A Hála-lift
márc27

A Hála-lift

A Hála-lifttel tudod a legegyszerűbben és a leggyorsabban megváltoztatni a negatív gondolataidat, hogy a boldogság, a szeretet és a hála tudatállapotára kerülj.


(Ez a cikk a SzuperTudatos Önfejlesztés™ tananyagában is benne van, annyira alapvető és fontos. Nem tudod miről szól a SzuperTudatos Önfejlesztés?  Itt minden kiderül.)

 

A Szeretet/az Univerzum a forrásom. A Szeretet/az Univerzum energiájából létezem. Szeretet vagyok.

 

Persze, nyilván sokan használunk és gyakorlunk ilyen jellegű támogató, boldogságot behívó hiteket, de vajon tényleg értjük-e, hogy mit mondunk, és e szerint éljük-e a mindennapokat?

 

És, ha nem e szerint működünk, (mert még nem megy…), akkor hogyan tudnánk elérni, hogy sikerüljön, hogy a boldogság magasabb rezgéseire kerüljünk? Mindenkinek 24 órából áll a napja. Kiváncsi volnék, vajon hányunknak sikerül ténylegesen megélni a szeretet és boldogság-energiákat az életünkben folyamatosan…?

 

Hányan választunk minden egyes gondolatot a szeretet és a boldogság energiáiból? 

 

A tapasztalatom szerint sokszor vagyunk inkább félelemmel teliek, féltékenyek, aggódók és szomorúak, ahelyett, hogy boldogok lennénk. Sokszor érezzük, hogy hiányt szenvedünk valamiben (nem szeret engem senki, nem szeretett az anyám/apám, nincs pénzem/állásom/lakásom/szeretőm stb.).

 

A mai rohanó világban nagyon gyakran érzünk így. Pedig mindannyiunkban ott lakozik a valódi szellemiségünk, a lelkünk, az igazi természetünk, ami tisztán szeretetből működik és boldogságot akar tapasztalni, csak éppen nem engedjük a félelmeink miatt “szóhoz” jutni...

 

Szeretetből  és boldogságból születtünk, az egyetlen forrásunk a szeretet energiája. Amikor a félelem-alapú energiákat érezzük (egyedüllét, elhagyatottság, pénztelenség, depresszió, szomorúság stb.) akkor nem a szeretet és boldogság rezgésében vagyunk, nem ismerjük el (és fel) a valódi forrásunkat, és ezzel nem "engedjük" magunkhoz a boldogságot sem.

 

Sokan élnek szükségben a világban. Éhezés, pénztelenség, munkanélküliség, pártalanság. Szerinted ők megengedik-e, hogy a szeretet-alapú és boldogságot okozó energiákból teremtsenek? Vajon ők erre a rezgésre vannak-e ráhangolódva? Hát nem valószínű..., ellentmondana ugyanis az Univerzális törvényeknek. Azt teremtjük, ami bennünk van, a világ a bennünk lévő energiák külső megnyilvánulása.

 

A napjuk során ezek az emberek nagy valószínűséggel mind félelemből teremtik a gondolataikat, azérzéseiket és a cselekedeteiket, így a vágyott boldogság helyett további negatív dolgokat tapasztalnak. Ez természetesen nem arról szól, hogy bárki nehézségeit lebecsülném, elítélném vagy éreznék vele együtt.

 

Nem erről van szó, hanem sokkal inkább annak a megértéséről, hogy addig, míg valaki a nehézségeiről panaszkodik, semmit nem segít magán, viszont még több kellemetlenséget vonz be az életébe a pozitív dolgok és a boldogságot okozó tapasztalatok helyett.

 

Vajon a kesergés, a panaszkodás és az aggódás segít-e bármilyen helyzetben? 

 

A tapasztalatom alapján biztosan állíthatom, hogy csak rosszabb lesz tőle minden. A szeretet, a boldogság, a kesergés, panaszkodás mind energia, de mindegyiknek nagyon különböző a rezgésszintje. A szeretet, a boldogság a szeretet, a kesergés panaszkodás pedig a félelemhez tartozik. Hogyan is segíthetné azoknak a szeretet, akik egy teljesen más „helyen”, más rezgésen vannak? Hiszen nem is "éri el" őket.

 

Ha a Hála-liftet használod, akkor minden helyzetben szinte pillanatok alatt egy magas rezgésre, a szeretet és a boldogság frekvenciájára kerülhetsz.

 

A HÁLA LIFT HASZNÁLATA

 

Képzeld el, hogy egy öt szintes házban vagy! Az első szinten van a félelem és az ötödiken a szeretet, a boldogság tudatállapota. Ha az első szinten élsz, nem találkozol azokkal az emberekkel, akik az ötödik szinten élnek, legalábbis addig nem, amíg fel nem mész oda.

 

Ha a félelem rezgésében élsz, akkor csak félelemmel fogsz találkozni. Meg kell változtatni a gondolataidat ahhoz, hogy „felmenj” a következő szintre, aztán a következőre, amíg eléred a szeretet és boldogság rezgésszintjét.

 

Hogyan tudod megváltoztatni a gondolataidat?

 

Nagyon könnyen: a Hála-lifttel! A hála egy rendkívül magas rezgésű energia, ami segít felemelkedni a boldogság,hála és szeretet rezgéseire!

 

Csupán észre kell venned, hogy rossz érzéseid vannak (ez tudatosságot igényel, semmi mást), és ezzel máris tudod, hogy nem kapcsolódsz a szeretethez/a valódi szellemiségedhez, és ezzel csökkented a pillanatnyi boldogságod.

 

Ebben a pillanatban, rögtön mondj köszönetet valami jóért az életedben! Folytasd a köszönetadást, a hálát mindaddig, míg jobban érzed magad. A boldogsághormonokat az agyad hamar elkezdi legyártani, és az érzéseid megmutatják, hogy mikor hagyhatod abba.

 

Amikor újra jól érzed magad - boldogság, öröm, szeretet, tolerancia, elfogadás vagy bármilyen más érzés tölt el -, akkor biztos lehetsz benne, hogy visszakapcsolódtál a szeretethez/ a saját lényed valódi rezgéseihez.

 

Csak engedd meg, hogy a szeretet be- és keresztül áramoljon az életed minden pillanatában. A szeretet jó, boldogságot okoz, és ha a szeretetben élünk, könnyen megvalósíthatunk bármit, amit akarunk. (Ha tudni szeretnéd, hogyan hat a boldogságod szintje a hatékonyságodra, akkor olvasd el ezt.)

 

Bármilyen „reakció” (amikor hirtelen, csak úgy „csípőből” reagálunk) az egóból jön, és nem a szeretetből. Sokféle módszer létezik a világban, melynek segítségével tisztíthatjuk a negatív energiáinkat, hogy elérjünk a szeretethez, és aztán tudatossággal megváltoztathatjuk reakcióinkat és a negatív gondolatainkat.

 

Bármikor, amikor épp reagálnál valamire, állj meg egy pillanatra és kérdezd meg magadtól: „Mit tenne a szeretet ebben a helyzetben/ezzel az emberrel?”

 

Támogató hit:

Szeretet vagyok. A szeretet áramlik körülöttem, bennem és belőlem. Szeretetből és szeretettel teremtem az életem.

 

Tudod, hogy lehet boldogságot jósolni? Itt megtudhatod.

 

Csodás napokat és boldogságot okozó gondolatokat! Légy magadhoz jó!

 

Szeretettel,

Erika

 

 
 

Szeretettel,

Erika

 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

 

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!


FACEBOOK

Itt csatlakozz a nyilvános SzuperTudatos FB csoporthoz

SzuperTudatos Önfejlesztés™ FB oldal

László Erika hivatalos FB oldala

SuperConscious World®©™ FB oldal

LINKEDIN

László Erika oldala

 

TUDTAD?

Erika videósorozatban beszél az élet dolgairól. Kattints ide, és válogass!

 

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

 

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

 

 

 


A Hála-lift II
jún19
Pozitív gondolatok

A Hála-lift II

Mikor használtad utoljára a Hála-liftet? :)
Mit csináljunk, ha kritizálnak bennünket?
máj15
Pozitív gondolatok

Mit csináljunk, ha kritizálnak bennünket?

A kritika, az ítélkezés csökkenti a boldogság érzéseinket, és az önbizalom növelésünknek is ad egy nagy pofont.
Hitek és hiedelmek IV. - A pozitív gondolkodás titka
szept08
Pozitív gondolatok

Hitek és hiedelmek IV. - A pozitív gondolkodás titka

A hiteink határozzák meg az életünket, befolyásolják a boldogságunkat és a pozitív gondolkodást. Itt az idő, hogy megváltoztasd őket!
Rohanás, boldogság, hatékonyság - mi közük egymáshoz?
márc26
Pozitív gondolatok

Rohanás, boldogság, hatékonyság - mi közük egymáshoz?

Kutatási eredmények támasztják alá, hogy a boldogságszintünk és a hatékonyságunk összefügg. Minél kevésbé vagyunk boldogok, annál kevésbé vagyunk hatékonyak.
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő és kommunikáció instruktor, tanácsadó. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.