2018 jan 14Spiritualitás

A fekete fehér holló történet megdöbbentő folytatása

Emlékszel még a fekete-fehér holló történetre? (Itt tudod elolvasni az előzményeket.) Nos, megdöbbentő módon folytatódott! Ilyen sztorit is csak az élet tud kitalálni!

 

A kedves kliensem (akiről az eredeti fekete fehér holló történet szólt) épp engem emlegetett és javasolt valakinek, és közben megemlítette neki a fekete fehér holló cikket is, amit a történetéről jó két évvel ezelőtt írtam. Megnézték a holló fényképét, mire a hölgy azt mondta neki, hogy:

- Nézd csak, ennek a fekete fehér hollónak nincs farktolla!

 

Mit jelent a farktoll nélküli fekete fehér holló?

 

Ahogy az előző alkalommal is, most is nekiestek az internetnek, és újra szembesültek vele, hogy az ilyen madár halált hoz. Mivel azonban az a kép már régen készült, nem is foglalkoztak többet ezzel, elvégre nem halt meg senki sem. És valóban nem!

 

A halál nem csak a halált, de az új kezdeteket is jelenti, és ezt mutatta neki akkoriban a fekete fehér holló. Egy teljesen új életszakaszba lépett akkor, írtam is, megkérték a kezét azután, hogy nálam járt.

 

Férjhez is ment, új családba került és boldogan éltek, míg meg nem haltak

 

Ilyen azonban csak a mesében van. A boldogságát erősen beárnyékolta az a tény, hogy a volt élettársától sehogy sem tudott megszabadulni véglegesen, mert az illető nem akart belenyugodni abba, hogy elhagyta, és ezért mondvacsinált okokkal - ahogy azt az első fekete fehér hollós cikkben is olvashattad - még a lánykérés előtt, beperelte. A per is csak arra kellett neki, hogy továbbra is irányíthassa, láthassa és fenntartsa a kapcsolatot vele. Neki nem fért bele, hogy valaki “csak úgy” otthagyja.

 

Az első alkalommal a kliensem per miatt jött hozzám, (és ahogy írtam az első cikkben is) átalakítottuk az energiákat, harmonizáltunk mindent, a haragot, neheztelést is. Azonban az eredménnyel nem voltunk igazán megelégedve, mivel - bár a tárgyalást elhalasztották -, továbbra is ment a per, úgyhogy egy másik alkalommal (egyebek mellett) újra ránéztünk a dologra.

 

Ezután teljesen megállt a per, több, mint egy éve nem történt benne semmi sem, viszont nem lett hivatalosan vége

 

Az élettársa nem lépett vissza, a bíró sem hozott semmilyen ítéletet, ezért ez az ügy továbbra is ott lógott a kliensem feje felett mint egy damoklészi kard, ami majd lecsap valamikor. Az ügyvédje sem bíztatta semmi jóval, azt mondta neki, hogy sajnos ez egy olyan fajta per, ami életük végéig is eltarhat, hacsak az élettársa abba nem hagyja előbb.

 

Mindezektől függetlenül én mondtam neki, hogy biztosan zajlik valami az energiamezőben, elvégre a per teljesen megállt, nem történik semmi, majd kiderül, hogy mi lesz a vége.

 

De azt a megoldást, amivel az Univerzum előállt, biztosan egyikőnk sem tudta volna még kigondolni sem! A fekete fehér hollóról való beszélgetés másnapján, egy szombati napon üzenetet kaptam a kliensemtől, hogy hívjam, ha tudom, mert döbbenetes újsága van.

 

Végül a fekete-fehér hollónak mindenben igaza lett 

 

Igen, a fekete fehér holló változást hozott a kliensem életébe, és igen, előjelezte a halált is. A kedves kliensem elmondta, hogy aznap éjjel, minden előzmény nélkül, szívinfarktusban meghalt a volt élettársa, 48 éves korában. Nagyon megdöbbentő volt hallani!

 

Mivel a kliensem soha, egy percig sem kívánta az illető halálát, számára is nagyon megdöbbentő volt a hír. A volt élettársa azonban más típusú (és energiájú) ember volt, annak idején azzal fenyegette meg, hogy egyszer, majd amikor már rég nem is várja, egy golyóval - a kezében tartva mutatta neki a golyót - oltja ki az életét.

 

Szomorú volt hallani, hogy az illető nem a szolgálatra és a védelemre, hanem fenyegetésre használta a fegyverét a kliensemmel kapcsolatban. Ezek után nyilván el tudod képzelni, hogy mennyire megkönnyebbült a hír hallatán, elvégre a pernek vége, hiszen a felperes meghalt. Az elmúlt évek óta most először érezte magát teljes biztonságban

 

Az energiaátalakítás mindenkire hat

 

A SzuperTudatos Önfejlesztéssel minden érintettnek mindig segítünk, hiszen az energiának nincs határa, mindenhova eljut és EGYEK vagyunk mindennel és mindenkivel. A kliensem volt társának is segített(ünk), hiszen pozitív energiákat kapott ő is a sok negatív helyett. A kliensem mindent megtett a változásért, elvégezte az egyszerű megbocsátó és hiedelem-átalakító gyakorlatokat a DEMERT™ módszerrel.

 

A kliensem sosem kívánta, hogy rossz legyen a másiknak, nem utálta és nem haragudott rá. Egyszerűen csak szeretett volna végre nyugodtan élni. Ezért minden energiát feldolgoztunk és átalakítottunk közöttük, így nem maradt semmilyen elvarratlan vagy feldolgozatlan szál sem, legalábbis a kliensem részéről. Vele már energetikailag minden megoldódott, ezért a másik félnek kellett ebből kiszállnia

 

A volt társa azonban nem akarta abbahagyni a pereskedést, nem akart kiszállni, így az Univerzumra és a lelkére maradt a feladat. Nos, ők láthatóan megoldották. Mégiscsak kiszállt a perből és egyúttal a testéből is. Mivel mindig minden az Isteni rend szerint alakult, azaz mindig minden rendben van, ez most így van rendben.

 

Ezzel az ügy - az Univerzum megoldásával - lezárva

 

Engedd el azokat a dolgokat, melyek már nem szolgálják a boldogulásodat és a jólétedet! Ugyan minek ragaszkodnál hozzájuk? Nem érdemes megvárnod, mire valami olyan megoldás születik, aminek nem annyira örülnél.

 

Sose becsüld le az Univerzum bölcsességét és kreativitását! Ha képes vagy hagyni, hogy megoldódjon valami az életedben, ha nem görcsölsz rajta, hanem csak hagyod, hogy létrejöjjön a legjobb megoldás (és nem az, amit te elképzelsz egyedüli megoldásként), akkor létrejön, ráadásul úgy, ahogy még elképzelni sem tudtad volna!

 

Szeretettel,

 

Erika

 

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!