Coaching, önfejlesztés

A nem elég jó is elég jó

Az persze természetes, hogy a „még jobbra” törekszünk és vágyunk, de a „sosem jó, úgy ahogy van” nem vezet előre és nem okoz jó érzést sem.

 

A teremtési folyamatunk egyik nagy gátja a tökéletességre való törekvés. Képesnek kell lennünk arra, hogy egy bizonyos ponton, - akár egy project kapcsán - azt mondjuk:

  • Ez így jó lesz. Ez így elég jó.

 

Ha erre nem vagyunk képesek, akkor sosem fogjuk tudni befejezni a dolgainkat. Ezzel pedig gyakorlatilag szabotáljuk a saját életünket, hisz így sosem fogunk elérni semmit sem.

 

Vigyázok rá, hogy ne tévesszem össze a kiválóságot a tökéletességel. A kiválóság az, amit elérhetek, a tökéletesség viszont Isten dolga."  -- Michael J. Fox

 

A maximalizmus már nagyon sok kliensem életét keserítette meg. Ha te szeretnél a gátló maximalizmustól, a vele kézben járó alacsony önértékeléstől és a saját magad elítélésétől megszabadulni, akkor nem várj tovább, jelentkezz be egy SzuperTudatos Önfejlesztés konzultációra!

 

Szeretettel,

Erika

Ha eleged van abból, hogy egyedül küzdesz és szeretnéd, ha pártatlan, ítélkezésmentes segítséget kapj, akkor jelentkezz itt.
 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

Címkék
fejlődés
« Vissza

László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, az Intuyching® (SzuperTudatos Önfejlesztés™) intuitív, energetikai, coaching-szemléletű rendszer létrehozójának hivatalos oldala.

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve (Intuyching®, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, TUDKO™-Tudatos Kommunikáció, a DEMERT™ Módszer, a Numeropátia™, Intuytor™) védjegyek, illetve törvény által védett és bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

© Szuperc Limited 2015-2024. -  Minden jog fenntartva. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)
Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

Ugrás az oldal tetejére!