Spiritualitás

A felemelkedés iskolája

Siker? Te mit nevezel annak? Milyen érzés, amikor sikeres vagy? Észreveszed a kis sikereidet is, vagy inkább csak a hibáidra figyelsz?

 

Sokan azt hiszik, hogy a sikeres ember az, aki sosem hibázik, sosem bukik el, mindig minden „bejön” neki. Micsoda tévedés! :)

 

A sikeres emberek azok, akik képesek a hibáikból tanulni, újra és újra felállnak, a megoldásra fókuszálnak, és addig keresik az utat, amíg egyszer csak megtalálják. Nem adják fel könnyedén, de észreveszik, ha az akadályok azért állnak az útjukba, hogy másik módot/utat keressenek.

 

Úgy érzékeljük, hogy az időnk lineáris ezért gondolhatjuk, hogy a dolgok, amik ismétlődően történnek meg velünk ugyanazok, és hogy újra ugyanabba a hibába esünk, és  kezdhetünk megint mindent elölről, hiába volt annyi erőfeszítés, tanulás, változtatás időközben... mégis újra megtörtént a „baj”. (No és persze rögtön el is kezdjük megítélni magunkat, kárhoztatni a sikertelenségünkért, butaságunkért, alkalmatlanságunkért stb.)

 

Pedig az idő nem lineáris, hanem egyidejűen zajlik minden irányban. Nem egyenesen, ahogy a múlt-jelen-jövőt elképzeljük, hanem gömbszerűen, sőt spirálisan emelkedőn.

 

Sosem követhetjük el pontosan ugyanazt a hibát és pontosan ugyanúgy, ahogy a múltban. Lehet, hogy nagyon hasonlít a történet egy előzőhöz, mégsem lehet pontosan ugyanaz. Mivel folyamatosan fejlődünk, mindig egyre magasabbra kerülünk, azaz mindig csak egy magasabb síkon kerülhet elénk egy hasonló helyzet, azért, hogy most másképp tudjuk megoldani. Biztos ismered a mondást, hogy kétszer ugyanabba a folyóba nem lehet belelépni. Egyszerűen nem megy, mivel folyamatos a változás, a folyó sem az, ami akár csak 1 perccel ezelőtt folyt a lábunk előtt.

 

Mivel folyamatosan változunk, tanulunk és egyre magasabb rezgésekre lépünk, így lépkedünk egyre magasabb osztályba a felemelkedés iskolájában. (Úgy, ahogy az iskolában is: a „magasabb osztályba léphet” volt régen a bizonyítványokba írva – vajon most is? :) )

 

Ahogy az iskolában is, mégha meg is bukott valaki valamiből, ismételt, és utána lépett tovább. De már az ismétlés során sem pontosan ugyanaz a helyzet fogadta, elvégre más volt az osztály, az osztálytársak, a tanárok (netán még az iskola is)! Más szempontból látott mindent, megváltozott a nézőpontja, sőt előnye is lett hirtelen a többiekhez képest: neki már sok minden nagyon ismerős volt, elvégre ismételt! :) (Ugye, hogy mindenben van valami jó, csak észre kell venni!?)

 

Ha pedig arra gondolunk, hogy a többség osztályismétlések nélkül, de azért itt-ott egy-egy rosszabb jeggyel, netán egyessel vészelt át egy-két tantárgyat, akkor még jobban megérthetjük, hogy a siker útja bizony lehet göröngyös, és bukások is lehetnek benne. Éppen ezért, ha valamilyen nehéz (döntési) helyzetbe kerülsz legközelebb, ne feledd, hogy te teremted az életedet; minden képességgel és tudással rendelkezel, hogy a helyzeteidet megold, és hogy nincs rossz döntés vagy út.

 

Minden mindig csak feljebb vezet, további tudáshoz és magasabb rezgésekre. Emlékezz arra is, hogy akárhányszor esel/buksz is el, attól még nagyon sikeres utat jársz be, folyamatosan tanulva és rezgéseidben, valamint a felemelkedés iskolájában egyre magasabb osztályokba emelkedve, ahol sosem ronthatsz el véglegesen semmit sem! :)

 

TÁMOGATÓ HIT

Megengedem, hogy a saját ritmusomban, a megfelelő helyen és időben  fejlődjek.

Tudom, hogy minden tudással, képességgel (és segítséggel is) rendelkezem, hogy a helyzeteimet megoldjam.

 

Csodás teremtéseket! Légy magadhoz és másokhoz is jó!

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!