2011 jún 19pozitív gondolatok

A Hála-lift II.

 

Ha olvastad a Hála lift I. cikket, akkor tudod, hogy hála-liftnek nevezem a hálaadást, mivel a hála kifejezésével bármilyen helyzetben (szomorú, nehéz, terhes - azaz negatív) sikerülhet - akár azonnal magasabb - pozitív rezgésekre, a boldogság szintjére feljutni.

 

Az energiáknak két alapvető, jól elkülöníthető rezgése van:

 

- a „rossz" érzéseknek alacsony (negatív energiáknak szoktuk nevezni),
- a „jó" érzéseknek pedig magas (ezek a pozitív energiák).

 

Mindegyik energia, de nekünk érzésben egyáltalán nem mindegy, hogy melyiket érezzük. :)

 

Ahogy már írtam a Hála lift cikkben úgy is elképzelhetjük, hogy a negatív energiák egy ház első emeletén vannak, a pozitívak pedig a tizedik emeleten. Ahogy egyre feljebb jutunk, úgy lesznek egyre magasabb rezgésűek, könnyebbek, pozitívak és nagyobb boldogságot okozóak az energiáink. Nem tudunk azonban magasan lenni, ha lent vagyunk az alsó szinteken. :)

 

Márpedig, ha a gondolataink negatívak, aggódással, panaszkodással teliek, akkor úgy is elképzelheted, hogy lent vagy a pincében. És tényleg: mindent sötéten látunk, és mindez még a fizikumunkban is meglátszik, lehajtjuk a fejünk, a vállunk is lefelé húz, görnyedtek vagyunk, az arcunk feszült, morgósak vagyunk, mindenre felcsattanunk, vagy félünk - nagyon távol vagyunk a vágyott boldogság érzésektől.

 

Hogyan gyere ki a sötét pincéből, hogy feljuss a hála érzésekre, a boldogság tudatállapotára?

 

Szállj be a „Hála-liftbe” és azonnal kezdj el hálát adni azért, ami működik, jó, szép az életedben vagy abban az adott helyzetben, amiben vagy! Érdemes azonnal elkezdeni, még mielőtt elhatalmasodnak rajtad a rossz érzések. Hiszen a kellemetlen, boldogtalanságot okozó érzések csak azt jelzik: a gondolataiddal valami nincs rendben.

Ha még nem láttad a Hála-lift videót, itt megnézheted:

 

 

 

Megkérdőjelezni is lehet a negatív gondolatokat, mert ez is segít hamar felvinni a boldogság szintjére - erről már volt szó (itt tudod elolvasni).

Szeretettel,

Erika

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™© , SzuperTudatos Világ™, Intuyching™©, SzuperTudatos Önfejlesztés™©, Tudatos Pénz Teremtés™ , TUDKO-Tudatos Kommunikáció™© , a DEMERT Módszer™©, a Numeropátia™© 
védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020 -  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!