A felemelkedés iskolája
szept29

A felemelkedés iskolája

Siker? Te mit nevezel annak? Milyen érzés, amikor sikeres vagy? Észreveszed a kis sikereidet is, vagy inkább csak a hibáidra figyelsz? Sokan azt hiszik,...


Siker? Te mit nevezel annak? Milyen érzés, amikor sikeres vagy? Észreveszed a kis sikereidet is, vagy inkább csak a hibáidra figyelsz?

 

Sokan azt hiszik, hogy a sikeres ember az, aki sosem hibázik, sosem bukik el, mindig minden “bejön” neki. Micsoda tévedés! :)

A sikeres emberek azok, akik képesek a hibáikból tanulni, újra és újra felállnak, a megoldásra fókuszálnak, és addig keresik az utat, amíg egyszer csak megtalálják. Nem adják fel könnyedén, de észreveszik, ha az akadályok azért állnak az útjukba, hogy másik módot/utat keressenek.

Mivel azt tanultuk, hogy az időnk lineáris (és annak is érzékeljük), úgy érezhetjük sokszor, hogy a dolgok, amik ismétlődően történnek meg velünk ugyanazok, és hogy újra ugyanabba a hibába esünk, és hogy kezdhetünk megint mindent előlről, hiába volt annyi erőfeszítés, tanulás, változtatás időközben... mégis újra megtörtént a “baj”. (No és persze rögtön el is kezdjük megítélni magunkat, kárhoztatni a sikertelenségünkért, butaságunkért, alkalmatlanságunkért stb.)

Pedig az idő nem lineáris, hanem egyidejűen zajlik minden irányban, és nemcsak az egyenes mentén, ahogy a múlt-jelen-jövőt elképzeljük, hanem gömbszerűen, sőt spirálisan emelkedőn.

Sosem követhetjük el pontosan ugyanazt a hibát és pontosan ugyanúgy, ahogy a múltban. Lehet, hogy nagyon hasonlít a történet egy előzőhöz, mégsem lehet pontosan ugyanaz. Mivel folyamatosan fejlődünk, mindig egyre magasabbra kerülünk, azaz mindig csak egy magasabb síkon kerülhet elénk egy hasonló helyzet, és csak azért, hogy most másképp tudjuk megoldani. Ez ahhoz hasonlít, hogy kétszer ugyanabba a folyóba sem lehet belelépni. Egyszerűen nem megy, mivel folyamatos a változás, a folyó sem az, ami akár csak 1 perccel ezelőtt folyt a lábunk előtt.

Mivel folyamatosan változunk, tanulunk és egyre magasabb rezgésekre lépünk (úgy, ahogy az iskolában is a: “magasabb osztályba léphet” volt régen a bizonyítványokba írva – vajon most is? :) ), így lépkedünk egyre magasabb osztályba a felemelkedés iskolájában.

És ahogy az iskolában is, mégha meg is bukott valaki valamiből, ismételt, és utána lépett tovább. De már az ismétlés során sem pontosan ugyanaz a helyzet fogadta, elvégre más volt az osztály, az osztálytársak, a tanárok (netán még az iskola is)!

Más szempontból látott mindent, megváltozott a nézőpontja, sőt előnye is lett hirtelen a többiekhez képest: neki már sok minden nagyon ismerős volt, elvégre ismételt! :) (Ugye, hogy mindenben van valami jó, csak észre kell venni!?)

Ha pedig arra gondolunk, hogy a többség osztályismétlések nélkül, de azért itt-ott egy-egy rosszabb jeggyel, netán egyessel vészelt át egy-két tantárgyat, akkor még jobban megérthetjük, hogy a siker útja bizony lehet göröngyös, és bukások is lehetnek benne.

Éppen ezért, ha valamilyen nehéz (döntési) helyzetbe kerülsz legközelebb, ne feledd, hogy Isteni teremtő lény vagy; minden képességgel és tudással rendelkezel, hogy a helyzeteidet megold, és hogy nincs rossz döntés vagy út.

Minden mindig csak feljebb vezet, további tudáshoz és magasabb rezgésekre. Emlékezz arra is, hogy akárhányszor esel/buksz is el attól még nagyon sikeres utat jársz be, folyamatosan tanulva és rezgéseidben valamint a felemelkedés iskolájában egyre magasabb osztályokba emelkedve, ahol sosem ronthatsz el véglegesen semmit sem! :)

TÁMOGATÓ HIT
Megengedem, hogy a saját ritmusomban, a megfelelő helyen és időben  fejlődjek.
Tudom, hogy minden tudással, képességgel (és segítséggel is) rendelkezem, hogy a helyzeteimet megoldjam.

Csodás teremtéseket! Légy magadhoz és másokhoz is jó!

Szeretettel, :)

Erika

 
 

Szeretettel,

Erika

 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

 

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!


FACEBOOK

Itt csatlakozz a nyilvános SzuperTudatos FB csoporthoz

SzuperTudatos Önfejlesztés™ FB oldal

László Erika hivatalos FB oldala

SuperConscious World®©™ FB oldal

LINKEDIN

László Erika oldala

 

TUDTAD?

Erika videósorozatban beszél az élet dolgairól. Kattints ide, és válogass!

 

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

 

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

 

 

 


Pozitív gondolkodás?
aug01

Pozitív gondolkodás?

Pozitívan gondolkodni a legnagyobb bajok közepette? Hogyan lehetne kialakítani a pozitív gondolkodást?
Hála vagy kritika?
ápr29

Hála vagy kritika?

Sok bosszantó (szomorú, kellemetlen stb.) dolog (esemény, ember stb.) vesz bennünket körül. Viszont már maga a fogalmazás is ítélkezést tartalmaz: "bosszantó".
Szeretettel működni
máj06

Szeretettel működni

Másokat tanítani legjobban szeretettel lehet. Mihelyst a szív megérti, az elme nyitottá válik.
2012 és a felemelkedés - Müller Péter írása
júl22

2012 és a felemelkedés - Müller Péter írása

Müller Péter írása a 2012-es évvel kapcsolatban terjedő hírekről, a felemelkedésről, a rezgésváltozásról
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő és kommunikáció instruktor, tanácsadó. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Orangewebsite.com (Iceland)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.