Spiritualitás

A legnagyobb ajándék

 

Mi is lehetne a legnagyobb ajándék magadnak és a családodnak? A sok vásárlós rohangászás nem valószínű, hogy emelné a tudatosságunkat, azaz a szeretet rezgéseinket...

 

Hiszen a tudatosság emelkedése nem más, mint a rezgéseink emelkedése magasabb szintű energiákra, érzésekre.

 

A szeretet – biztosan egyetértünk, és érzed is :)  – sokkal magasabb rezgésű (és mennyivel jobb érzés pontosan emiatt!), mint a sok félelem-alapú rezgés, például a megfelelési kényszer (mindent tökéletesen kell elkészíteni) a félelem (na, megint jól összeveszünk a fa alatt), a szégyen (nincs rá pénzem, hogy megvegyem) stb.

 

Szóval, mi is lehetne a legnagyobb ajándék magadnak és a családodnak? Nagyon egyszerű, és még mindig van rá időd, hogy megcsináld!

 

Írj mindenkinek egy rövid kis hálakönyvet! Írd bele, hogy miért vagy hálás, amiért ő (az anyukád, az apukád, a testvéred, nagyszülőd, párod, gyereked, munkatársad stb.) az életedben van (volt - ha netán már nincs itt veled a földön).

 

Kérdezgesd magadtól:

Miért vagyok hálás neki? Írj jó pár gondolatot! Ezzel nemcsak magadat emeled egy nagyon magas - a hála - rezgésére, hanem ahogy a háládat fejezed ki a másik embernek, őt is emeled magad mellé, és ezzel a kapcsolatban lévő esetleges negativitás (akár régóta fennálló harag, neheztelés, bánat) is változik.

 

Ne feledd, hogy még a nehéz („rossz”) helyzetekért is lehetünk hálásak, - tekinthetjük ajándéknak -, sőt ezeken keresztül fejlődünk sokszor igen nagyot.

 

Ha már régóta olvasod a blogomat, tudod, hogy nem nagyon szoktam a saját életemből példákat venni – csupán csak azért, mert úgy gondolom, senkit sem érdekel, nem a magam életeseményeivel akarok másokat fárasztani. :)

 

Ez a mostani eset azonban szerintem nagyon tanulságos, és nagyon megéltem benne a hálát, pedig elsőre azt hiszem senki sem gondolná a helyzetet jónak vagy kellemesnek.

 

Valaki külföldön elkezdte használni a védjegyünket. A saját tanfolyamát Szupertudatos Újramintázásnak nevezte el (természetesen angolul), és ezzel a névvel hirdette meg; a mi védjegyünk pedig a SzuperTudatos Teremtés/Világ™, melynek keretén belül terjesztjük és tanítjuk a SzuperTudatos Önfejlesztést™ (Intuyching™). 

 

Mivel régóta ismerem az illetőt, így hát írtam neki egy baráti levelet (amúgy az ügyvédünk intézte volna), hogy biztosan nem tudja, hogy ez a mi védjegyünk, de semmi baj, csak legyen olyan aranyos és változtassa meg a tanfolyami nevet.

 

Anélkül hogy regényt írnék ebből (tudnék… :), a lényeg az volt, hogy ő úgy gondolta, nyugodtan használhatja a nevet, elvégre tanult jogot, és nekem nincs igazam stb., és az én igen kedves levelemre egy igen durva stílusú levelet írt. (Ez ugyan ítélkezősnek hangzik, de nem sikerült másképp megfogalmazni, hogy visszadjam a lényeget. Az ügyvéd is azt mondta, hogy nagyon fura egy levél.)

 

Erre persze én is felhúzhattam volna magam, de nem tettem. (Az ugye nem sokat segített volna se energetikailag, se egyébként. :) Azt mondhatnám, hogy nem érintett meg, - nem voltam se ideges, se dühös, se szomorú -, egyszerűen csak nem értettem, hogy vajon miért támad engem, miközben én nem támadtam, csak kértem. Így továbbra is kedvesen (de határozottan) válaszoltam neki, és egyúttal közöltem, hogy a továbbiakat már az ügyvédünk intézi, mert nem szeretnék (és nem is tudok) olyanban meggyőzni valakit, amihez nem értek, mert ellentétben vele, én nem tanultam jogot.

 

Volt még egy pár levélváltás (amit már az ügyvéd intézett), mire aztán egy pár nappal ezelőtt jött tőle egy rövid levél, amiben közölte, hogy egy adott weblinken utánanézhet az ügyvédünk, hogy megváltoztatta a tanfolyami nevet. (Nyilván közben ő is beszélt az ügyvédjével, aki közölte, hogy nagyon rosszul járhat, ha továbbra is használja a védjegyünket.)

 

Persze, közben használtam a SzuperTudatos Önfejlesztés™ (Intyching™) táblázatrendszert  az energiák átalakítására. Megnéztem, vajon miért történik ez? A „Tükör" cikkelyt kaptam a 2. táblázatból. Tükör, nekem? A válasz nem volt. (Fura is lett volna, mivel nem éreztem semmilyen érintettséget érzelmileg.) Tükör neki? Igen.

 

Szóval, a helyzet tükröz neki valamit, amit meg kellene oldania. Minden energia megváltozott, és használtam a Ho’oponopono-t is („Sajnálom, kérlek bocsáss meg, köszönöm, szeretlek”).

 

Ugyan láthatóan neki nagyon sok negatív energiája volt velem kapcsolatban és a témát illetően is, de mivel az EGYSÉGBEN hiszek, így ez valamilyen értelemben rólam is szólt (mégha nem is éreztem magam érintve) - és kértem az Univerzumot is, hogy intézzék az ügyet...

 

Mit mondjak, jó gyorsan sikerült nekik! :) Olyan kis ügyesek!! :)) Igazán nagyon örültem neki, hogy békésen elrendeződött, és ráadásul még karácsony előtt, ilyen hamar!!

 

Nagyon hálás voltam, és ilyenkor hangosan is ki szoktam mondani, hogy köszönöm! Nagy hálát éreztem az univerzum és a közbenjáró angyalkáim felé, és bármily furcsának is hangzik, nagyon hálás vagyok az illetőnek is ezért a helyzetért. Éspedig azért, hogy létrehozott egy helyzetet, melyben segített kiállni magunkért (nem magamért, hanem a SzuperTudatos közösségért), és általa még az is bebizonyosodott, hogy bizony a védjegy az egy komoly dolog, és az univerzum is támogatja. :)

 

Hálás vagyok, hogy ez a helyzet ilyen könnyedén megoldódott, és köszönöm az univerzumnak és az angyalkáimnak a közreműködést!

 

Hálás vagyok, hogy ilyen szerencsés az életem, hálás vagyok a szüleimnek, a páromnak, a fiúnknak, a családomnak, a barátaimnak, a tanítványaimnak és a klienseimnek, és az összes körülöttünk lévő fizikai szinten lévő és szellemi segítőnek, hogy segítettek, hogy azzá válhassak, aki ma vagyok. Hálás vagyok, hogy egészséges a testem, és hogy jóval fiatalabbnak érzem magam, mint ahány éves vagyok. :)

 

Hálás vagyok azért, hogy a tudást, amit ennyi év alatt összegyűjtöttem, ma már másoknak is átadhatom, hogy külföldre is hívnak, és hogy a SzuperTudatos közösségünk egyre növekszik az egész világon.

 

Hálás vagyok és  KÖSZÖNÖM NEKED is, hogy olvasod a cikkemet, és bízom benne, hogy a Lélekemelő gondolatok segítenek a mindennapokban.

 

Tiszta szívvel kívánom minden kedves Olvasóm, hogy szeretetben, magas rezgésen, hálával a szívedben teljen az ünnep, és hogy ezzel egy még jobb jövőt teremtsünk magunknak és a világnak!

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!