Pozitív gondolatok

A Hála-lift

Ez a Hála-lift 2 részes cikk első része. A második részt itt olvashatod.

 

(A Hála-lift cikk az Intuyching™, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ kézikönyvben is benne van, annyira alapvető és fontos. Nem tudod, miről szól az Intuyching™?  Itt minden kiderül.)

 

A Szeretet/az Univerzum a forrásom. A Szeretet/az Univerzum energiájából létezem. Szeretet vagyok.

 

Persze, nyilván sokan használunk és gyakorlunk ilyen jellegű támogató, boldogságot behívó hiteket, de vajon tényleg értjük-e, hogy mit mondunk, és e szerint éljük-e a mindennapokat? És, ha nem e szerint működünk, (mert még nem megy…), akkor hogyan tudnánk elérni, hogy sikerüljön, hogy a hála magasabb rezgéseire kerüljünk, hogy boldogabban éljünk? Mindenkinek 24 órából áll a napja. Kíváncsi volnék, vajon hányunknak sikerül ténylegesen megélni a hála, a szeretet és boldogság-energiákat az életünkben folyamatosan…?

 

Hányan választunk minden egyes gondolatot a hála, és a szeretet energiáiból? 

 

A tapasztalatom szerint riktán. Sokszor vagyunk inkább félelemmel teliek, féltékenyek, aggódók és szomorúak, ahelyett, hogy hálásak, boldogok lennénk. Sokszor érezzük, hogy hiányt szenvedünk valamiben (nem szeret engem senki, nem szeretett az anyám/apám, nincs pénzem/állásom/lakásom/szeretőm stb.).

 

A mai rohanó világban nagyon gyakran érezhetünk így. Pedig az egyetlen forrásunk, létezésünk alapja, a szeretet energiája. Ha semmi másért, ezért mindig érezhetnénk hálát. Amikor a félelem-alapú energiákat érezzük (egyedüllét, elhagyatottság, pénztelenség, depresszió, szomorúság stb.) akkor nem a hála és a szeretet rezgésében vagyunk, nem ismerjük el (és fel) a valódi forrásunkat, és ezzel nem „engedjük" magunkhoz a boldogságot sem.

 

Sokan élnek szükségben a világban. Éhezés, pénztelenség, munkanélküliség, pártalanság. Szerinted ők megengedik-e, hogy a szeretet-alapú és boldogságot okozó és hálával teli energiákból teremtsenek? Vajon ők a hála rezgéseire vannak ráhangolódva? Nem valószínű..., ellentmondana ugyanis az Univerzális törvényeknek. Azt teremtjük, ami bennünk van, a világ a bennünk lévő energiák külső megnyilvánulása.

 

Ha félelemből, félelem-alapú érzésekből teremted a gondolataidat, és a cselekedeteidet, a hála és szeretet energiái helyett, akkor a vágyott boldogság helyett további negatív dolgokat tapasztalhatsz. Ez természetesen nem arról szól, hogy bárki nehézségeit lebecsülném, elítélném vagy ne éreznék vele együtt. Nem erről van szó, hanem sokkal inkább annak a megértéséről, hogy addig, míg valaki a nehézségeiről panaszkodik, semmit nem segít magán, viszont még több kellemetlenséget vonz be az életébe a pozitív dolgok és a boldogságot okozó tapasztalatok helyett.

 

Vajon a kesergés, a panaszkodás és az aggódás segít-e bármilyen helyzetben a hála és a szeretet-energiák helyett? 

 

A tapasztalatom alapján biztosan állíthatom, hogy a  negatív energiáktól csak rosszabb lesz minden. A szeretet, a boldogság, a hála, a kesergés, panaszkodás, a harag mind energia, de mindegyiknek nagyon különböző a rezgésszintje. A szeretet, a boldogság, a hála rezgések a szeretet rezgésekhez tartoznak, míg a kesergés, panaszkodás és a harag a félelem rezgéseihez tartozik. Hogyan is segíthetné azokat a szeretet energiája, akik egy teljesen más „helyen”, más rezgésen vannak? Amikor félelem energiákkal vagy tele, nem tudsz hálás lenni. Nem tudsz hálás lenni akkor sem, miközben haragszol vagy keseregsz. Amikor viszont a hála megjelenik benned, akkor a félelmek és a harag megszűnik.

Épp ezért, ha a Hála-liftet használod, akkor minden helyzetben, szinte pillanatok alatt egy magas rezgésre, a szeretet és a boldogság frekvenciájára kerülhetsz.

 

Hogyan használd a Hála-liftet?

Megnézheted videón is, ahogy elmesélem, hogy hogyan használd a hála-liftet.

 

 

Képzeld el, hogy egy öt szintes házban vagy! Az első szinten van a félelem és az ötödiken a szeretet, a boldogság, hála tudatállapota. Ha az első szinten élsz, nem találkozol azokkal az emberekkel, akik az ötödik szinten élnek, legalábbis addig nem, amíg fel nem mész oda.

 

Ha a félelem rezgésében élsz, akkor csak félelemmel fogsz találkozni. Meg kell változtatni a gondolataidat ahhoz, hogy „felmenj” a következő szintre, aztán a következőre, amíg eléred a hála, s szeretet és boldogság rezgésszintjét.

 

Hogyan tudod megváltoztatni a gondolataidat, hogy a hála rezgésére kerülj?

 

Nagyon könnyen: a Hála-lifttel! A hála egy rendkívül magas rezgésű energia, ami segít felemelkedni a boldogság, hála és szeretet rezgéseire!

 

Csupán észre kell venned, hogy rossz érzéseid vannak (ez tudatosságot igényel, semmi mást), és ezzel máris tudod, hogy nem kapcsolódsz a szeretethez/a valódi szellemiségedhez, és ezzel csökkented a pillanatnyi boldogságod.

 

Ebben a pillanatban, rögtön mondj köszönetet valami jóért az életedben! Folytasd a köszönetadást, a hálaaadást mindaddig, míg jobban érzed magad. A boldogsághormonokat az agyad hamar elkezdi legyártani, és az érzéseid megmutatják, hogy mikor hagyhatod abba.

 

Amikor újra jól érzed magad - boldogság, öröm, szeretet, tolerancia, elfogadás, hála vagy bármilyen más érzés tölt el -, akkor biztos lehetsz benne, hogy visszakapcsolódtál a szeretethez/ a saját lényed valódi rezgéseihez.

 

Csak engedd meg, hogy a szeretet be- és keresztül áramoljon az életed minden pillanatában. A szeretet jó, boldogságot okoz, és ha a szeretetben élünk, könnyen megvalósíthatunk bármit, amit akarunk. (Ha tudni szeretnéd, hogyan hat a boldogságod szintje a hatékonyságodra, akkor olvasd el ezt.)

 

Bármilyen „reakció” (amikor hirtelen, csak úgy „csípőből” reagálunk) az egóból jön, és nem a szeretetből (pláne  nem hálából). Sokféle módszer létezik a világban, melynek segítségével átalakíthatjuk a negatív energiáinkat, hogy elérjünk a szeretethez, a hála rezgéséhez, és aztán tudatossággal megváltoztathatjuk reakcióinkat és a negatív gondolatainkat.

 

Bármikor, amikor épp reagálnál valamire, állj meg egy pillanatra és kérdezd meg magadtól: „Mit tenne a szeretet ebben a helyzetben/ezzel az emberrel?”

 

Támogató hit:

Szeretet vagyok. A szeretet áramlik körülöttem, bennem és belőlem. Szeretetből és szeretettel teremtem az életem.

 

Tudod, hogy lehet boldogságot jósolni? Itt megtudhatod.

 

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!