Pozitív gondolatok

A 3 titok, amivel Te is boldogságot tudsz jósolni magadnak

Boldogság és jóslás? – furán hangzik igaz? Hát igen... és én tudok néhány titkot, amivel kezedbe veheted mindkettőt, és szívesen megosztom ezeket veled is a boldogság világnapján, március 20-án. :)

 

És tudod, mi a döbbenet? Az, hogy ez a 3 titok valóban működik! Azok, akik sikeresek, és már sokat elértek az életben, folyamatosan használják az életükben, hogy boldog és jó életük legyen. (Én is!)

 

Igen, megjósolják maguknak a jövőt, és ezért tudják, mire számíthatnak. Még a boldogságuk előtt tornyosuló akadályokat is látják, és ez nem elkeseredéssel tölti el őket, hanem tudják, mire készüljenek fel. Mindig van egy B tervük is…

 

Szeretnéd, ha neked is boldogsággal és elégedettséggel lenne tele a napod? A jó hír az, hogy Te is meg tudod jósolni mindezt magadnak és sokkal egyszerűbb, mint ahogy gondolnád!

 

Hogyan jósolj boldogságot magadnak?

 

Te teremted az energiáiddal a jövődet, tehát ha kiváncsi vagy rá, milyen lesz, nézz vissza a múltba… Az a múlt teremtette a mádat, a boldogságot vagy boldogtalanságot, amit ma megélsz.

 

Vessünk számot most együtt! Te mennyire vagy elégedett a mával egy 0–10-ig tartó skálán? (0 = egyáltalán nem; 10 = teljesen elégedett)

 

Ha 7–10 közé tetted az elégedettségedet, akkor csak gratulálni tudok: folytasd mindazt, amit eddig is tettél, és a jövőd is boldogsággal teli és csodás lesz!

 

Ha azonban nem vagy teljesen elégedett, és ha úgy érzed, hogy lehetnél boldogabb is, akkor változtass a gondolataidon, változtasd meg a szavaidat és a tetteidet, hogy a holnapod jobb lehessen!

 

Ha nem változtatsz, ne csodálkozz, hogy nincs – és nem is lesz – változás. Látod, én is meg tudom jósolni a jövőt: ha valaki nem változtat, nem lesz változás az életében. :) (Esetleg még több lesz abból, ami jelenleg van neki, pontosan azért, hogy végre észrevegye: itt az idő a változtatásra.)

 

Az idei év energiái támogatják a régi dolgok letételét és az újjászületést a kapcsolatok, munka, hivatás megtalálása vagy felvirágoztatása, azaz megújítása és a boldogság elérése terén. Tehát nem kell feltétlenül mindent kidobni az ablakon, lehet, hogy csak megújítani kell, más szemmel kell ránézni a már létező dolgokra.

 

Neked csak annyi a dolgod, hogy engedd ezeket az új és támogató energiákat hatni rád, és ezzel Te is megléped azt, ami a Te dolgod a boldogság felé vezető úton!

 

Hogyan jósolhatod meg a boldogságot okozó jövőd?

 

1. Tervezd meg előre a napod!

 

Tervezd meg a napodat még este lefekvéskor, majd mielőtt felkelnél az ágyból reggel (nem érvényesek a kifogások!), pontosan olyannak, amilyennek szeretnéd, hogy legyen.

 

Ezzel „megjósolod” magadnak a jövődet, és meglátod, így az életed – és a jövőd – tudatos teremtőjévé, a saját boldogságod „jósává” leszel.

 

2. Írd le, mi a célod ebben az évben!

 

Légy konkrét! Mit szeretnél elérni idén?

 

Egy kedves kliensem például olyan munkát szeretne, amiből meg tud élni kényelmesen, és amiben sikeresnek érezheti magát. Számára egyszerűen ez lenne a nagybetűs Boldogság.

 

A „kényelmes megélhetés”, a „boldogság” elérése azonban nem konkrét, úgyhogy nyugodtan írd le magadnak azt a számösszeget, amivel jól érzed magad, ami neked a kényelmes megélhetést jelenti, és amiről elhiszed, hogy valóban megkaphatsz ennyit egy hónapban.

 

Ha a boldogságodhoz fontos, hogy változatos legyen a munka, netán hogy utazni is tudj, és gyakorolhasd a nyelvtudásodat, akkor ezt is írd bele a kívánságlistába. Ha az a fontos, hogy szabad legyen az időbeosztásod, netán hogy délután 4-kor el tudj menni a gyerekért az oviba, akkor ez is fontos szempont.

 

Gondold végig, és írj le mindent. A végére még nyugodtan odaírhatod: vagy valami még jobbat (ki tudja, hátha van valami, amit kifelejtettél). Természetesen köszönd is meg a teljesítést, már előre!

 

Ha készen vagy vele, hogy leadd a személyes boldogságodra vonatkozó „rendelést”, akkor olvasd fel valakinek, akiben megbízol. Kérdezd meg tőle: Ha ő lenne a mesebeli Dzsin, aki teljesíteni tudná a kérésed, értené, hogy mit akarsz? Tudná, hogy mi fontos neked?

 

Ha Ő érti, akkor biztos lehetsz benne, az Univerzum is érti. Ha nem érti, akkor viszont javaslom, hogy fogalmazd át. A klienseimnek azt szoktam mondani, hogy ha én nem értem, hogy mit szeretnének elérni (pedig isten bizony mindig nagyon figyelek!), akkor az Univerzum sem fogja. Fogalmazz érthetően, és egyértelműen, úgy, hogy bárki megértse.

 

3. Várd a pozitív eredményeket!

 

Az, hogy vársz, sőt kész tényként számítasz valaminek a megvalósulására, csodálatos erővel bír a boldogság szempontjából. Ez az „elvárás” vonzóerő. Így hát nagyon fontos, hogy azt várd, amit akarsz – és azt ne várd, és ne is teremtsd, amit nem.

 

A kétségekkel („nem fog ez nekem sikerülni” és hasonló lehangoló gondolatokkal) eltávolítod magadtól a megvalósulást, a boldogságot. Úgyhogy várj örömmel, és teljes biztonsággal: a kérésed parancs, és teljesül!

 

Ha további útmutatást szeretnél a pozitív teremtésedről kapni, esetleg megtudni, hogy van-e valami, ami tudattalanul akadályoz, hogy boldogságot és azt teremtsd a jövődre, amit szeretnél, várlak egy SzuperTudatos boldogság coachingra, írj és jelentkezz be!

 

Kiváncsian várom a szuper boldogság-jóslásokat a Facebookon! Mit jósolsz magadnak holnapra? :)

 

Szeretettel,

Erika

 

Ha tetszett a cikk, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Oszd meg velük! :)

 

Ha még nem iratkoztál fel a Lélekemelő hírlevélre, iratkozz fel most, hogy a további cikkeket is elsőkézből kapd meg!

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

Címkék
Boldogság
« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!