Spiritualitás

A (karmikus) lélekszerződések két alapvető fajtája, kétféle energiája és három alap célja

 

Az alábbi cikkben a lélekszerződésekről olvashatsz és az alábbiakra kapsz választ:

 

1. Mik azok a lélekszerződések?

2. Miért kötünk lélekszerződéseket?

3. Mi a lélekszerződés célja?

4. Milyen energiájú lélekszerződések léteznek?

5. Mit tehetsz, ha karmikus lélekszerződésed van?

6. Kérdések a lélekszerződésekkel kapcsolatban


Mik azok a lélekszerződések?

 

A lélekszerződés alatt két dolgot érthetünk.

 

1. AZ ÉLETFELADAT LÉLEKSZERZŐDÉS

Az egyik fajta lélekszerződés, - amit életfeladat lélekszerződésnek nevezek, hogy könnyen megkülönböztethető legyen a másiktól - az, amit magaddal kötsz azzal kapcsolatban, hogy mit akarsz elérni az életben, mi a célod azzal, hogy megszülettél.


Az életfeladat lélekszerződést bármilyen asztrológiai, kabbala, numerológiai számítással meg lehet nézni, (az Intuyching® táblázatrendszer is ad erről pontos információkat), mely a születési dátumból és a nevedből indul ki. Ezek alapján kiderülhet, hogy a saját magaddal kötött életfeladat lélekszerződésben mit hoztál magaddal, milyen feladatokat akarsz elvégezni, mik az erősségeid, amelyek segítenek a gyengeségeid, azaz a céljaid megvalósulásában.


Az életfeladat lélekszerződés gyakorlatilag egy ígéret magadnak (könnyen lehet fogadalom is magad felé), hogy ezeket a dolgokat fogod elvégezni, csakúgy, ahogy az életben is ígéretet, fogadalmat teszel nagyon sok dologra (sajnos sokszor tudattalanul, ezért nem is emlékszünk rá, így nem is teljesítjük például).


A fogadalomként működő - nem tudatosított, azaz tudattalan - életfeladat lélekszerződések önbüntető mechanizmusokká válhatnak, amennyiben nem teljesítjük őket.  Nem azért, mert bárki meg akarna ezért büntetni - szabad akarat van, azt csinálsz mindig, amit akarsz -, hanem azért, mert magadat bünteted. Olyan, mintha állandóan azon rágódnál, hogy a fene vigye, meg kellett volna csinálni...
Teljesítésnek számít az is, ha a fogadalmat pozitív szeretet-alapú energiákká alakítjuk. (Ha ezt szeretnéd, akkor keress fel egy Intuyching® mentort, aki segíthet ebben.)


Az életfeladat lélekszerződésre - tévesen - karmaként szoktak utalni. A karma azonban nem az egész életfeladat lélekszerződést tartalmazza, hanem épp fordítva, az életfeladat lélekszerződés tartalmaz karmákat, azaz olyan eredményeket, amelyek előző döntések, választások alapján születtek. (A dharmát választásnak, döntésnek, míg a karmát eredménynek, következménynek is lehet fordítani szanszkrít nyelvről.)


Egy előző döntés (dharma) származhat egy előző életből (családi felmenők előző életeiből is), aminek az eredményét (a karmát) tapasztalhatod az életedben, mert te bevetted az életfeladat lélekszerződésedbe, hogy ezt megoldod egyszer és mindenkorra. (De ez sem kötelező!)
 

Sokan félnek megváltoztatni az életfeladat lélekszerződést - a karmát -, mert azt gondolják, hogy ezt nem lehet és nem szabad megváltoztatni, mert ezt valaki rájuk rótta, muszáj teljesíteni, mert különben baj lesz.

Ez nagy tévedés!


Mindig működik a szabad akarat, ebben is. Azaz, ha útközben, itt a földön rájössz, hogy mégsem akarsz valamit megcsinálni, vagy változtatni akarsz az életfeladat lélekszerződésben lévő dolgokban (a karmában), akkor ezt nyugodtan megteheted. Bármikor változtathatsz azon, hogy milyen feladatot csinálsz meg, vagy nem csinálsz. Minden változtatás egy döntés (dharma), azaz a következménye (a karma) is más lesz.

Ez olyan, mintha elterveznél egy utat, ami Velencébe vezet, ahol időt akarsz eltölteni. Meg akarod nézni Velencét, eltervezed, hogy gondolázni fogsz, sétálgatni a kis utcákban, finomakat enni és inni az éttermekben. Megtervezed az utat, hogy kocsival fogsz menni, de Bécsen keresztül, mert ott is meg akarod nézni a várost és lovaskocsizni is akarsz. És útközben rájössz, hogy mégsem akarsz lovaskocsizni, mert Bécsben épp esik az eső, ezért inkább továbbmész egyenesen Velencébe. A tapasztalat más lesz, de mindenképpen szerzel sok új tapasztalatot.


A másik oldalon - a halál után - senki sem fog elítélni azért, hogy mit tettél vagy mit nem tettél meg, teljesítetted-e az életfeladat lélekszerződést (a karmádat), mert az életünk valódi célja a tapasztalatszerzés.
Az is tévedés, hogy „a rosszak” majd elnyerik méltó büntetésüket. Nincs büntetés, ez kizárólag csak a mi emberi fejünkben és társadalmunkban létező fogalom.


Az életfeladat lélekszerződést a „rosszak” esetében úgy tudod elképzelni, mint amikor egy színész szerződik egy bizonyos szerepre egy darabban. Amikor befejezte a szerepének eljátszását, lejön a színpadról és hazamegy. A „haza” jelenti itt a másik oldalt, ahova akkor megyünk, amikor befejeztük a földi életünket. És ahogy a színészeket sem büntetjük meg a darabban eljátszott szerepeik miatt - például egy gyilkost játszó színészt nem vetünk börtönbe a darab után -, ugyanígy nem történik semmilyen ítélet a másik oldalon sem, amikor visszatérünk a saját életfeladat lélekszerződésünk „lejátszása” után.


Most persze gondolhatod úgy, hogy a rosszakat meg kellene büntetni, és ez nem igazság! Nos, az igazság odaát van... Viccet félretéve, az igazság és igazságtalanság szintén ítélkezés, ilyen nincs a másik oldalon.


Van helyette azonban az élet felülvizsgálata, a magadnak tett életfeladat lélekszerződésben foglaltak alapján. A vizsgálat alatt a saját bírád leszel, érezni, tudni és látni fogsz mindent, és megérted, hogy mit tettél magaddal, és hogyan hatottál másokra az életeddel, a reakcióiddal. A jó, a rossz és a nagyon csúnya tetteidet mind láthatod és érezheted majd.


Épp ezért mindenkinek csak azt ajánlom, (minden Intuyching® tanácsadás és tanfolyam során is), hogy azt tegye másokkal, amit ő is szívesen venne, egyébként valószínűleg a halála után nem fogja magát jól érezni. Pokol ugyan nincs, de ez az élet átvizsgálás lehet pokoli azoknak, akik rosszul bántak másokkal, míg éltek. (Ámbár valószínűleg ezt a poklot már itt a földön is megélték.)


Mivel a másik oldalon nincs negativitás, félelem-alapú érzések és energiák, így egy következő élettervezésnél könnyen választ a lélek egy olyan (nehéz) életet (életfeladat szerződést, azaz karmák sokaságát), mely egy másokat bántó élet alapján lesz összeállítva, tele negativitással. Ez sem büntetés, hanem tapasztalatszerzés miatt van, azaz, hogy megtapasztalhassa, hogy milyen az, amikor őt bántják. Így kialakulhat egy karmikus mókuskerék (kapcsolati) lélekszerződés, amiről lejjebb olvashatsz.


De még egyszer, mert ez alapvetően fontos: Mindig változtathatsz, semmi sincs kőbe vésve!
 

 

2. A KAPCSOLATI LÉLEKSZERZŐDÉSEK

A másik lélekszerződés fajta a két (vagy több) lélek közötti szerződés, ami nagyon hasonló az életben kötött szerződéseinkhez. Benne foglaltatik, hogy hogyan és meddig fogunk együttműködni, és mi az együttműködésünk konkrét célja, azaz mit akarunk elérni (egymással). A másokkal kötött lélekszerződéseink részei a saját magunkkal kötött életfeladat lélekszerződésnek, hiszen ezek fognak abban segíteni, hogy elérjük a céljainkat.

 

A kapcsolati lélekszerződéseket megkülönböztethetjük az általános céljuk, és a kétféle alap energiáik alapján.

 

Miért kötünk lélekszerződéseket?

 

Azért kötünk lélekszerződést, mert meg akarunk gyógyítani egy régi sebet, tanulni, tapasztalni akarunk, esetleg le akarunk zárni egy karmikus mókuskereket valakivel (lásd: karmikus lélekszerződés), amihez szükségünk van egy (vagy több) más lélek (esetleg ország) segítségére.Mi lehet egy lélekszerződés célja?

Minden lélekszerződés célja a fejlődés. Fontos tudni, hogy nem tudsz ebben elbukni, hiszen mindenképpen fejlődsz. Lehet, hogy nem annyit, amennyit eredetileg elképzeltél, de ezért senki semi fog bántani a másik oldalon, mert a másik oldalon nincs ítélkezés.


A lélekszerződések célja alapján megkülönböztethetünk 3 féle általános lélekszerződést:
 

a. Karmikus mókuskerék befejezése (karmikus lélekszerződés)

b. Tanulási lélekszerződés

c. Gyógyulás, gyógyítás lélekszerződés

És természetesen ezek közül több, akár mindhárom egyszerre is benne lehet a lélekszerződésben.a. Karmikus mókuskerék befejezése (karmikus lélekszerződés)

Általában a karmikus lélekszerződés alatt negatív lélekszerződéseket szoktak érteni, pedig egy szeretetteljes kapcsolat ugyanúgy lehet karmikus, mint egy negatív kapcsolat. Csak másképp fogjuk érezni magunkat benne és mindkettőnek más a célja. (A kétféle, pozitív, illetve negatív energiákon alapuló kapcsolatokról és lélekszerződésekről lásd lejjebb.)

 

A karmikus mókuskerék befejezésére kötött lélekszerződés azért jön létre, mert be akarsz fejezni egy mókuskerékszerűen ismétlődő negatív mintát.


Például valakit megöltél egy életben (vagy egy felmenőd tette ezt, és te akarod lezárni a karmikus mókuskereket), aki egy másik életben megöl téged, utána te megint megölöd a következőben és így tovább. Vagy valaki elhagyott terhesen, 3 gyerekkel, ami után nagyon nehéz életed lett, utána te hagyod el őt (ebben az életben ő marad a gyerekekkel), hogy ő is megtapasztalja, hogy ez milyen.


Amennyiben ki akarsz szállni a karmikus mókuskerékből, akkor lélekszerződést kötsz - általában azzal a lélekkel, akivel a probléma ismétlődött -, hogy befejeződhessen a karmikusan ismétlődő minta. Ebben az esetben például egyikőtök sem az elhagyást választja, hanem azt, hogy együtt fejlődtök, és megoldjátok a problémákat.


Az is lehet, (és energetikai szempontból teljesen mindegy a hatását tekintve), hogy a felmenőd csinált valamit, amit te átveszel tőle, és így ismétled a mintát. Sőt, az is lehet, hogy már akkor is a lélekszerződés miatt jött létre a negatív helyzet, csak nekik még nem sikerült megoldani, ezért most nálad landol megint a probléma.


Egy lélekszerződés nemcsak egy életre (és konkrét személyekre) vonatkozhat, hanem vonatkozhat bármelyik családtagra, sőt országra is. A lélekszerződés addig áll fenn, míg meg nem valósul a lélekszerződés célja, így sok életen keresztül átívelően is működhet tudattalanul.


b. Tanulásra kötött lélekszerződés

Ahogy az életben kötött tanulmányi szerződések, ez a lélekszerződés valami megtanulásáról szól. A lélekszerződés nagyon különböző dolgok megtanulásáról szólhat. Lehet tanulni például megbocsátást, alázatot, teremtést, pozitív gondolkodás megtanulását, kommunikációt, ítélkezésmentességet, önmagad kifejezését, elfogadást, önértékelést, de a változásokhoz való igazodást is egy-egy lélekszerződésben.
 

Ezek a tanulási feladatok megjelenhetnek szereteten alapuló (pozitív, felemelő) lélekszerződésekben és negatív, lehúzó lélekszerződésekben is.Tehát tanulni sokféle módon lehet, negatív és pozitív energiákon alapuló lélekszerződésekben is. Mi választhatjuk meg, hogy hogyan akarunk tanulni, sőt, a jelenben is átírhatjuk a tanulás módját, és a lélekszerződést is. Semmi sincs kőbe vésve!


Az, hogy vajon a tanulás megtörténik-e - és ezzel a lélekszerződés beteljesül -, a tudatossági szinttől függ.


c. Gyógyulásra, gyógyításra kötött lélekszerződés

A gyógyításra kötött lélekszerződés arról szól, hogy érzelmi vagy fizikai bántást, - amit ellened követtek el, vagy te követted el másokkal -, meggyógyíthass. A gyógyításra kötött lélekszerződésben vállalhatod, hogy te gyógyítasz mást, vagy téged gyógyít valaki. Lehet, hogy a gyógyítást valamilyen segítő szakmában, másokat egyengetve éled.


Egy gyógyítás lélekszerződés szólhat egy beteg gyerek felvállalásáról és a vele való foglalkozásról, de arról is, hogy valaki orvos lesz, és a gyógyításra teszi fel az életét.
 

A gyógyítás lélekszerződések oka lehet az, hogy valaha te bántottad azt a lelket (vagy lelkeket), akit most gyógyítani fogsz és fordítva, téged gyógyítanak azok, akik valamikor bántottak.Az is lehet a lélekszerződés oka, hogy téged (vagy a felmenődet) bántottak azért, mert gyógyítottál; médium, füvesember voltál, netán boszorkányként üldöztek, és megégettek. Ezt úgy tudod felismerni magadban, hogy valószínűleg baj van az önértékeléseddel, nehezen állsz ki nyilvánosan a világ elé azzal, amit tudsz (legyen az bármilyen gyógyítás), mert még mindig félsz, hogy meghurcolnak és bántani fognak. Ezért ebben az életben felvállaltad az életfeladat lélekszerződésben, hogy újra segítesz másoknak, ahogy annak idején is tetted, azért, hogy a régi sebeket begyógyítsd magadban.


Gyógyítani és gyógyulni sokféle módon lehet, negatív és pozitív energiákon alapuló lélekszerződésekben is, és saját betegségekkel is.


Mi választhatjuk meg, hogy hogyan akarjuk a gyógyulást, a gyógyítást megélni, (mi gyógyítunk, mi gyógyulunk, illetve minket gyógyítanak), és a jelenben is átírhatjuk ennek a módját és a lélekszerződést is. Mivel nagyon fontos, ezért ismétlem: semmi sincs kőbe vésve!


Az, hogy vajon a gyógyulás megtörténik-e, és ezzel a lélekszerződés beteljesül, a tudatossági szinttől függ.Milyen energiájú lélekszerződések léteznek?
 

A lélekszerződéseket az alap energiáik alapján is meg tudjuk különböztetni, azaz, hogy szeretet-alapú energiákkal vannak-e egymás iránt a lelkek, vagy a félelem-alapú érzések dominálnak-e közöttük.


Ennek alapján kétféle energiájú lélekszerződés létezik:

1. Szeretet-alapú érzéseken, energiákon működő lélekszerződés

2. Félelem-alapú érzéseken, energiákon működő lélekszerződés1. Szeretet-alapú érzéseken működő lélekszerződés

A szeretet-alapú lélekszerződések célja a segítség, a szeretet megélése a kapcsolatban és az egymás tudatossági szintjének emelése.


A felek a szeretet alapon működő lélekszerződésekben a mélyben nagyon kedvelik, szeretik egymást. Kölcsönös tisztelettel és megbecsüléssel vannak egymás irányában. Segítenek egymásnak, figyelnek a másikra, és azt szeretnék, ha a másiknak is mindig jó lenne a kapcsolatban és az életben is. Megtesznek mindent a másikért, amit csak tudnak.


A szeretet-alapú lélekszerződések segítenek minden félnek a szeretetet, elfogadást és tiszteletet egymás iránt (és saját magukban) még jobban megélni és fejleszteni. (Tehát nem problémamentes kapcsolatot jelent, hiszen a lényeg a fejlődés. Lehet, hogy dolgozni kell a saját önértékeléseden, mert a másik fél pl. egy párkapcsolatban megcsal.) A szeretetteljes lélekszerződés megjelenhet baráti kapcsolatokban, szülő-gyermek és szerelmi kapcsolatokban ugyanúgy, mint ahogy munkatársi kapcsolatokban is.2. Félelem-alapú érzéseken működő lélekszerződés

A félelem-alapú lélekszerződések, ahogy az energiák és érzések alapján gondolhatod, negatívak, és nem feltöltenek, hanem lehúznak, energiát vesznek el tőled. Eleinte ezek is szeretet-alapúnak néznek ki, ezért is nehéz észrevenni, hogy mire köttetett eredetileg a lélekszerződés (pl. egy nárcisztikussal való szerelmi kapcsolat).


Viszont, ha a kapcsolat elején nem álcázná magát szeretet-alapúnak, akkor sosem mennél bele, ezért általában csak később derül ki, hogy komoly fejlődési feladatok vannak a kapcsolatban. (Például határok meghúzása, - helyes kommunikációval -, önértékelés, önbizalom, önbecsülés, kiállás saját magadért, döntés stb.)


A félelem-alapú lélekszerződések negatív energiákkal és érzésekkel vannak tele. Például: harag, bűntudat, utálat, gyűlölet, ellenségeskedés, érzelmi és fizikai bántalmazás, a másik lenyomása, kritizálása, megalázása, tönkretétele. Érdemes azonban mindig emlékezni rá, hogy ezek az energiák sem „rosszak”. Azért választod őket, hogy ezekben is fejlődhess, és megoldd ezeket az energiákat. A félelem-alapú lélekszerződéseket nagyon nehezeknek érezheted, hiszen ezek az energiák kellemetlen, akár tragikus (illetve annak megélt) helyzeteket is okozhatnak az életedben.

 

A félelem-alapú lélekszerződés (és kapcsolat) jellemzője általában az, hogy hosszú távon okoz problémát és gondot. Addig érzed magad benne rosszul, míg meg nem oldod a helyzetet és az érzéseket magadban.Ilyen lehet például egy válás, ami megtörténte után is folyamatosan fennállnak a problémák és a veszekedések. Egy hosszú, energiát rabló pereskedés. Egy munka, aminek a vége az, hogy kirúgnak, emiatt anyagilag nagyon nehéz helyzetbe kerülsz és haragszol az illetőre, a cégre és a helyzetre, amibe kerültél. Egy kapcsolat, melyben becsapnak, kijátszanak, elvesznek tőled dolgokat (gyerekedet, céget, ötletet, terméket, pénzt, ingatlant stb.).


Lehet egy félelem-alapú lélekszerződés célja a megbocsátás megtanulása is. Ebben az esetben a két fél közül az egyik felvállalja azt, hogy nagyon megsért, megbánt (pl.: megcsalás, árulás, kirekesztés, becsapás, szexuális erőszak, egyéb komoly bántások), hogy harag legyen benned, azután ott legyen a feladat, hogy megbocsáthass.


Létezik önértékelés megtanulására kötött lélekszerződés, amikor például egy olyan családba születik valaki, ahol folyamatosan kritizálják, semmi sem jó, amit csinál, rossz gyereknek tartják a szülei.


És van olyan lélekszerződés is, amiben azt kell megtanulni, hogy feldolgozzuk a gyászt, például a korán elvesztett szülők, testvér, gyerek (magzat), vagy barát elvesztése miatt. Ezek csak példák, még nagyon sokfajta lélekszerződés létezik.
 


Nemcsak embereknek, országoknak is lehetnek lélekszerződései egymással

 

Az ország lélekszerződését az ott lakó emberek energiái, tapasztalatai, a múlthoz, a jelenhez és a jövőhöz való viszonyuk alkotja. Ezek meghatározzák, hogy az emberek hogyan viszonyulnak a másik országhoz, amivel lélekszerződésben állnak egymással.


Az egymással háborúban álló országok a köztük lévő energetikai feszültségeket próbálják meggyógyítani, tanulási feladatot adni és tanulni, fejlődésre lehetőséget adni és karmikus mókuskereket (karmikus lélekszerződést) befejezni. Van, amikor ez sikerül, és a valamikor háborúzó országok soha többet nem háborúznak egymással, mert megtanulták a leckét.


Vannak olyan országok, amelyeknek hosszú évszázadok is kevesek ahhoz, hogy megtanulják a saját leckéjüket. Ezért újra és újra nagyon hasonló (kellemetlen, a nagy tömegeknek szegénységet, tehetetlenséget és negatív energiákat okozó) helyzetekbe kerülnek. A lélek azonban örök, így senki sem sürget senkit, hogy gyorsan teljesítsen valamit, hiszen mindenki ráér, és pontosan ott tart, ahol tart.Kérdések a lélekszerződésekkel kapcsolatban


Mit tegyek, ha negatív karmikus lélekszerződésem van?

Érdemes feltenned magadnak az alábbi kérdéseket, és tisztázni magadban, hogy vajon segít-e neked ez a kapcsolat, amiben vagy.

 

  • Mennyire érzem magam jól ebben a kapcsolatban/munkában?
  • Mennyire érzem magam megbecsültnek, szeretettnek, tiszteltnek?
  • Mennyire fogadják el a véleményem? Hallgatnak rám?
  • Elfogadnak engem, úgy ahogyan vagyok (vagy állandóan kritizálnak)?
  • Erősít engem ez a kapcsolat, vagy lehúz, fáradt, lehangolt vagyok benne?Illetve érdemes elmenned egy Intuyching® átalakításra, ahol a két (vagy több) lelket összekötő energiákat és a lélekszerződést átalakítjuk pozitív energiákká, ezáltal a lélekszerződés teljesítetté válik és így megszűnik.


Létezik-e vegyes lélekszerződés?

Valószínűleg arra gondolsz, hogy a kapcsolatban rossz időszakok vannak, negativitás, utálkozás, veszekedés és elégedetlenség. Igen, ilyen létezik, de ez nem jelenti feltétlenül azt, hogy kétféle lélekszerződés van jelen, csupán azt jelenti, hogy ezeket az energiákat is érdemes megoldani a kapcsolatban.


Egy kapcsolatban általában mindkét energia (a félelem és a szeretet) is benne van, és időnként a félelem-alapú dolgok merülnek fel a kapcsolatban. Ezt tévesen lehet úgy érteni, hogy kétféle lélekszerződés működik a kapcsolatban. Lehet azt is gondolni, hogy akkor vége van a kapcsolatnak, mert ez már nem segíti a fejlődést. Pedig valószínűleg itt (is) az lenne a feladat, hogy az időlegesen felmerült problémát megoldd, és élj boldogan tovább a kapcsolatban.


Ha veszekszünk, akkor az félelem-alapú lélekszerződés?

Nem, nem feltétlenül. A lényeg az, hogy te hogyan érzed magad a kapcsolatban. Lásd a Mit tegyek, ha negatív karmikus lélekszerződésem van? c. kérdést.


Lehet-e változtatni a lélekszerződéseket?

Ha alaposan elolvastad a cikket, akkor láthattad, hogy több helyen is kiemeltem, hogy semmi sincs kőbe vésve, a szabad akaratod azért van, hogy használd. Arra is lehetőséged van mindig, hogy változtass a lélekszerződéseken, különösen azokon, melyek negatívak, kellemetlenek.

Ebben nagy segítségedre lehet az Intuyching® táblázatrendszer, mely megmutatja, hogy van-e ilyen lélekszerződésed valakivel, illetve, át is lehet vele ezt alakítani.
Szeretettel ajánlom, hogy menj el egy Intuyching® átalakításra, illetve még jobb, ha megtanulod az Intuychingot, hogy változtass a negatív, félelem-alapú lélekszerződéseiden, mert így sokkal könnyebb lesz az életed.

Jelentkezz egy következő Intuyching programra az scc.world közösségi oldalunkon!

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!