2011 máj 09

A félelem nélküli élet 7 aranyszabálya

Elfelejtjük azonban, hogy a félelemnek „életmegőrző” hatása van: néha igazán szükség van (volt) rá, hogy életben maradjunk. Gondolj csak egy perce  arra, hogy szalad feléd egy oroszlán... Ilyenkor senki sem gondolkodik, viszont rohan! És ez rendben is van, feltéve, ha utána nem fogunk állandóan rettegni, szorongani attól, hogy talán... ? megint jön az oroszlán...

– Ez az a mód, ahogyan a félelem megmérgezi az életet. És ezt vedd szó szerint: a félelem, a stressz hatására adrenalin szabadul fel a testben, az immunrendszer működése – másra kell koncentrálni: rohanni kell az oroszlán elől – leáll. Vagyis a félelem tényleg „mérgez”: a test ilyen állapotban nem képes gyógyulni. Szeretnél-e félelemmentesen élni?

Ha igen, a jó hír az, hogy mindennel rendelkezel ahhoz, hogy ezt megtehesd: a béke, a szeretet érzése és a félelem nélküli állapot rezgése ott van benned. Csak meg kell „hallanod” a hangját. :) Az alábbi 7 aranyszabályt olvasva, engedd meg magadnak, hogy elgondolkozz róluk.

Hagyd, hogy bármilyen gondolat vagy érzés felmerüljön benned, majd pedig kérdezd meg magadtól: igazán értem ennek az aranyszabálynak a titkát? Mennyiben tudom az életemben alkalmazni? Hisz tudjuk jól: kevés az ismeret és az értelem, a gyakorlat a lényeg...

1.     Ha tisztában vagy azzal, hogy minden, amilyenné válni szeretnél, készen ott van benned, azaz te már az vagy - és nem pedig vágyakozol, hogy valamilyenné válj – akkor máris az élet félelemmentes oldalán állsz.
2.     Nincs félelem negatív elképzelések és gondolatok nélkül.
3.     Ha éppen félsz valamitől, maga a félelem valóságos érzés (a testedben kémiai reakciók indulnak be), de a miértjének az alapja mindig: hazugság.
4.     A múlt eseményeit és a történéseket nem tudod semmissé tenni – de ha a jelen pillanathoz máshogy viszonyulsz, akkor az megváltoztat mindent, a jövődet és a múltadat is!
5.     Mindennel rendelkezel ahhoz, hogy bármit elengedj és újrakezdj, ebben senki és semmi nem gátolhat – csak ha hagyod.
6.     A jelenben történő eseményekről szerzett bármilyen tapasztalatod – lehet akár jó vagy rossz, békés vagy konfliktusos – a te megértésedet közvetíti abban a pillanatban, arról az adott helyzetről. Ez azt jelenti, hogy bármi, amit rossznak vagy félelmetesnek tapasztalsz, arról szól, hogy van még mit tanulnod saját magadról. (Ne felejtsd: a félelem alapja mindig a hazugság, míg a kellemes élmények alapja a szeretet: az univerzummal való összehangoltság.)
7. Az univerzum csak azt hozza eléd, ami rád tartozik, és amit képes vagy megoldani.
Támogató hit: A jelenre figyelek, és pozitív gondolatokkal teremtem a jövőm.

Csodás, félelem nélküli napokat és teremtéseket! Légy magadhoz jó!

Erika

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy