A szív a fontos, nem az agy - Dr. James R. Doty: A varázsbolt
jún13

A szív a fontos, nem az agy - Dr. James R. Doty: A varázsbolt

Dr. James R. Doty: A varázsbolt c. könyvében leírt varázslatai a pozitív gondolkodás és a tudatos teremtés bizonyítéka, amit te is könnyen megtanulhatsz!


Frissítés ideje: 2020. január 

 

Amikor a skalpot lehúzzuk a koponyáról… – kezdődik Dr. James R. Doty agysebész A varázsbolt c. könyve (itt találod a könyvet). Döbbenetes leírás egy kisgyerek operációjáról és a szülők öröméről, hogy a gyerek túlélte a „ronda dolgot”, ahogy Jim a gyerek kedvéért nevezi az agytumort.

 

Nagy szerencsének érzem - szerencse… mondhatok-e ilyet egyáltalán, hiszen én is folyamatosan azt a varázslást alkalmazom az életemben, amiről A varázsboltban is olvashatunk -, hogy a Bioenergetic kiadó újra megkeresett (egy másik, szintén nagyon hasznos könyvükről itt olvashatsz, kattints rá), és felkért, hogy írjak a most megjelent új könyvükről. Nagy örömmel mondtam igent, mert nagyon megfogott a címe, varázsbolt.

 

Vajon milyen varázslásról lesz szó?

 

A könyvben a mára híres agysebészt Dr. James R. Doty-t kisfiú korában ismerhetjük meg, amikor is találkozik Ruth-tal, egy amerikai kisváros varázsboltjában. Ruth varázslatai megváltoztatják az életét, bár az egyik varázslás erejét, - a legfontosabbat – hosszú éveken keresztül nem érti meg, és ezért nem is használja.

 

Többször is elsírtam magam A varázsboltot olvasva, annyira meghatóan és nyíltan beszél az életéről, alkoholista apjáról, a nyomorúságos gyerekkoráról, amiből a Ruth-tól tanult varázslások segítségével tudott kitörni. Gyerekként sok mindent leírt magának egy listára, hogy mi mindent szeretne elérni, és felnőttként végül minden álma valóra válik.

 

Csak egyet felejtett ki a listáról… a boldogságot.

 

A listán többek között egy autó, egyéb drága holmik, sok pénz és a siker is szerepelt, és nemcsak az, amit leírt, de annál sokkal több is teljesült. 12 éves kisfiúként azonban nem gondolt olyasmire, hogy boldogság, netán öröm, csak olyanok tárgyak jártak a fejében, ami neki a legjobban hiányzott akkor.

 

Mindent elér az életében a varázsboltban kapott varázslatok segítségével. 40-es éveire sikeres, híres orvos és cégvezető, amerikai értelemben is sokszoros milliomos lesz (több luxus autó, ház, sőt egy sziget tulajdonosa), akinek mások is a kegyét keresik. Közben tönkremegy a házassága és valójában magányos.

 

Majd pedig szinte egyik napról a másikra - elveszít mindent. Ilyenkor derül ki, hogy az addigi „jó barátok” elkopnak, már nem hívnak meg a különböző társadalmi eseményekre, mert már nem vagy fontos. Akik meg fontosak lehettek volna, azokra nem jutott idő a siker és a pénz hajszolása közben.

 

A szív a fontos, nem az agy…

 

A varázsboltban jó pár olyan mondatot találtam, mintha csak én írtam volna. Egészen elképesztő volt olvasni – mástól - a saját gondolataimat.

 

Az pedig már csak hab volt a tortán, hogy sok olyan tudományos eredményről is beszámolt, - többek között a szív irányító szerepéről az agy felett - mely mind alátámasztja az általam létrehozott SzuperTudatos Önfejlesztés™ intutiív coaching rendszer és működését.

 

Nagyon jó érzés, hogy a Bioenergetic kiadótól megkaptam A varázsbolt könyvet - ezúton is nagyon hálás vagyok érte! -, mert ezzel is úgy érzem, az Univerzum az én munkámat is segíti, sőt értékeli.

 

Ahogy Jim - és a Dalai Láma is - én is azt vallom, hogy nekem a jóság, a kedvesség a vallásom. Én is azért teszek, hogy az embereknek – neked – jobb legyen itt ezen a világon. Hiszen nem az a lényeg, hogy kinek mije van, az a lényeg, hogy vajon szeretettel, együttérzéssel, elfogadással fordulunk-e egymás felé, és hogy meg tudjuk-e ezt tenni mindig, mindenkivel.

 

A mostani felfordult világunkban erre van szüksége mindenkinek, mivel alapvetően mindannyian a szeretetre és a boldogságra vágyunk. És azoknak van rá a legnagyobb szüksége, akik a leginkább vannak kifordulva önmagukból.

 

Ahogy Ruth mondja: „… azok a legsebzettebb szívűek, akik másokat bántanak.”

 

Két nap alatt kiolvastam a könyvet, annyira olvasmányos és jó stílusú. Csak ajánlani tudom, mert szívhez szóló a története, és könnyen megtanulhatod belőle azokat az egyszerű varázslásokat, - manapság relaxációnak/meditációnak, mindfullnessnek, pozitív gondolkodásnak, vizualizációnak nevezzük őket - melyeket Ruth-tól tanult a kis Jim, hogy te is alkalmazhasd őket egy boldogabb életért.

 

Ha elkezded gyakorolni A varázsboltban leírt 4 varázslást, akkor biztos lehetsz benne, hogy megváltozik az életed a jobb irányba, és te is képes leszel megteremteni magadnak azt, amit csak szeretnél. Ha Jimnek sikerült a nyomorból és a kilátástalanságból kilépni, akkor neked is fog!

 

De te ne felejtsd el a legfontosabb varázslást használni: csak nyitott szívvel – szeretettel magad és mások iránt, együttérzéssel, szeretet-alapú energiákból - lehet olyan varázslatokat létrehozni, amiben hosszú távon lesz örömöd neked és másoknak is.

 

Ruth 4 varázslása:

A test ellazítása

Az elme elcsendesítése

A szív megnyitása

A szándék kinyilvánítása

 

Ha pedig további segítséget, illetve egy kézzel fogható egyszerű rendszert szeretnél, amivel szintén létrehozhatod a boldogságot a mindennapokban, akkor a SzuperTudatos Önfejlesztést ajánlom. Kattins ide, hogy még többet megtudj róla!

 

Csodás varázslásokat kívánok! Légy magadhoz és másokhoz is jó!

 

 
 

Szeretettel,

Erika

 

Ha tetszett, akkor lehet, hogy másoknak is tetszene, igaz? Megtennéd, hogy köszönetképpen megosztod? Kattints alul a Facebook jelre!

Előre is nagyon köszönjük! :)

 

Ha még nem vagy rendszeres olvasó, iratkozz fel a LÉLEKEMELŐ hírlevélre, hogy minden újdonságot biztosan megkapj!

 

Itt jelentkezz a következő programokra

 

Tartsd velünk a kapcsolatot!


FACEBOOK

Itt csatlakozz a nyilvános SzuperTudatos FB csoporthoz

SzuperTudatos Önfejlesztés™ FB oldal

László Erika hivatalos FB oldala

SuperConscious World®©™ FB oldal

LINKEDIN

László Erika oldala

 

TUDTAD?

Erika videósorozatban beszél az élet dolgairól. Kattints ide, és válogass!

 

MEGJELENT ERIKA KÖNYVE, A LÉLEKZENE

 

LélekZene - e-book-ban azonnal letöltheted, innen

Lapozz bele a LélekZene tartalmába

 

 

 


Hitek és hiedelmek IV. - A pozitív gondolkodás titka
szept08
Pozitív gondolatok

Hitek és hiedelmek IV. - A pozitív gondolkodás titka

A hiteink határozzák meg az életünket, befolyásolják a boldogságunkat és a pozitív gondolkodást. Itt az idő, hogy megváltoztasd őket!
7 angyali pénz- és bőségteremtés
márc17
Pozitív gondolatok

7 angyali pénz- és bőségteremtés

Érezd magad jól és elégedettnek pénz nélkül is! Légy hálás folyamatosan azért, amid van! (kéz, láb, szem, test, folyóvíz, számítógép...
Mit csináljunk, ha kritizálnak bennünket?
máj15
Pozitív gondolatok

Mit csináljunk, ha kritizálnak bennünket?

A kritika, az ítélkezés csökkenti a boldogság érzéseinket, és az önbizalom növelésünknek is ad egy nagy pofont.
7+1 legjobb spirituális önfejlesztő könyv, ami megváltoztatja a szemléletedet és az életed!
jan10
Pozitív gondolatok

7+1 legjobb spirituális önfejlesztő könyv, ami megváltoztatja a szemléletedet és az életed!

Mivel sorrendiséget nagyon nehéz lenne felállítanom a számomra legjobb spirituális önfejlesztést támogató könyvek között, ezért ABC-ben soroltam fel a kedvenceimet.
László Erikáról

 

Erika transzformációt és boldogságot, harmóniát elősegítő és kommunikáció instruktor, tanácsadó. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ (SuperConscious Self-Coaching™) intuitív coaching rendszer kifejlesztője, a Tudatos Kommunikáció tréningprogram létrehozója, a világon egyedülálló hiedelem-átalakító DEMERT Módszer™ és a Numeropátia™ megalkotója, valamint a SzuperTudatos Világ™ nemzetközi hálózat (SuperConscious World™) társalapítója és szakmai vezetője.

3 nyelven tanít, 25 országból, 5 kontinensről származó hallgatói és kliensei száma több ezerre becsülhető.

Több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, valamint több száz önfejlesztő és kommunikációs tréninget és tanfolyamot tartott világszerte.

 

A CoachOK és a Wellness Universe tagja

 

KAPCSOLAT

Email: erika.laszlo-kukac-laszloerika.hu

Skype: erika.laszlo

Mobil: +36 703656561

 

IMPRESSZUM

Legnépszerűbb cikkek

 

 

A SzuperTudatos közösséget és tagjainak hálózatát, transzformáló tanfolyamait az SCC.WORLD oldalon találod.

Kövess Facebookon is!

Minden jog fenntartva. László Erika tanácsadó, transzformációt elősegítő és kommunikáció (asszertivitás) instruktor, a SzuperTudatos Önfejlesztés™ egyedi intuitív coaching rendszer létrehozójának hivatalos oldala

 

A SZUPERC Ltd. logója, márka- és módszerei neve

(SzuperTudatos Teremtés™, SzuperTudatos Világ™, SzuperTudatos Önfejlesztés™, Tudatos Pénz Teremtés™, Tudatos Kommunikáció™, a DEMERT Módszer™, a Numeropátia™) védjegyek, illetve bejegyzett védjegyek az EU területén, illetve a WIPO országokban, a Madrid Protocol (WIPO's Madrid System) által nemzetközileg védetten.

  

© Szuperc Limited 2020  All rights reserved. -  Hosted by Hostpapa.com (Canada)

Website Terms and Conditions -  Privacy Policy

totalstudio.hu
Ingyenes Lélekemelő hírlevél!

Iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre! A levelekről bármikor leiratkozhatsz.