezzel folyamatosan csökken az önbüntető mechanizmus működése, amit a bennünk lévő (sokszor nem tudatos) harag és az ítélkezés tart fenn.

 

Az önfejlődés, önfejlesztés magas osztályába, az elfogadás tudatossági szintre kerültünk.

 

Már nem számít, hogy mások mit mondanak, tudjuk, hogy az önfejlesztés, az önfejlődés spirituális útja a jó nekünk. Elfogadjuk, ha mások nem így gondolják, elfogadjuk és nem értetlenkedünk, hogy ők miért nem akarnak a spirituális önfejlesztési és önfejlődési iskolába járni, és nem ítélkezünk sem róluk, sem magunkról.

 

Készen állunk arra, hogy másoknak is megmutassuk ezt az utat, és hogy a remeteségből visszatérjünk az „életbe”. Ez már a következő spirituális önfejlesztési és önfejlődési szint feladata lesz. 

 

Honnan ismerheted fel, hogy a spirituális önfejlődés, önfejlesztés ezen szintjén jársz?

 

Az alábbi energiák jellemzik ezt a szintet: elfogadás megjelenése, megnyugvás az előző szinteken tapasztalt félelmek, rémület és bizonytalanság helyett. Fény az alagút végén. Annak megértése, hogy valami céllal jöttünk a földre. És ez a cél örömmel tölt el. Saját magunk sokkal jobb kifejezése, nem számít, hogy a többiek mit gondolnak. 

 

Már nem bánt, ha kilógunk a sorból, és nem is akarunk feltétlenül mindenhova beilleszkedni. Megszűnt a félelem attól, hogy magányosak leszünk (akkor is, ha egyedül vagyunk, társ nélkül). Tudjuk, hogy mindig tartozunk valahova, az Univerzális mezőhöz, a forrásunkhoz. Megtaláljuk azt a csoportot, közösséget, ahova tartozni akarunk. Ez már a saját választásunk, nem elvárásból tartozunk valahova. Szívesen döntünk, mert már van önbizalmunk.

 

A spirituális önfejlesztési és önfejlődési iskola következő szintje, kattints:

6. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Belső béke

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!