A fekete-fehér holló
aug06

A fekete-fehér holló

Az alábbi kis történetet mesélte az egyik igen kedves kliensem a fekete-fehér hollóval kapcsolatban.


Az előzményeket tekintve: SzuperTudatos Önfejlesztés tanácsadáson vett részt a hosszú ideje elhúzódó vagyonmegosztási perével kapcsolatban az egyik nyári napon. Miközben beszélgettünk, nagy dörgésekkel egy óriási zuhét is kaptunk – szerencsére nem a nyakunkba. :)

 

Természetesen ilyenkor nemcsak a pert és annak az energiáit nézzük, hanem az összes résztvevőhöz kapcsolódó érzéseket, energiákat, hiedelmeket is átváltoztatjuk a SzuperTudatos Önfejlesztés segítségével, hogy mindenki számára a lehető legjobb alakulhasson ki. Mindez meg is történt, rendben elvégeztünk mindent, majd ki ki ment a dolgára...

 

Mint később elmesélte, a találkozó utáni másnap kellett volna a következő bírósági tárgyalásra mennie, de már aznap este felhívta az ügyvédje, hogy elhalasztották a tárgyalást szeptemberre. Hmmm… De természetesen ez talán önmagában még nem lett volna annyira észrevehető “jel”, hogy valami változás történik. Azonban ezzel még nem volt vége az eseményeknek…

 

Még azon a héten, miközben éppen a nála lévő klienssel foglalkozott, egyszer csak az illető figyelmeztette, hogy egy nagy madár van az ablakában. Hátrafordult, konstatálta, hogy valóban ott van, de igazából nem fordított rá túlzottan nagy figyelmet. Ahogy elmondta, előszörre szinte fel sem fogta, hogy micsoda nagy madár, és hogyhogy az ő ablakában?

 

A madár azonban nem hagyta magát :), … az ablak egyik sarkából a másikba vándorolva, az ablakon kopogtatott addig, míg aztán oda nem figyelt rá rendesen. Elhúzta a függönyt, a madár a szemébe nézett, így szemeztek egymással egy darabig.

 

(És ezt a hihetetlen történetet olvastad már? A 48-as félpapucsról, amit az angyalok hazaküldtek?)

 

Ekkor eszmélt rá hirtelen, hogy nahát, milyen érdekes, hogy itt van egy ilyen nagy madár az ablakban, még sosem látott ilyen madarat, lefotózza gyorsan! Nagy nehezen levette a telefonját a töltőről, amikor a madár már a kerítésen volt, de azért kedvesen még megvárta, :) hogy elkészüljön róla a fotó.

 

Mesélgette mindenkinek, hogy micsoda nagy madár járt az ablakánál,… és hogy milyen fura volt ez a szembenézés… addig, addig, míg azt derítették ki többek segítségével, hogy ez egy holló.

 

Egy holló. Budapesten, a városban. Egy ablakpárkányon, aki addig kopogtat, míg szembenéznek vele…

 

No és a színe. Van fekete holló, a fehérről meg tudjuk, hogy ritka. No de fekete-fehér? Olyan nincs is… Szóval, addig mesélgette, míg aztán többen is megkérdezték, hogy vajon megnézte-e mit jelent a holló szimbolikusan? Újabb üzenet, emberek által közvetítve: nézz utána, hogy mit jelent, hogy itt járt nálad a holló!

 

Megnézte! A holló a következőket jelenti: halál/újjászületés, valaminek a végleges lezárása, újrakezdés. Hűha!

 

Mindezek után a következők történtek vele még azóta, hogy nálam járt:

  • álmodott a volt élettársával, akivel a vagyonmegosztási pere folyik, hogy már nem fél tőle, az álomban is érezte a megkönnyebbülést,
  • születésnapja volt, amire kapott egy új telefont, amire régóta vágyott,
  • valamint (!) megkérték a kezét!

 

Lezárás, elengedés, új dolgok beengedése, újjászületés, új élet – pontosan, ahogy a holló is "megmondta"…

Ki is kételkedne ezután, hogy nem vagyunk egyedül, és hogy kapjuk az üzeneteket? :)

 

Csodás napokat és csodás üzeneteket! Figyelj, hogy észrevedd őket! :)

 

Szeretettel,

Erika

 

 

Ha neked tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Oszd meg velük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

 

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Itt csatlakozz a Facebookon

 

 
 
 


László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő oktató, coach, mentor és kommunikációs tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) kifejlesztője, a DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója.

3 nyelven tanít világszerte, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

 

 

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika coach, tréner, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2019  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.