2021 máj 14Spiritualitás

2. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Új út

Ideje: rövid időszak, pár hét, hónap

A szakrális (szex) csakrához tartozó szakasz.
 

A spirituális önfejlesztési és önfejlődési „iskola osztályai”, tudatossági szintjei cikksorozat második része.

A többi részt itt találod:

1. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Spirituális felébredés

3. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: A lélek sötét éjszakája

4. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Senki földje

5. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Elfogadás

6. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Belső béke

7. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: Életfeladat és életút

 

Spiritualitás utáni vágy, ismeretszerzés, önfejlesztés, önfejlődés, tanulás. Ezt a spirituális önfejlesztési és önfejlődési szakaszt nem gátolja az egó, mert úgy hiszi, ezzel éri el a biztonságot.

 

Tanulni akarsz a világról és magadról. Lehet, hogy hirtelen nagy utazásra mész, vagy megtanulsz (a tanulás az önfejlesztés, önfejlődés eszköze, ami innentől végigkísér az életedben) valamilyen spirituális módszert, esetleg egy új szakmát.

 

Úgy véled, megtaláltad a megoldást, ami segít. Lehet, hogy otthagyod az eddigi munkád és vállalkozó leszel. Szabadság, öröm érzés. Minden rendben van, csodás ez a spirituális (új) út, tele új megértéssel! Erőteljesnek, szinte legyőzhetetlennek érzed magad, és minderre képesnek.

 

Van új célunk, új emberek jönnek az életünkbe, míg mások eltávoznak. Elváltunk esetleg a társtól, bizonyos barátoktól, munkától, mindentől, ami gátolna az úton való haladásban.

 

Megszabadultunk olyan kötöttségektől és terhektől, amelyekre már nincs szükségünk a továbbiakban. Mindettől még erőteljesebbnek érezzük magunkat. „Ide nekem az oroszlánt is" állapot jellemzi ezt a spirituális önfejlesztési és önfejlődési szakaszt.

 

Ebben a spirituális önfejlesztő szakaszban az önfejlődésünk részeként másképp kezdünk gondolkodni (hiedelmeket változtatunk), lehet, hogy otthagyjuk a vallást, amit addig követtünk.

 

Az élet hirtelen értelmet nyer, minden logikusnak tűnik. Mintha „áldásban” járkálnál. Érted a természetet, megnyugtatónak érzed. Biztos vagy benne, hogy nagyon jól tetted, hogy ráléptél erre az önfejlesztő, önfejlődési, spirituális útra. Úgy érzed végre áramlik az energia az életedben, „flow” állapotban érzed magad, az előző állapothoz megtapasztalt frusztrációkhoz képest.

 

Érted, hogy az energiamező részei vagyunk, hogy te teremted az életed. Minden könnyűnek tűnik, elvégre minden itt van a kezedben, megvan a tudás, az eszköz (bármilyen önfejlesztési, önfejlődési, spirituális eszköz, módszer, amit megtanultál).

 

Együttérzőnek hiszed magad, (úgy hiszed) érted, hogy egységben létezel mindennel és mindenkivel. (És még az is lehet, hogy másokkal együttérzel, csak magaddal még nem.)

 

Eközben még rengeteget ítélkezel, de nem veszed észre. Az ítélkezés, hibáztatás feldolgozása egy magasabb, az 5. spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztályhoz, az elfogadáshoz tartozó feladat.

 

A spirituális adottságaid megnyilvánulnak, az intuíciód tisztábban kezd működni, rájössz, hogy üzeneteket kapsz. Mintha kinyílna a világ. Sikerülnek a dolgok, amikbe belefogsz. Minden könnyű lesz mostantól, érdemes volt a spirituális önfejlődés és önfejlesztés útjára lépni! (Micsoda tévedés..., jön a következő szint.)

 

Honnan ismerheted fel, hogy a spirituális önfejlődés, önfejlesztés ezen szintjén jársz?


Az alábbi energiák jellemzik ezt a szintet: boldogság, öröm, hurrá optimizmus, szabadság. Feltöltöttség érzése, új célok és tervek, kellemes izgatottság és bizalom a jövőt illetően, miközben még bennünk vannak a fájdalmak, feldolgozatlan (családi és előző életekből származó) történetek, ítélkezés.

Elkezdődik a rálátás az eddig életünkre, kicsit világosabban látjuk, hogy mi történt eddig velünk. Új perspektíva, a transzformáció (átalakulás) kezdete. Elkezdjük megkérdőjelezni a cselekedeteinket, észrevesszük a negativitást. Elemezzük a motivációnkat, gondolatainkat. Tudjuk, hogy mi teremtjük az életünket, de még nem tudjuk, hogy ezt hogyan kell jól csinálni.
 

 

A spirituális önfejlesztési és önfejlődési iskola következő szintje, kattints:

3. Spirituális önfejlesztési és önfejlődési osztály: A lélek sötét éjszakája

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!