Spiritualitás

A fekete-fehér holló

 

Az alábbi kis történetet mesélte az egyik igen kedves kliensem a fekete-fehér hollóval kapcsolatban. Az előzményeket tekintve: SzuperTudatos Önfejlesztés tanácsadáson vett részt a hosszú ideje elhúzódó vagyonmegosztási perével kapcsolatban az egyik nyári napon. Miközben beszélgettünk, nagy dörgésekkel egy óriási zuhét is kaptunk – szerencsére nem a nyakunkba. :)

 

Természetesen ilyenkor nemcsak a pert és annak az energiáit nézzük, hanem az összes résztvevőhöz kapcsolódó érzéseket, energiákat, hiedelmeket is átváltoztatjuk a SzuperTudatos Önfejlesztés™ 2020 nyarától Intuyching™ nevű) táblázatrendszer segítségével, hogy mindenki számára a lehető legjobb alakulhasson ki. Mindez meg is történt, rendben elvégeztünk mindent, majd ki ki ment a dolgára...

 

Mint később elmesélte, a találkozó utáni másnap kellett volna a következő bírósági tárgyalásra mennie, de már aznap este felhívta az ügyvédje, hogy elhalasztották a tárgyalást szeptemberre. Hmmm… De természetesen ez talán önmagában még nem lett volna annyira észrevehető “jel”, hogy valami változás történik. Azonban ezzel még nem volt vége az eseményeknek…

 

Még azon a héten, miközben éppen a nála lévő klienssel foglalkozott, egyszer csak az illető figyelmeztette, hogy egy nagy madár van az ablakában. Hátrafordult, konstatálta, hogy valóban ott van, de igazából nem fordított rá túlzottan nagy figyelmet. Ahogy elmondta, előszörre szinte fel sem fogta, hogy micsoda nagy madár, és hogyhogy az ő ablakában?

 

A madár azonban nem hagyta magát :), … az ablak egyik sarkából a másikba vándorolva, az ablakon kopogtatott addig, míg aztán oda nem figyelt rá rendesen. Elhúzta a függönyt, a madár a szemébe nézett, így szemeztek egymással egy darabig.

 

(És ezt a hihetetlen történetet olvastad már? A 48-as félpapucsról, amit az angyalok hazaküldtek?)

 

Ekkor eszmélt rá hirtelen, hogy nahát, milyen érdekes, hogy itt van egy ilyen nagy madár az ablakban, még sosem látott ilyen madarat, lefotózza gyorsan! Nagy nehezen levette a telefonját a töltőről, amikor a madár már a kerítésen volt, de azért kedvesen még megvárta, :) hogy elkészüljön róla a fotó.

 

Mesélgette mindenkinek, hogy micsoda nagy madár járt az ablakánál,… és hogy milyen fura volt ez a szembenézés… addig, addig, míg azt derítették ki többek segítségével, hogy ez egy holló.

 

Egy holló. Budapesten, a városban. Egy ablakpárkányon, aki addig kopogtat, míg szembenéznek vele…

 

No és a színe. Van fekete holló, a fehérről meg tudjuk, hogy ritka. No de fekete-fehér? Olyan nincs is… Szóval, addig mesélgette, míg aztán többen is megkérdezték, hogy vajon megnézte-e mit jelent a holló szimbolikusan? Újabb üzenet, emberek által közvetítve: nézz utána, hogy mit jelent, hogy itt járt nálad a holló!

 

Megnézte! A holló a következőket jelenti: halál/újjászületés, valaminek a végleges lezárása, újrakezdés. Hűha!

 

Mindezek után a következők történtek vele még azóta, hogy nálam járt:

  • álmodott a volt élettársával, akivel a vagyonmegosztási pere folyik, hogy már nem fél tőle, az álomban is érezte a megkönnyebbülést,
  • születésnapja volt, amire kapott egy új telefont, amire régóta vágyott,
  • valamint (!) megkérték a kezét!

 

Lezárás, elengedés, új dolgok beengedése, újjászületés, új élet – pontosan, ahogy a holló is „megmondta”. Ki is kételkedne ezután, hogy nem vagyunk egyedül, és hogy kapjuk az üzeneteket? :)

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!