2011 jún 19Pozitív gondolatok

A Hála-lift II.

 

Ha olvastad a Hála lift I. cikket, akkor tudod, hogy hála-liftnek nevezem a hálaadást, mivel a hála kifejezésével bármilyen helyzetben (szomorú, nehéz, terhes - azaz negatív) sikerülhet - akár azonnal magasabb - pozitív rezgésekre, a boldogság szintjére feljutni.

 

Az energiáknak két alapvető, jól elkülöníthető rezgése van:

 

- a „rossz" érzéseknek alacsony (negatív energiáknak szoktuk nevezni),
- a „jó" érzéseknek pedig magas (ezek a pozitív energiák).

 

Mindegyik energia, de nekünk érzésben egyáltalán nem mindegy, hogy melyiket érezzük. :)

 

Ahogy már írtam a Hála lift cikkben úgy is elképzelhetjük, hogy a negatív energiák egy ház első emeletén vannak, a pozitívak pedig a tizedik emeleten. Ahogy egyre feljebb jutunk, úgy lesznek egyre magasabb rezgésűek, könnyebbek, pozitívak és nagyobb boldogságot okozóak az energiáink. Nem tudunk azonban magasan lenni, ha lent vagyunk az alsó szinteken. :)

 

Márpedig, ha a gondolataink negatívak, aggódással, panaszkodással teliek, akkor úgy is elképzelheted, hogy lent vagy a pincében. És tényleg: mindent sötéten látunk, és mindez még a fizikumunkban is meglátszik, lehajtjuk a fejünk, a vállunk is lefelé húz, görnyedtek vagyunk, az arcunk feszült, morgósak vagyunk, mindenre felcsattanunk, vagy félünk - nagyon távol vagyunk a vágyott boldogság érzésektől.

 

Hogyan gyere ki a sötét pincéből, hogy feljuss a hála érzésekre, a boldogság tudatállapotára?

 

Szállj be a „Hála-liftbe” és azonnal kezdj el hálát adni azért, ami működik, jó, szép az életedben vagy abban az adott helyzetben, amiben vagy! Érdemes azonnal elkezdeni, még mielőtt elhatalmasodnak rajtad a rossz érzések. Hiszen a kellemetlen, boldogtalanságot okozó érzések csak azt jelzik: a gondolataiddal valami nincs rendben.

Ha még nem láttad a Hála-lift videót, itt megnézheted:

 

 

Megkérdőjelezni is lehet a negatív gondolatokat, mert ez is segít hamar felvinni a boldogság szintjére - erről már volt szó (itt tudod elolvasni).

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2023. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!